- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Size uygunsa yatak odasina tv alsaniz. Bahanesi de kalmaz. Gercek sebep bu mu degil mi gorursunuz.Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Benim eşim de sürekli ses ister, biz neredeyse 3-4 ay salonda yatmıştık, daha serinmiş vs diye, sonra yatak odasına bilgisayarını getirttik, artık odada uyuyoruzOncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Yatak odasına tv alın benceOncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Evlenince onsuz uyuyamazsin; ) insallaj onsuz uyuyamayacak kadar çok sevip sevileceğin çok mükemmel bir esin olur
Bilmiyorum bana kalk canım yatağa gidelim demek hic zor gelmedi. Ben de 2.5 yıldır evliyim.
Eğer kasıtlı yapıyorsa da uykusu gelmeden yatağa götürün artık ne şekilde olur orası size kalmış
Yatak odasına da bir televizyon alın. Belki işe yarar.)Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Offf o tv izlerken koltukta sizi yakalayan uyku nasıl tatlı oluyorOncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Bir şeyi düzeltmek için süreklilik esastır. Sistematik olarak kavga etmeden yatakta yatması gerektiğini şöyle.Oncelikle iyi geceler arkadaşlar. 2 yıllık evliyim,sorunum şu artık kafayı yicem yazmazsam kocam başından beri koltukta yatıyor.bundan rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim fakat nafile tv izleyerek uyumaya seviyormus. Bende yanın da yatıyorum bazı geceler gece yarısı kalkıp yatağa geçiyoruz .Bende yatak harici bir yerde rahat yatamiyorum malesef. SORUM ŞU ben bu adamı surekli hadi yatağa geçelim deyip uyuduğu zaman uyandirip yatağa geçiyoruz buna devam etmekten artık yoruldum sürekli onun uyumasini bekliyorum ki yatağa geçelim. Sizce ne yapmayalım artık kime Sorduysam net bir sonuca ulasamadim ...Bu şekilde her gece yatağa gecelim diye başını mi bekleyeyim yoksa kendim yatağa geçip yatayim mi? Ayrı uyumayalim alismayalim diyorum ama artık tahammülüm kalmadı.9
Canim yatak odamda yerim yok olsa şimdiye kendi alırdı zaten de imkan yok oda çok küçükarkadaşım ben de aynı konudan muzdariptim. Yatak odasına televizyon kurduk, çok şükür salonda yatmak istemiyor artık.
Canim cinsel ilişki sadece odada mi oluyor yahu benim sorduğum soru cinsellikle alakali mi..? Ben anlamıyorum sizene bu sorundan sana bunu anlatmak istesem zaten belirtirdim değil mi, cok sukur bir problemimiz yok olan problem de zaten yazılı ne meraklisiniz insanlarn cinsel ilişkisineHer gece mi boyle cinsel ilskiniz yok mu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?