- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Rahat bırakın şu adamları yav :))) adı üstünde orası ev. İnsan sadece evinde rahat eder.Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
tv alın yatak odasına?Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?