Konu oğlum :(

Bu arada sizin dediginiz laktoz icerikli bebek onu ictiginde sut icmis gibi oluyor ayni etkiyi gosteriyor. Benim dedigim bitki cayi

Aynen once sabaha kadar emiyordu. Dis çıkarıyor su an. Uyku egitimini de arastirdim denedim ama aglamaktan sesi kisildi bi gece ben dayanamadim o kadar aglamasina.

Yaşı itibariyle memeye en düşkün olduğu dönemler. Yediklerini hazmetme güçlüğü çekiyorlar, diş çıkarıyorlar. Memede olmayınca terapi yapacakları bir şey kalmıyor ellerinde :)

Biraz daha sabır , düzelecek. Yoruldukça uyumayı öğrenecek.

Açıkçası uyku eğitimini bende yavrularına hiç denemedim. Ayağımda sallayarak uyutmaya başladım. Her yolu denedim baktım olmuyor , biberona da alıştırmak istemediğim için ayağımda başladım uyutmaya.

Daha sonra hamak aldım. Orada daha iyi uyumaya başladı. Aylar sonrada kendi kendine uyumak istedi sallanmadan.

Uyku eğitiminde bebek uyumayı öğrense bile bu rutinin bozulduğu zamanlar hep oluyor. Diş çıkarırken , hasta olurken v.s

Bu yüzden bu uyku eğitimi zaman kaybı olarak geliyor bana.

Zaten büyüdükçe uyumayı öğreniyorlar :)

Bir yaş büyüme atağı daha zor geçiyormuş sanırım diğer dönem ataklarına göre. Büyüme atağı olabilir mi. Bir araştırın isterseniz.

Benimde 16 aylık oğlum var. Eğer akşam doymadıysa gece meme fayda etmiyor acıkıyor. Süt veriyoruz doyup anında uykuya geçiyor. Gece beslenmesi önermiyo uzmanlar ama aç yatmasına da gönül razı olmuyor. Akşam yatmadan 1-1,5 saat önce gece tok tutması için bişeyler yedirseniz belki sorun çözülür.

Benimde 16 aylık oğlum var. Eğer akşam doymadıysa gece meme fayda etmiyor acıkıyor. Süt veriyoruz doyup anında uykuya geçiyor. Gece beslenmesi önermiyo uzmanlar ama aç yatmasına da gönül razı olmuyor. Akşam yatmadan 1-1,5 saat önce gece tok tutması için bişeyler yedirseniz belki sorun çözülür.
Denedim dediginiz gibi ama acliktan aglamadigina eminim. Benim tek tesellim insallah gecjci bir dönem diye dua ediyirum simdi.

Denedim dediginiz gibi ama acliktan aglamadigina eminim. Benim tek tesellim insallah gecjci bir dönem diye dua ediyirum simdi.
Oluyor öyle ya. Benim oğlanda arada çok huysuzlanıyo sabaha kadar ayağa dikiyo bşze bas bas çığlık atıyo. Büyüme atağı olabilir. Bi de memeyi bırakmış. Bi kaç güne düzelir Allahın izniyle.

Atak dönemi filan olabilir. Ben oğlumu 22 aylık sütten kestim ve gece boyu emzik gibi emerek uyuyan bir çocuktu. İlk zamanlar çok zorlandık geceleri krize giriyordu resmen. Sonra keçi sütünü keşfettik çok sukur onu içince mışıl mışıl uyuyor. Siz de deneyin isterseniz.

Back
X