Konu yine annem

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Kizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim

Ya aslinda ikm aptali ben dedim sonra o dedi orasini yanlis yazmisim ama onh cok uyardim saclarimi yolar gibi tariyor yapma diye
Yaşınız kaç sizin.
Valla bende küçükken böyle sac tarama olaylarını cok yasadim annem canimi acitirdi ama bi gün olsun böyle seyler demedi bende kötü bi söz etmedim hic bi zaman

Ya aslinda ikm aptali ben dedim sonra o dedi orasini yanlis yazmisim ama onh cok uyardim saclarimi yolar gibi tariyor yapma diye
annene aptal mı dedin yani? o zaman düzenle yazdığın metni de annene tavrını görsün herkes.abine öyle bir takıksın öyle kıskanıyorsun ki burda abin hakkında ne biçim ithamlarla konular açtın.2 ay annenle konuşmayıp napıcaksın daha mutfak lavabosu tıkanınca elektrikli süpürgeyle açmayı düşünüyosun! hem kendi sorunlarının farkında olduğundan ve tedavi gördüğünden bahsediyorsun hem de hiçbir çaba göstermiyorsun düzelmek adına.16 yaşında kız kendi saçını kendin tara o zaman.eğer gerçekten saçında bit gördüyse de annene nasıl öyle konuşuyorsun aa.

Enteresan.
Sonuçta evlatlarımız ağzına geleni sayıyor cahillikten ama aynı üslupla cevap vermek tuhaf.
İmam cemaat ilişkisi yani.
annesine ilk o abuk subuk konuşma aptal demiş, her seferinde yarım yamalak yazıyor önce olayları sonra yavaş yavaş gerçekleri söyleyip ama benim psikolojik sorunlarım var tedavi oluyoruma (sözde) bağlıyor bu üye.

annesine ilk o abuk subuk konuşma aptal demiş, her seferinde yarım yamalak yazıyor önce olayları sonra yavaş yavaş gerçekleri söyleyip ama benim psikolojik sorunlarım var tedavi oluyoruma (sözde) bağlıyor bu üye.
Hımm, anladım.
Her ne olurda olsun yine de bir anne babanın evladına hakaret etmesini doğru bulmuyorum.
Anneme göre ben cahilim, tecrübesizim.
Bana göre de kendi evladım böyle olacak.
Doğru davranmadan nasıl onların düzelmesini bekleyelim ki?

Hımm, anladım.
Her ne olurda olsun yine de bir anne babanın evladına hakaret etmesini doğru bulmuyorum.
Anneme göre ben cahilim, tecrübesizim.
Bana göre de kendi evladım böyle olacak.
Doğru davranmadan nasıl onların düzelmesini bekleyelim ki?
genel olarak haklısınız evet ama bu üyenin tüm konularını (iki üyeliğinde de) artık ezberlediğim için ailesi peygamber sabrına sahip , tedavi olsun diye ellerinden geleni yapan insanlar o kadar söyliyim.

Kizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim
Annene aptal diyip bide haklıymış gibi 2 ay küs kalmayı mi düşünüyorsun?

Annen saçını neden tarıyor? Ya da beğenmiyorsan neden taratıyorsun? Bitlenme muhabbetini anlamadım, sana takılmak için demiş olamaz mı? Yani gerçekten bit yoksa, ciddiye alınacak bir mesele de yoktur, değil mi?
Bir gün yüzümü görmek için yalvaracaksın nasıl bir tehdit ya? Annen senin düşmanın mı? Sana bir kötülüğü mü dokunuyor? Daha dün benim için koşturup duruyorlar, yük oluyorum diyordun, bu lafları edecek kıvama hangi ara geldin?
Ve yine daha dünkü konunda annene karşı mahcubiyetini anlatıyordun, bugün kadına aptal mı diyorsun? Saygı ayarlarını bir düzenle. Ayıp gerçekten.
Küs kalma meselesine gelince, hem suçlu hem güçlüsün yani. Eee madem 2 ay küs kalacaksın, o süre boyunca kendi çamaşırlarını kendin yıka, yemeklerini kendin yap, her işine kendin koştur ve saçlarını da kendin tara, e mi?
Ya da saçmalamayı bir kenara bırakıp, git annenden özür dile.

Senin psikolojin bozuk ya annene çok üzülüyorum.
Lütfen gidip tedavi ol. Kadına önce aptalı sen demişsin.

Back
X