Konu oğlum :(

Atak dönemi filan olabilir. Ben oğlumu 22 aylık sütten kestim ve gece boyu emzik gibi emerek uyuyan bir çocuktu. İlk zamanlar çok zorlandık geceleri krize giriyordu resmen. Sonra keçi sütünü keşfettik çok sukur onu içince mışıl mışıl uyuyor. Siz de deneyin isterseniz.
Keci sütünü denerim cnm ama benim oglum ne devam sutu ne de inek sutunu agzina almiyor. Insallah dedigin gibi atak donemi dir de gecer.

Keci sütünü denerim cnm ama benim oglum ne devam sutu ne de inek sutunu agzina almiyor. Insallah dedigin gibi atak donemi dir de gecer.

Benim oğlum da sadece hero Baby nin sütlü meyveli 8 tahilli olan kaşık mamasını yiyordu o yuzden ben de ilk zamanlar biberona yarı yarıya onu sulandırıp yarı yarıya da keçi sütü koyarak denedim. Zamanla keçi sütünü arttirdim. Şimdi sadece azıcık balla keci sütü yapıyorum gayet güzel içiyor çok sukur.
Benim oğlum da inek sütünü içemiyor ishal yapıyor. Devam sütünü de dogdugundan beri asla içmedi 4-5 marka denedim. İnşallah işine yarar bu fikir çünkü gece uykusuzlugu çok zor gerçekten...

Benim oğlum da sadece hero Baby nin sütlü meyveli 8 tahilli olan kaşık mamasını yiyordu o yuzden ben de ilk zamanlar biberona yarı yarıya onu sulandırıp yarı yarıya da keçi sütü koyarak denedim. Zamanla keçi sütünü arttirdim. Şimdi sadece azıcık balla keci sütü yapıyorum gayet güzel içiyor çok sukur.
Benim oğlum da inek sütünü içemiyor ishal yapıyor. Devam sütünü de dogdugundan beri asla içmedi 4-5 marka denedim. İnşallah işine yarar bu fikir çünkü gece uykusuzlugu çok zor gerçekten...
Deniyecem cnm bu yöntemi bulurum keci sutunu ben. Insallah ise yarar. Cok teşekkür ederim cnm.

azilar cikiyo olabilir memeden kesmissiniz kokunuzu ariyor olabilir yaninda uyumayi denedinizmi hic ?

Kizlar konu oglum. 14 aylik olduk 2 hafta once emzirmeyi biraktirdim doktor tavsiyesiyle. Sutum yok denecek kadar azdi ve bebegim hep memeyi agzinda istiyordu. Brnimde tahammülüm kalmamisti artik. Bebegimin kilosu cok geride 8.300 gr. Cok zayif bir bebek. Emzirmeyi biraktirdiktan sonra istahi artti. Cok sukur onune koydugum herseyi yer oldu. Ama asil sorun geceleri sabaha kadar aglamasi. Abartmiyorum sabaha kadar ağlıyor kucakta gezdiriyorum tam uyudu diyorum yatagina koyuyorm tekrar çığlığı basiyor. Mahvoldum kucakta tasimaktan boynunda belimde agrilar dinmiyor. Bi oglum daha var 3 yasinda o da cok ilgi bekliuor gizumun icine bakiyor ama bem gunduz uykusuzluktn ilgi gosteremiyorum.Tahammulsuz bisegmy oldum.Ne yapmali kizlar siz ayni seyleri yasadinuz mi? Ne yapmam gerekuyor lutfen bi yol gosterin.
Gece ağlaması memeden dolayımı?? Benim kızım.emmedi süt yoktu , ama bu sıralar sabahliyorum, 10,15 dakkada bir hüüeğğ diye başlıyo susuyo, yine aynı ne ağlıyo ne kalkiyo ne istediği belli değil ama ben dişten şüpheleniyorum 4 tane azımız yarısı cıkmış durumda

Ben oglumda bu problemi 3 yasina kadar yasadim.su an bes yasinda kollarim malesef sagligini kaybetti.zar zor giyiniyorum
3 yasina kadar kac kere dr a gittiysek birsey bulunamadi ama 3 yasinda bir dr alerjisi oldugunu tespit etti.bizim de testlerde cikmiyordu ama malesef barsak tepkili ve karin agrisi yaptigindan cocuk ciglik cigliga bagirip agliyirdu sabaha kadar.ozelikle qemzirmeyi biraktigi donemde de coj artmisti yiyecekleri cesitli tukettiginden sanirim daha cok etkilenmisti.indallah degildir ama aklinda bulunsun yine de

çok zor sizi çok iyi anlıyorum benimde iki oğlum var biri iki buçuk yaşında biri 13 aylık.
ikisine yetmek çok zor biri yatıyo öbürü kalkıyo anneye hiçbişey kalmıyo.
yanınızda yatırmayı deneyin ağladığı zaman elini kendi yüzünüze koyun benim büyük oğlumda işe yarıyo..
başka önerebileceğim bişey yok sanırım bol bol sabır diliyorum..

Doktorunuz direk emzirmekten mi kesin dedi, yoksa önce gündüz emzirmeyi mi kesin dedi? Bir de emmekten bir anda mı kestiniz yoksa yavaş yavaş mı?

Oğlum 13 aylık olacak, son 4 aydır aynı bu şekilde.
Gece 20 dk da bir uyanıyor ya kucağımda ya da ayağımda uyumak istiyor.
Yatağına bırakmam mümkün değil, sabah 5 e kadar koltukta oturuyorum o ayağımdayken yeter ki uyusun diye.
Haftanın 5 günü rahat böyle, uyanırsa dalması 1 saat alıyor.
Valla kafayı yiyeceğim artık ben...

