- 30 Ekim 2014
- 42
- 3
- 13
- 40
- Konu Sahibi Biricik123
-
Ay koptuumm..Niye kuzuyu aldin eltinden?
arkadaşım buranın editörüyüm. hangi konuyu kapatalım anlamadımki. ayrıca konu sahibi istemeden konuyu kapatamam ben
neyse arkadaslar belki biri mesaj yazarda silinirde bende rahatlarim
gün gelecek KK'da birbirini tanıyıp restleşecek kişi çok olacak.ben 3 kişiyi tanıdım mesela
demin açılan üyelik aktif olup konu açılabiliyormuymuş hemencecik vallahi tebrikler gene kk tarihinde bir rekora imza atıyorsunuz oysaki bizler beş gün bekliyorduk nasıl oldu ki şimdi bu..Saka yaptiginizi hic komik bulmuyorum! Ben demin actim sayfayi
hangi konuyu. müneccimmiyim benyalvaririm kapatin konuyu ya lütfen
şşşt akıllı ol3 kişi mi?
Lütfen bacılar beni tanıyan varsa söylesin kendime çeki düzen vereyim
sen bugün mü üye oldun nasıl bilmiyorsunbilmiyorum beni sadece bu profilin silinmesi ilgilendiriyor
demin açılan üyelik aktif olup konu açılabiliyormuymuş hemencecik vallahi tebrikler gene kk tarihinde bir rekora imza atıyorsunuz oysaki bizler beş gün bekliyorduk nasıl oldu ki şimdi bu..
özelden mesaj attim sizehangi konuyu. müneccimmiyim ben
2 kişi tanıdığımı bilmiyor,geriden takip ettim.gerçi artık girmiyorlar senelerdir.:)3 kişi mi?
Lütfen bacılar beni tanıyan varsa söylesin kendime çeki düzen vereyim
özel derken?yaw sen bari bi dur cok özel konular bunlar
Kuzulari diyo basligi icimi dokmeye ihtiyacim var di galibahangi konuyu. müneccimmiyim ben
arkadaşım buranın editörüyüm. hangi konuyu kapatalım anlamadımki. ayrıca konu sahibi istemeden konuyu kapatamam ben
munenin ayak sesleri yakındır yeminleİçimi dökmeye ihtiyacım var konusundan bahsediyor arkadaş.
Pastamı, kolamı aldım, merakla takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?