Konu tabi ki kocam !!!

Size uygunsa yatak odasina tv alsaniz. Bahanesi de kalmaz. Gercek sebep bu mu degil mi gorursunuz.

Benim eşim de sürekli ses ister, biz neredeyse 3-4 ay salonda yatmıştık, daha serinmiş vs diye, sonra yatak odasına bilgisayarını getirttik, artık odada uyuyoruz Her gece başka birşey film izleyerek uyuruz. Siz de tv, pc birşey koysanız odaya?

Yatak odasına tv alın bence

2 Yıllık evliyim diyorsunuz
cevap vermek zorunda değilsiniz ama eşiniz sürekli içerde uyurken cinsel hayatınızı nasıl yaşıyorsunuz ?

Bırakın uyusun orada
Habire yataga gec yataga geç derseniz sıkılır adam, baskı hisseder üstünde
Demek ki o şekilde rahat ediyor
Doğru değil yaptıgı ama siz de uykunuz gelince gidinn yatagınıza yatın

Çok teşekkür ederim inş. Canım inş. senin evinde mutluluk huzur sevgi saygı hiç eksik olmasın

Yatak odasına da bir televizyon alın. Belki işe yarar.)

sallama ben daha yatmasin isterdim genisce ama korkuyorum hahah pufur pufur yat iste seni ozler zamanla yatmak ister yanina

Bırak orda uyusun uyanınca yatağa gelir merak etme.sen o gelene kadar yatakta yayıl keyfini çıkar geniş geniş

Offf o tv izlerken koltukta sizi yakalayan uyku nasıl tatlı oluyor

Bir şeyi düzeltmek için süreklilik esastır. Sistematik olarak kavga etmeden yatakta yatması gerektiğini şöyle.
arada koltukta uyumayi bende eşimden sever ama sürekli yapsak sıkıntı çıkar...

arkadaşım ben de aynı konudan muzdariptim. Yatak odasına televizyon kurduk, çok şükür salonda yatmak istemiyor artık.

Evet arkadaşlar yaklaşık 4 gundur dediğiniz gibi yaptım çağırmadim yattım yatağıma sabaha doğru uyanıp bu gece yatağa geldi
Ama hafiften öksürüo sanırsam usudu kaldirmadim da haliyle üstüne de bişey atmadım, bakalım iler ki günlerde ne olacak

arkadaşım ben de aynı konudan muzdariptim. Yatak odasına televizyon kurduk, çok şükür salonda yatmak istemiyor artık.
Canim yatak odamda yerim yok olsa şimdiye kendi alırdı zaten de imkan yok oda çok küçük

Her gece mi boyle cinsel ilskiniz yok mu sizin
Canim cinsel ilişki sadece odada mi oluyor yahu benim sorduğum soru cinsellikle alakali mi..? Ben anlamıyorum sizene bu sorundan sana bunu anlatmak istesem zaten belirtirdim değil mi, cok sukur bir problemimiz yok olan problem de zaten yazılı ne meraklisiniz insanlarn cinsel ilişkisine

Bence yanlis anladin surekli yataga kaldirmak deyince hersey olabilir.benm kocamda surekli telde oyun oynar ama ben soylerim kalk diye bidaki sefere kendi gelir surekli cagirirsan onemsemez.alisir. esim kaldirir der.

Yatak odadina tv isi en mantikli cozum.
Benim annemde televizyonla uyur kapatigim an uyanir tekrar actirir uyumaya devam eder.s demem o ki bu aliskanligi ayri yatmakla tavir almakla tartismalarla cozemezsiniz
Tv fikrine katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…