Konu tabi ki kocam !!!

tvyi yatak odasina getirin.
ya da bir tane yatak odasina alin .

Şöyle canım benim esim erken gelen bir insan açıkçası ben hoşlanmiyorum bilemiyorum bende mi sorun var ama onu beklemek bana zor geliyor ben de erken uyuyan bir insanım saat 12 oluyor diyelim uykum geliyor. Bakıyorum daha uyumamis benim uykum geldi diyorum bende şimdi uyurum bekle diyor bu şekilde yani hani adam uyuya kalmıyor kasıtlı yapıyor

Ne kadar zaman sürer acep ya vazgeçmesi hiç vazgeçer gibi durmuyor bizim ki çok şımarık ya deli oluyorum
bir hafta duzenli deneme yap bence hic karisma git uyu belkide senin ilgin hosuna gidiyordur kedi gibi gelir zaten

hepimiz ayni seyi yazmisiz . alin yatak odasına tvyi inatlasmaya gerek yok . :) olabilir yani sevebilir . :)

bekle ne ya ..
sizde uykunuz gelince gidin yatın .. bir kaç kere koltukta sabahlayıp orası burası tutulsun kendi gelir zaten..
annesi gibi adamın başını beklemeyin siz alıştırmışsınız..
nasıl olsa kaldırıp yatağıma yatıran var diyor..
birde bekle diyormuş oldu..

hepimiz ayni seyi yazmisiz . alin yatak odasına tvyi inatlasmaya gerek yok . :) olabilir yani sevebilir . :)
Normal de alacaktı da oda küçük olunca koyacak yer yok malesef yoksa düşünemiyorum herhalde bu sefer ben oturma odasına giderdim sesten

Eşim her gece illa koltukta 20 dk sonra uyuduktan sonra yatağına geçer.
Bazen ben uyandırırım, bazen o kendi uyanır ama hiç bugüne kadar şikayet etmek aklıma gelmedi.
Siz niye rahatsız oldunuz, onu anlayamadım ben.

Bir kaç kez bu şekilde bende dile getirdim bıktım yahu dedim beklemekten bu seferde baskıcı ve sıkı oldum acikcasi en iyisi Susup odaya gitmek

Benim için açıkçası gece yatakta konuşarak uyuyakalmak daha manidar güzel geliyor..onu kaldırmak beklemek ayrı bir zahmet gözümde çünkü kaldiramazsam sabah üzülüyorum orada uyudu diye..Bu yüzden olsa gerek

Benim eşimde koltukta uyuyakalir ck derindir uykusu ben hadi kalk derim duymaz iki kereden sonra bidaha demem gider yatağıma geçerim geniş geniş ohh bikaç saat sonra gelir bana kızar beni niye uyandirmadin diye valla ck uğraştım uyanmadn derm smdi ama hemen kalkiyo çünkü benim Kocam yanliz kalmayı hiç sevmez ben evde yoksam duramaz oda çıkar öyle bi kisilik

2 yil olmuş alisan alışmış.

Benim esimde öyleydi. Gel beni uyut git diye diye yatağa alistirdim.

Hep o kaynana yüzünden zamanında yat yatagna dememiş ben uğraştım durdum

Sağlık için tavsiye etmiyorlar ama yatak odasına televizyon almayı düşünebilirsiniz.

2 yil olmuş alisan alışmış.

Benim esimde öyleydi. Gel beni uyut git diye diye yatağa alistirdim.

Hep o kaynana yüzünden zamanında yat yatagna dememiş ben uğraştım durdum
Su kaynanalar yok mu bi tane de bende hala bebek gibi duduluyor oğlunu sonra ben çekiyorum çok dogru dedin

Şöyle düşünün, eşiniz bu yaşına kadar böyle bir ritüelle uyumuş, dolayısıyla alışmış.
Siz de yatakta sessiz, karanlık bir yerde uyumaya kendinizi alıştırmışsınız.
İkinizin ortak noktasını bulmak gerek, başka mesajda sizi beklettiğini sonradan okudum çünkü.
Diğer arkadaşların aksine tv yerine sesten rahatsız olmamanız açısından laptop ya da tablet öneriyorum eşinize.
Gece 11de güzelce gidin, sohbetinizi ederek siz uyuyun, eşiniz de taksın kulaklığını, neyi izleyerek uyuyorsa uyusun.

Son düzenleme:
Bizim ki uyandırma uyanmaz odunumsu azcık

Siz evliler daha iyi bilirsiniz . Bekara hava hoş Ne bilim evli olsam çok takmazdım geniş yatağı daha çok seviyorum
Evlenince onsuz uyuyamazsin; ) insallaj onsuz uyuyamayacak kadar çok sevip sevileceğin çok mükemmel bir esin olur

Bilmiyorum bana kalk canım yatağa gidelim demek hic zor gelmedi. Ben de 2.5 yıldır evliyim.
Eğer kasıtlı yapıyorsa da uykusu gelmeden yatağa götürün artık ne şekilde olur orası size kalmış

koltugun altına ekmek kırıntıısı dök orada yatamasın korksun .annem öyle derdi ekmek kırıntısı olan yerde yatma korkuturlar diye

Benim esimde benden önce gider yatagimiza hemencecik uyur.. Sabahn 5 i gibi kalkıyor erkenden yatağa girdiği oluyor.. Bebeğimiz var huysuz birazcık benimle bırakıyor başbaşa bazen dayanamıyorum yataktan cikta ben yatayim. Diye :) hink mink ediyor ama kalkıyor kocam yaa.. bak özledim şimdi..
Ahh olsa da yanımda mimciklasam onu
Konu sahibesi hanimefendicigim
E koca koltukta yatıyor ise.. Her gece her gece alışmış biraz.değişiklik olsa gece hayatınızda ne bilim burada da yazamiyom ki
Yani davetkar olsanız biraz o.koltuk ona zehir gibi gelse sizi görünce
Ay kendim utandım yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…