Selam kader arkadasim:) yine karsilastik bak:)
13 aylik annelik deneyimime bakarak soyluyorum bence karni ac:) cunku ne kadar yerse yesin oglum da gece emmeye kalkiyor, ve ben de sut kalmadigi icin mama icip karni doyana kadar agliyor, mama vermezsem sabaha kadar aglar.
Direnip mama vermedigimde sabaha kadar agzinda meme uyur, dinlenip dinlenip ceker iki yudum. Yatmadan istedigin kadar doyursan bile gece acikip mutlaka uyaniyordur.
Uyku egitimi bunu cozuyormus diye duydum, ama ben beceremedim yorum yapamayacagim.
Emziren anne olmanin en buyuk sikintisi, sende sut bittiginde biberon almayan bir bebek oluyor

biz mama destegine 8. Ayda basladik (oncesinde de ben calistigim icin biberon ile sagdigim sutleri iciyordu, biberonu ben evdeysem asla almiyor sadece yoksam aliyordu) yani biberona aliskin oldugu halde ben ona mama vermek istedigimde cok ciddi bir biberon reddi yasadik. 11. Ayda nihayet biberonla savasmadan almaya basladi.
Allah yardimcin olsun, nasil cozersin bilmiyorum acikcasi, ben aksam ne yedirip icirirsem de mutlaka beslenmek icin uyaniyor gece ve beslenmeden asla uyumuyor