Konu yine annem

Kizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim
Ouf ya vlla hemen girerler b süt olayına zaten

Kizlar bugun cok koty bir sey oldu annem sacimi taramak istedi tararken de bitlenip geliyon dedi ben de abuk subuk konusma anne dedim o da bana aptal dedi ben de kendimi tutamayip sensin o dedim bana sutumu helal etmiyorum dedi ben de bir gun yuzumu gormek icin bana yalvaracaksin dedim su an konusmuyoryz annemle 2 ay kus kalmayo dusunuyorum abimle ayni gun barisir onu ove ove bitirmez benim icin neler diyor bir de diyoki bana bakarsin dimi cok sinirliyim
Baş baş bağırıyorsun fake diye dalga geçmek için mi yazıyorsun yoksa ciddi manada ergensin hatta cocuksun diyelim

Bu durumlarda şiddete karşı olamayarak,seni şöyle bir elime alırdım o taradigim saçlarını tararken acitmak neymiş görürdun. Evladım saç taramak bir sevgi göstergesi biz anneler tarafından,kadın zaten dikkat etmiştir ama narin olduklarından dolayı saç dipleri aciyabilir,olur yani sonuçta saçların hala yerinde değil mi?

Ev halkı ,sen ergenlikten çıkınca kurban kesicektir eminim😁
Bu kadar yapma artık,yazık günah annenede yaa. Valla çok zor bi kızsın,sana güzel guzel anlatıyor buradaki ablalarin,defalarca hemde .
Ama sende dirhem degisme yok.
Bu ergenlik olayi artik gençlerde şımarıklıga dönüştü🤓

Annenizle aynı yaştayım bu diyalog 9 yaşındaki kızımla aramızda geçiyor her sene bitlenir de kendisi. Tabi ben ona o da bana aptal demeyiz.

Tedavine devam ediyor musun onu sorayım, ona göre konuya cevap vereceğim.

Canım daha 16yasındasın.
Ayrıca senın 16yasında sacını tarayan bır annen varken ben 16yasında sabah kalkıp evı sılıp supuruyordum tuvalet banyo temızleyıp kahvaltı hazırlıyordum ve aksam ıcın 2kap yemek cıkartıyordum ev ahalısıne. Sen sacını tarayan annen hayatta dıye dua et op elını basının ustune koy. :63:

Ah ben annemle neler yaşadım bir gün olsun aptal demedim .O annenin yerinde olmak istemezdim. Konuşma tarzını , hareketini beğenmiyorsanız hoşlanmıyorum der geçersiniz.

Bit yuzundenmi küstün ya tamam annende biraz abartms ama uzatma bence

1.si büyudügünde pisman olacagin seyleri yapma ve ya konusma !!
2.si neden 2 ay küslük

Ya aslinda ikm aptali ben dedim sonra o dedi orasini yanlis yazmisim ama onh cok uyardim saclarimi yolar gibi tariyor yapma diye
bir evlat anneye aptal diyebiliyorsa üstüne bir de kendini dertli görüyorsa diyecek bir şey yok. 5 yaşında kızım var iyiyi kötüyü ayırt edemiyor duyduğunu taklit etme yaşında ve bazen kızdığımda bana manyak diyor o zaman içim nasıl yanıyor biliyor musun. bana manyak demesinden ziyade anneye saygısız bir çocuk yetiştireceğim korkusuyla içim acıyor.

annesine ilk o abuk subuk konuşma aptal demiş, her seferinde yarım yamalak yazıyor önce olayları sonra yavaş yavaş gerçekleri söyleyip ama benim psikolojik sorunlarım var tedavi oluyoruma (sözde) bağlıyor bu üye.
Babasıyla da kavga eden üye mi bu?

Allah aşkına sadece annenle değil tüm ev ahalisiyle 2 ay olmasa da en azından 2 hafta küs de insanlar bir huzur bulsun.

Benim psikolojik rahatsızlığım var cümlesinin arkasına sığınarak istediğin her şeyi yapabileceğini sanıyorsun.

Daha buraya asla yazmayacagim ne kadar acimasizsiniz ben intihar mi edeyim napayim Allah belami versin o zaman ev ahalisine de yukum zaten delonin tekiyim yemin ederim biktim buraya sadece konu okumak icin gelirim Allah size kinadiginizi yasatmasinda ben baska bir sey demiyorum

Back
X