- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi nicksiz123
-
tvyi yatak odasina getirin.Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Şöyle canım benim esim erken gelen bir insan açıkçası ben hoşlanmiyorum bilemiyorum bende mi sorun var ama onu beklemek bana zor geliyor ben de erken uyuyan bir insanım saat 12 oluyor diyelim uykum geliyor. Bakıyorum daha uyumamis benim uykum geldi diyorum bende şimdi uyurum bekle diyor bu şekilde yani hani adam uyuya kalmıyor kasıtlı yapıyorCanım hayatta öyle olmaz. Benim eşim gibi geç gelen bir insansa mümkün değil. Mesela eşim gelir oturma odasında uzanır tv bakar. Bi bakmisim uyumuş. Kaldirmasam orda kalır çünkü çok yorgun olduğu için yatınca soluksuz yatıyor.
O yüzden kaldırmak gerek. Ben sorun etmiyorum. Hadi canım yatağa gidelim diyorum geliyor..
Siz niye yoruldunuz ki konu sahibi? Bence yorulacak bi şey değil.
Denemek lazimBu baya mantıklı
bir hafta duzenli deneme yap bence hic karisma git uyu belkide senin ilgin hosuna gidiyordur kedi gibi gelir zatenNe kadar zaman sürer acep ya vazgeçmesi hiç vazgeçer gibi durmuyor bizim ki çok şımarık ya deli oluyorum
Şöyle canım benim esim erken gelen bir insan açıkçası ben hoşlanmiyorum bilemiyorum bende mi sorun var ama onu beklemek bana zor geliyor ben de erken uyuyan bir insanım saat 12 oluyor diyelim uykum geliyor. Bakıyorum daha uyumamis benim uykum geldi diyorum bende şimdi uyurum bekle diyor bu şekilde yani hani adam uyuya kalmıyor kasıtlı yapıyor
Normal de alacaktı da oda küçük olunca koyacak yer yok malesef yoksa düşünemiyorum herhalde bu sefer ben oturma odasına giderdim sestenhepimiz ayni seyi yazmisiz . alin yatak odasına tvyi inatlasmaya gerek yok . :) olabilir yani sevebilir . :)
Bir kaç kez bu şekilde bende dile getirdim bıktım yahu dedim beklemekten bu seferde baskıcı ve sıkı oldum acikcasi en iyisi Susup odaya gitmekbekle ne ya ..
sizde uykunuz gelince gidin yatın .. bir kaç kere koltukta sabahlayıp orası burası tutulsun kendi gelir zaten..
annesi gibi adamın başını beklemeyin siz alıştırmışsınız..
nasıl olsa kaldırıp yatağıma yatıran var diyor..
birde bekle diyormuş oldu..
Benim için açıkçası gece yatakta konuşarak uyuyakalmak daha manidar güzel geliyor..onu kaldırmak beklemek ayrı bir zahmet gözümde çünkü kaldiramazsam sabah üzülüyorum orada uyudu diye..Bu yüzden olsa gerekEşim her gece illa koltukta 20 dk sonra uyuduktan sonra yatağına geçer.
Bazen ben uyandırırım, bazen o kendi uyanır ama hiç bugüne kadar şikayet etmek aklıma gelmedi.
Siz niye rahatsız oldunuz, onu anlayamadım ben.
Benim eşimde koltukta uyuyakalir ck derindir uykusu ben hadi kalk derim duymaz iki kereden sonra bidaha demem gider yatağıma geçerim geniş geniş ohhOncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Su kaynanalar yok mu bi tane de bende hala bebek gibi duduluyor oğlunu sonra ben çekiyorum çok dogru dedin2 yil olmuş alisan alışmış.
Benim esimde öyleydi. Gel beni uyut git diye diye yatağa alistirdim.
Hep o kaynana yüzünden zamanında yat yatagna dememiş ben uğraştım durdum
Şöyle düşünün, eşiniz bu yaşına kadar böyle bir ritüelle uyumuş, dolayısıyla alışmış.Benim için açıkçası gece yatakta konuşarak uyuyakalmak daha manidar güzel geliyor..onu kaldırmak beklemek ayrı bir zahmet gözümde çünkü kaldiramazsam sabah üzülüyorum orada uyudu diye..Bu yüzden olsa gerek
Bizim ki uyandırma uyanmaz odunumsu azcıkBenim eşimde koltukta uyuyakalir ck derindir uykusu ben hadi kalk derim duymaz iki kereden sonra bidaha demem gider yatağıma geçerim geniş geniş ohhbikaç saat sonra gelir bana kızar beni niye uyandirmadin diye valla ck uğraştım uyanmadn derm smdi ama hemen kalkiyo çünkü benim Kocam yanliz kalmayı hiç sevmez ben evde yoksam duramaz oda çıkar öyle bi kisilik
Evlenince onsuz uyuyamazsin; ) insallaj onsuz uyuyamayacak kadar çok sevip sevileceğin çok mükemmel bir esin olurSiz evliler daha iyi bilirsiniz . Bekara hava hoşNe bilim evli olsam çok takmazdım geniş yatağı daha çok seviyorum
Bilmiyorum bana kalk canım yatağa gidelim demek hic zor gelmedi. Ben de 2.5 yıldır evliyim.Şöyle canım benim esim erken gelen bir insan açıkçası ben hoşlanmiyorum bilemiyorum bende mi sorun var ama onu beklemek bana zor geliyor ben de erken uyuyan bir insanım saat 12 oluyor diyelim uykum geliyor. Bakıyorum daha uyumamis benim uykum geldi diyorum bende şimdi uyurum bekle diyor bu şekilde yani hani adam uyuya kalmıyor kasıtlı yapıyor
koltugun altına ekmek kırıntıısı dök orada yatamasın korksun .annem öyle derdi ekmek kırıntısı olan yerde yatma korkuturlar diyeOncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?