Samimi olmak istemiyor. Siz de ona göre davranınMerhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Şimdi ben 3.5 yıldır bir apartmanda oturuyorum. Benden hemen sonra komşumda taşındı. Görüşmeye başladık. Aynı işi yapıyoruz. Eşlerimiz aynı işte. Bu ve bunun gibi ortak noktalarımız çok.
Ama gelelimki bu komşuluk ilişkisi sadece benim sayemde ilerliyormuş yeni farkettim. Kahve içmeye sürekli çağırırım. Gelir saatlerce oturur. Bir kere de sende bana gel dememiştir.
Dışarıya çıkarım. Beni de çağır der. Çağırırım çıkarken. Asla bir gün de hadi dışarıya çıkalım dememiştir..
Böyle konularda defalarca üzüldüm. Ondan bana dönük hiçbişey olmadı. Ben ona çok iyilik yaptım. Karşılık görme derdim yok. Ama verdiğim değere karşılık alamıyorum.
Ve bu son zamanlarda apartmanda başka birine girip çıkıyor. Ben biraz kendimi çektim. Bakalım ne yapacak diye. Ama durum başka oldu
Bence görüşmeyinMerhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Şimdi ben 3.5 yıldır bir apartmanda oturuyorum. Benden hemen sonra komşumda taşındı. Görüşmeye başladık. Aynı işi yapıyoruz. Eşlerimiz aynı işte. Bu ve bunun gibi ortak noktalarımız çok.
Ama gelelimki bu komşuluk ilişkisi sadece benim sayemde ilerliyormuş yeni farkettim. Kahve içmeye sürekli çağırırım. Gelir saatlerce oturur. Bir kere de sende bana gel dememiştir.
Dışarıya çıkarım. Beni de çağır der. Çağırırım çıkarken. Asla bir gün de hadi dışarıya çıkalım dememiştir..
Böyle konularda defalarca üzüldüm. Ondan bana dönük hiçbişey olmadı. Ben ona çok iyilik yaptım. Karşılık görme derdim yok. Ama verdiğim değere karşılık alamıyorum.
Ve bu son zamanlarda apartmanda başka birine girip çıkıyor. Ben biraz kendimi çektim. Bakalım ne yapacak diye. Ama durum başka oldu
Var böyleleri her yerde yaaMerhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Ben kendimi geri çekince başkasına yanaşması canımı sıktı sadece. Kendimi kullanılmış hissediyorumKıskandınız mı komşunuzu, başka komşuyla görüşüyor diye ?
Doğru söylüyorsunuzÜç yıl sizi evine bir kere bile davet etmeyen komşunuz başka birine gitmeye başlayınca mi gözünüze battı ..ben olsam çoktan arayı açmıştım
Bence de kendinizi geri çekin hatta görüşmeyin. Hani çekiniyor falan desem başka birine gidip geliyormuş. Peki o komşu ona geliyor mu?Merhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Dimi yaaa mesafe candırApartmanda komşuluk ilişkilerine bir kere girdim yeni evliyken. Pişman ettiler.o gün bu gündür merhaba merhaba dan ileri gitmez ilişkim. Kafam rahat
Henüz ona gittiğini görmedim.Bence de kendinizi geri çekin hatta görüşmeyin. Hani çekiniyor falan desem başka birine gidip geliyormuş. Peki o komşu ona geliyor mu?
Senin komşu sadece gitmeyi seviyor o zaman geleni değilHenüz ona gittiğini görmedim.
Henüz ona gittiğini görmedim.
Aynen gitmeyi seviyor gelmesin istiyor demek boşverin bence görüşmeyinSenin komşu sadece gitmeyi seviyor o zaman geleni değil
Aynen öyle. Gitmeye programlanmış. Mesela uzun süre ben onu çağırmamıştım pandemiden önce. Beni gördüğünde ayya10 görüşemedik uzun süredir demiştiSenin komşu sadece gitmeyi seviyor o zaman geleni değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?