- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Bu arada sizin dediginiz laktoz icerikli bebek onu ictiginde sut icmis gibi oluyor ayni etkiyi gosteriyor. Benim dedigim bitki cayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biberon ne emzik hicbisey almiyor cnm.Biberona alistirsan? Geceleri meme yerine biberona sevdigi bisey koy? Işığı hic acma bi de perdeler blackout olsun komple
Yarin alicam onu cnm insallah etki eder.Bu arada sizin dediginiz laktoz icerikli bebek onu ictiginde sut icmis gibi oluyor ayni etkiyi gosteriyor. Benim dedigim bitki cayi
Aynen once sabaha kadar emiyordu. Dis çıkarıyor su an. Uyku egitimini de arastirdim denedim ama aglamaktan sesi kisildi bi gece ben dayanamadim o kadar aglamasina.
Ilk dislerinde emiyordu cunkuEvet dis cikariyor cnm alttaki dişleri patlıyor ama ilk dislerinde boyle yapmamisti.
Yok cnm onde ustte 4 tane cikti altta da 3.cusu cikuyor. Azi disleri cikmadi daha onu dusunemiyorum ne zor olacak kimbilirArkadaki dişler mi çıkıyor? Onlarin çıkışı daha zor oluyor ön dişlerden.
ilk defa duyuyorum cnm ben bi arastirayim.Bir yaş büyüme atağı daha zor geçiyormuş sanırım diğer dönem ataklarına göre. Büyüme atağı olabilir mi. Bir araştırın isterseniz.
Alt dişler daha zor çıkıyor. Daha çok ağrı yapıyor.Evet dis cikariyor cnm alttaki dişleri patlıyor ama ilk dislerinde boyle yapmamisti.
Canım karninin doyduguna eminim aslındaDis doneminde olabilir..bir de aksamlari tam doyduguna emin misiniz
Bende cok üzülüyorum ama elimden de bisey pek gelmiyor malesefBen büyüğe üzüldüm. Onu ilgisiz bırakmayın arada. Allah yardımcınız olsun...
Ya dis olmasina raziyim gecici bir donem olsun yeterki.Alt dişler daha zor çıkıyor. Daha çok ağrı yapıyor.
Denedim dediginiz gibi ama acliktan aglamadigina eminim. Benim tek tesellim insallah gecjci bir dönem diye dua ediyirum simdi.Benimde 16 aylık oğlum var. Eğer akşam doymadıysa gece meme fayda etmiyor acıkıyor. Süt veriyoruz doyup anında uykuya geçiyor. Gece beslenmesi önermiyo uzmanlar ama aç yatmasına da gönül razı olmuyor. Akşam yatmadan 1-1,5 saat önce gece tok tutması için bişeyler yedirseniz belki sorun çözülür.
Oluyor öyle ya. Benim oğlanda arada çok huysuzlanıyo sabaha kadar ayağa dikiyo bşze bas bas çığlık atıyo. Büyüme atağı olabilir. Bi de memeyi bırakmış. Bi kaç güne düzelir Allahın izniyle.Denedim dediginiz gibi ama acliktan aglamadigina eminim. Benim tek tesellim insallah gecjci bir dönem diye dua ediyirum simdi.
Inşallah cnm ya.Oluyor öyle ya. Benim oğlanda arada çok huysuzlanıyo sabaha kadar ayağa dikiyo bşze bas bas çığlık atıyo. Büyüme atağı olabilir. Bi de memeyi bırakmış. Bi kaç güne düzelir Allahın izniyle.