Konu: samimi olduğumu sandığım komşum :s

Karşılıklı davet etmek gerekir, çağırmıyorsa siz de çağırmayın

Bu tip ilişkileri ben şöyle yorumluyorum, daha iyisi gelene kadar en iyisi sizdiniz.Yalnız kalmamak adına kurulmuş bir arkadaşlık gibi.Kafasının daha çok uyduğu biriyle tanışınca elbette ona kaydı.Eve çağırmama nedeninin altında da başka sebepler olabilir.Eşinden kıskanıyordur,evinde masraf yapmak isteyecek kadar sevmiyordur belki sizi vs..Umarım kırıcı yazmamışımdır.

Bence fazla değer vermeyin ...nedense böyle insanlar fazlaca çoğaldı zamanlarda insanlar hep menfaatçi olmuş..kendinizi çekmekle iyi yapmışsınız size birkahveyi çok görüyorsa ondan dost falan değil anca merhabalaşılan bir komşu olur..haketmiyor sizi ve iyi niyetinizi

Komsuluk iliskileri biraz boyle malesef zorunlu arkadaslik gibi.En yakininda kim varsa samimi olursun.Kafanin daha cok uydugu birini bulunca araya mesafe koyarsin.Ben bu tarz seyleri cok yasadim.Artik takmamayi ogrendim canim isterse biraz takilirim.Canim istemezse otururum evimde ne kadar cok takilirsa insan o kadar cok uzuluyor.

Konunun tarihine baktim pandemi oncesi mi diye yoo degil...yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim. Ev ortaminda komsuculuk oynayacak zaman degil. Komsularim site bahcesinee hicbir sey olmamis gibi cay kahve icip yemekler yiyip duruyorlar, cocuklar ic ice maskesiz oynuyor...hele ki bir tanesinin kocasi covid den yogun bakimda entube edildu kadin bahcede oturup cay iciyordu bugun digerleriyle...allah bilir onlara gore cocugunu parka goturmek icin issiz saatleri secen ve asla maskesiz dolasmayan ben tuhaf olan tarafimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…