Alerji testlerinin temiz ciktigini söylemişsiniz. 2 yaş altı alerji testleri güvenilir degildir. Benim bebeğimde çoklu gıda alerjisi var ama testler temiz çıkıyor. Bebeğij ogunlerini sebze karisimi şeklinde vermemenizi tavsiye ederim. Her gün verdiğiniz sebze sayısını sınırlı tutarsanız dokunan bir besin varsa tespit etmeniz daha kolay olur. Ayrıca kuruyemiş tropikal meyve çoğu bebeğe dokunur.

Kizlar konu oglum. 14 aylik olduk 2 hafta once emzirmeyi biraktirdim doktor tavsiyesiyle. Sutum yok denecek kadar azdi ve bebegim hep memeyi agzinda istiyordu. Brnimde tahammülüm kalmamisti artik. Bebegimin kilosu cok geride 8.300 gr. Cok zayif bir bebek. Emzirmeyi biraktirdiktan sonra istahi artti. Cok sukur onune koydugum herseyi yer oldu. Ama asil sorun geceleri sabaha kadar aglamasi. Abartmiyorum sabaha kadar ağlıyor kucakta gezdiriyorum tam uyudu diyorum yatagina koyuyorm tekrar çığlığı basiyor. Mahvoldum kucakta tasimaktan boynunda belimde agrilar dinmiyor. Bi oglum daha var 3 yasinda o da cok ilgi bekliuor gizumun icine bakiyor ama bem gunduz uykusuzluktn ilgi gosteremiyorum.Tahammulsuz bisegmy oldum.Ne yapmali kizlar siz ayni seyleri yasadinuz mi? Ne yapmam gerekuyor lutfen bi yol gosterin.
Gündüz uyku vaktinde hafif bir klasik muzik parçası seç ve onu aç hep aynı parça olacak ve bir süre sonra beyni uyku ve o müziği bagdastirdigi için o müziği duydugunda uyku kalitesi artacak ve huysuzlugu gidecek. Şuan yapacağın en iyi şey bu olacak diye düşünüyorum .

Gece ağlaması memeden dolayımı?? Benim kızım.emmedi süt yoktu , ama bu sıralar sabahliyorum, 10,15 dakkada bir hüüeğğ diye başlıyo susuyo, yine aynı ne ağlıyo ne kalkiyo ne istediği belli değil ama ben dişten şüpheleniyorum 4 tane azımız yarısı cıkmış durumda
Sanirim memeden agliyor. Gerci bizimki memede kesmeden once de gece cok sik uyanir emer yine yatardi ama bu kadar aglamazdi. Az once yine uyandi ayakta salliyorum yok kucakta yok valla mahvoldum. Boynum ve belim kopmak uzere of :(

Gündüz uyku vaktinde hafif bir klasik muzik parçası seç ve onu aç hep aynı parça olacak ve bir süre sonra beyni uyku ve o müziği bagdastirdigi için o müziği duydugunda uyku kalitesi artacak ve huysuzlugu gidecek. Şuan yapacağın en iyi şey bu olacak diye düşünüyorum .
Normalde hep dinleyip uyudugu bir ninni vardir onu acinca uyurdu ama son gunlerde hic dinlemiyor bile ses gelincr ciglik atip agliyor. Muzigi de deniycem ama zor gibi :(

Alerji testini yapturdik canim temiz cikti. Dokrora sutten kestikten sonra goturmedik daha. Son 1 haftadir boyle oldu.
Gece sütü içirin o uyanmadan devam sutu veya alerjisi yoksa normal sut. Benim kızım 13 aylık olacak memeyi tutmadı sutumu sagıp verıyorum. Gece mutlaka uyanır bır kac kez genelde saat 1 de 4 te ve 6 da ben bu saatlerde kalkıp sutumu sagıp ıcırıyorum uyanmıyor. Siz sutten kesmıssınız o zaman devam sutu verin kabul ederse. Uyandıgı saatleri gözlemleyin ona gore verin uyanmadan. Benım kızım da asırı iştahsız bu arada hiç yemiyor hem de hiç. Bakalım bız napıcaz bu iştah sorununa

Sanirim memeden agliyor. Gerci bizimki memede kesmeden once de gece cok sik uyanir emer yine yatardi ama bu kadar aglamazdi. Az once yine uyandi ayakta salliyorum yok kucakta yok valla mahvoldum. Boynum ve belim kopmak uzere of :KK43:
Yinede çocuk dogurmakmi uyutmakmi zor deseler valla ek gıdaya geçiş derim :kızgın:
Sağlıklı olsunlarda napalim bugünlerde geçer allahın izniyle

Gece sütü içirin o uyanmadan devam sutu veya alerjisi yoksa normal sut. Benim kızım 13 aylık olacak memeyi tutmadı sutumu sagıp verıyorum. Gece mutlaka uyanır bır kac kez genelde saat 1 de 4 te ve 6 da ben bu saatlerde kalkıp sutumu sagıp ıcırıyorum uyanmıyor. Siz sutten kesmıssınız o zaman devam sutu verin kabul ederse. Uyandıgı saatleri gözlemleyin ona gore verin uyanmadan. Benım kızım da asırı iştahsız bu arada hiç yemiyor hem de hiç. Bakalım bız napıcaz bu iştah sorununa
Denedim cnm devam sütü de normal sut de ama icmiyor.Benimkide asiri istahsizdi memeden kesince istahi azaldi.

Back
X