- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Biricik123
-
Kiblemenin ne oldugunu aylar sonra ogrenenler var, siz bugun uye olmustunuz dimibeni neden kibliyorsunuz anlamadim
ARKADASIM HERGÜN BU FORUMDA ZATEN ORDAN OKUMUS BUNDA SASIRACAK NE VARDiger konuyuda acan sensin , neden simdi baska nickle gelip sildirmek istiyosunki...
Eltin konu acti , cevrendekilerde hemen sana haber verdi hemencikte anlamislar senin oldugunu tesadufe bak .
Adriana Lima sanki.
orda bi telefon numarasi var orayi mi arayim
arkadaşın kim bari onuda gerine gerine söylesene...adama bak çat diye eltiyi deşifre etti.ARKADASIM HERGÜN BU FORUMDA ZATEN ORDAN OKUMUS BUNDA SASIRACAK NE VAR
Ben de 1 tane buldum tanidiklardan.gün gelecek KK'da birbirini tanıyıp restleşecek kişi çok olacak.ben 3 kişiyi tanıdım mesela
Gerçekten mi?gün gelecek KK'da birbirini tanıyıp restleşecek kişi çok olacak.ben 3 kişiyi tanıdım mesela
Ay o nasil konu ya:) kk tarihine geçecek yeni bir olay daha
bilmiyorum beni sadece bu profilin silinmesi ilgilendiriyoriyi de konu bugün açılmış
konu görüp üye olduysanız üyelik bir gün sonra açılıyor
nasıl oldu şimdi anlamadım , yani ben üye olurken bir gün sonra aktif olmuştum siz nasıl hemen bugün aktif olabildiniz ki
gün gelecek KK'da birbirini tanıyıp restleşecek kişi çok olacak.ben 3 kişiyi tanıdım mesela
evet.:)Gerçekten mi?
arkadaşım buranın editörüyüm. hangi konuyu kapatalım anlamadımki. ayrıca konu sahibi istemeden konuyu kapatamam benmesaj yazdim ama kimse yazmadi hemen silinsinde kapansin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?