Konu silmek

neyse arkadaslar belki biri mesaj yazarda silinirde bende rahatlarim

yeni üyelik hemen aktif oluyomu ki ya??

o konuyu da kim açmış bilmiyorum ama bi isminizi yazmamış ya, herşey açık açık yazılmış, pes.
Sen mi yazdın eltin mi bilmiyorum ama ego tavan gerçekten bizim okulda ki prof.'lar da yok bu ego!

Saka yaptiginizi hic komik bulmuyorum! Ben demin actim sayfayi
demin açılan üyelik aktif olup konu açılabiliyormuymuş hemencecik vallahi tebrikler gene kk tarihinde bir rekora imza atıyorsunuz oysaki bizler beş gün bekliyorduk nasıl oldu ki şimdi bu..

bilmiyorum beni sadece bu profilin silinmesi ilgilendiriyor
sen bugün mü üye oldun nasıl bilmiyorsun
bahsettiğiniz konu bugün açılmış ve siz de üye olmuşunuz konuyu sildirmek için ama bildiğim kadarı ile ki bende öyle oldu üyeliğim 24 saat soonra felan aktif oldu siz ise bir kaç saat içinde aktif oluyorsunuz

demin açılan üyelik aktif olup konu açılabiliyormuymuş hemencecik vallahi tebrikler gene kk tarihinde bir rekora imza atıyorsunuz oysaki bizler beş gün bekliyorduk nasıl oldu ki şimdi bu..

yaw sen bari bi dur cok özel konular bunlar

3 kişi mi?

Lütfen bacılar beni tanıyan varsa söylesin kendime çeki düzen vereyim
2 kişi tanıdığımı bilmiyor,geriden takip ettim.gerçi artık girmiyorlar senelerdir.:)

arkadaşım buranın editörüyüm. hangi konuyu kapatalım anlamadımki. ayrıca konu sahibi istemeden konuyu kapatamam ben

İçimi dökmeye ihtiyacım var konusundan bahsediyor arkadaş.

Pastamı, kolamı aldım, merakla takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…