- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Kusura bakmayinda kadın sizi üç yıl kullanmış .araya başka komşu girince gözünüz açılmış şükredin benceAynen öyle. Gitmeye programlanmış. Mesela uzun süre ben onu çağırmamıştım pandemiden önce. Beni gördüğünde ayya10 görüşemedik uzun süredir demiştiben çağırmak zorundaymışım da bu yüzden görüşememişiz gibi hissettirmişti bana
Kusura bakmıyorum doğru söylediniz çünküKusura bakmayinda kadın sizi üç yıl kullanmış .araya başka komşu girince gözünüz açılmış şükredin bence
Çok benzer bir durum yaşadım ben de .Aynı işyerinden arkadaşım çok samimiyiz.Hatta evi o buldu bana kendi apartmanından .Gelir sık sık.Sevdiğim için ben de davet ederim.Hatta samımı arkadaşım var o geldikçe ona da dıyormus gelirken haber ver ben de geleyım dıye .Ama kendı hıc çağarmaz.Hatta bir şey olur ne bıleyım bır tabagı falan vermeye gıderım ,ıcerı hıc davet etmez .Yılda bir çağarır kendi 50 kez gelir.Bu arada ben bekarım o evli.Hiç bunu tartmamıştım o kaç kez geldi ben kaç kez gibi aklıma bile gelmedi ben severim misafiri. Sonra sonra ortak arkadaşlarla benım evımde toplanma planı yaptıgını duydum buna sınırlendım bana kendisi demıyor ama planı, baskalarına soyluyor.Davet ettikleri de bana söyledi.Şaşırdım,ne ayıp kendı evıne davet et benım evıme nıye davet edıyorsun insanları .Bu olaya gıcık oldum sonrasında dank etti bende.Çektim kendimi.Hiç çağarmadım.Gelecek gibi ne yapıyorsun falan diye aradığında da hep bir iş uydurdum fırsat vermedim.Böylelikle koptuk.Ben cidden anlamıyorum böyle insanları.Neden?Benden hoşlanmıyorsan gelme.Yok keyif alıyorsan sen de davet et.Cimri desem cimri değil.Ama var böyle insanlar neden bulamıyorum yaptıklarına.Sizin komşu da benimkinin türünden.Merhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Şimdi ben 3.5 yıldır bir apartmanda oturuyorum. Benden hemen sonra komşumda taşındı. Görüşmeye başladık. Aynı işi yapıyoruz. Eşlerimiz aynı işte. Bu ve bunun gibi ortak noktalarımız çok.
Ama gelelimki bu komşuluk ilişkisi sadece benim sayemde ilerliyormuş yeni farkettim. Kahve içmeye sürekli çağırırım. Gelir saatlerce oturur. Bir kere de sende bana gel dememiştir.
Dışarıya çıkarım. Beni de çağır der. Çağırırım çıkarken. Asla bir gün de hadi dışarıya çıkalım dememiştir..
Böyle konularda defalarca üzüldüm. Ondan bana dönük hiçbişey olmadı. Ben ona çok iyilik yaptım. Karşılık görme derdim yok. Ama verdiğim değere karşılık alamıyorum.
Ve bu son zamanlarda apartmanda başka birine girip çıkıyor. Ben biraz kendimi çektim. Bakalım ne yapacak diye. Ama durum başka oldu
Komşuluk ilişkilerine çok anlam yüklemeyin, komşu komşunun külüne muhtaçtır sözü eskide kalmış, artık komşu komşunun külünün bile dedikodusunu yapıyor.Aynen öyle. Gitmeye programlanmış. Mesela uzun süre ben onu çağırmamıştım pandemiden önce. Beni gördüğünde ayya10 görüşemedik uzun süredir demiştiben çağırmak zorundaymışım da bu yüzden görüşememişiz gibi hissettirmişti bana
Zorla guzellık olmaz.Sende hıc muhattap olma.Merhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Şimdi ben 3.5 yıldır bir apartmanda oturuyorum. Benden hemen sonra komşumda taşındı. Görüşmeye başladık. Aynı işi yapıyoruz. Eşlerimiz aynı işte. Bu ve bunun gibi ortak noktalarımız çok.
Ama gelelimki bu komşuluk ilişkisi sadece benim sayemde ilerliyormuş yeni farkettim. Kahve içmeye sürekli çağırırım. Gelir saatlerce oturur. Bir kere de sende bana gel dememiştir.
Dışarıya çıkarım. Beni de çağır der. Çağırırım çıkarken. Asla bir gün de hadi dışarıya çıkalım dememiştir..
Böyle konularda defalarca üzüldüm. Ondan bana dönük hiçbişey olmadı. Ben ona çok iyilik yaptım. Karşılık görme derdim yok. Ama verdiğim değere karşılık alamıyorum.
Ve bu son zamanlarda apartmanda başka birine girip çıkıyor. Ben biraz kendimi çektim. Bakalım ne yapacak diye. Ama durum başka oldu
Aynen. Bu apartmandaki komşuluklar bir tuhaf. Samimi gibi davranıyorlar güya ama arkandan neler nelerDimi yaaa mesafe candır
toplumumuzda bi davete gidince bi sonrakine karşı tarafı da kendi evine davet edilirsin..Merhaba arkadaşlar. Ben dertleşmek için geldim buraya. Umarım yazınca rahatlarım...
Samimi olmak istemese gelip saatlerce çöreklenmezSamimi olmak istemiyor. Siz de ona göre davranın
Olabilir. Yine de böyle biriyle samimi olmasa çok daha iyi olur konu sahibiSamimi olmak istemese gelip saatlerce çöreklenmez
Komşu heryere gitsin saatlerce gezsin yesin içsin ama onun evine kimse gelmesin evi dağılmasın kimse alışmasın istiyor
Klasik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?