Konu yine babam

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.924
3.305
133
Babam hiç İngilizce bilmiyor ben tercümanlık okuyorum. Şimdi babam bana bazı dosyalarını gönderiyor çevirmem için (resmî evraklar değil). Geçen hafta işte biraz zamanımı alır malum vizelerim başlıyor dedim dedi ki hıı sen hazırsındır zaten. Hani en azından “kızım o zaman sen vizelerine çalış” gibi bir cevap beklerdim. İyi hoş tabii ki yapmak zorundayım babam sonuçta ama ben birinden bir şey istesem eğer vizelerim başlıyor gibi bir cevap aldıysam bir durup düşünürüm belki zamanı yok söyleyemiyor diye. Sizce ne desem babama ? Hani ayıp etmek istemiyorum ama bir şey demezsem de vize ve final haftamda dosyalar gelmeye devam edecek ve ben en başından reddetmeyip görevim haline dönüştürdüğüm için kötü olacağım :(

Kızının çok başarılı olduğunu biliyor baban :) ki o şekilde konuşmuş..
Bence sınavlarının zorluğundan bahsetmelisin, babanın işlerinin acilliği var mı? Sınavlardan sonra baksan geç mi olur

Kızının çok başarılı olduğunu biliyor baban :) ki o şekilde konuşmuş..
Bence sınavlarının zorluğundan bahsetmelisin, babanın işlerinin acilliği var mı? Sınavlardan sonra baksan geç mi olur
Ben yeterince vurguluyorum artık ağırlaştığını, derslerin arttığını hatta akşam 7den önce eve giremediğimi, derslerin geçen seneki gibi hafif olmadıklarını.. hani benim evladım bana bunu dese tamam bugüne kadar yaptıkların için sağol der geçerim.
Biraz geç olabilir belki

Bazı aileler ya da aile fertleri daha ayrıntılı düşünemiyor..:110: olayların geneline bakıyor şimdi biliyor kızı başarılı ya da çalışan biri, kendi işlerini zaten hallerde benim işleri de halletsin diye bakabiliyor.. Ama tabiki haklısınız zaten sınavları geçelim sınavlar başlarken o yaşadığımız stres yetiyor.. Annenize söyleseniz o biraz anlatsa babanıza?
Sınavlarınızın içinde Rabbim kolaylık versin

Bazı aileler ya da aile fertleri daha ayrıntılı düşünemiyor..:110: olayların geneline bakıyor şimdi biliyor kızı başarılı ya da çalışan biri, kendi işlerini zaten hallerde benim işleri de halletsin diye bakabiliyor.. Ama tabiki haklısınız zaten sınavları geçelim sınavlar başlarken o yaşadığımız stres yetiyor.. Annenize söyleseniz o biraz anlatsa babanıza?
Sınavlarınızın içinde Rabbim kolaylık versin
Ben ona yeterince anlattım durumumu ama yani nedir bu :(

Çok özür dilerim durumdan haberdar değildim

Siz babanız ile mi yaşıyorsunuz? Size dosya yolladığında gecikmeli gönderseniz kızmaz ise bi süre sessiz kalın mesela dosya yolladı al sınavların bitsin yaz
(Eski konularını bilmiyorum belki ayrıntıları bilsem daha iyi yorumlardım ama:/)

Çok özür dilerim durumdan haberdar değildim

Siz babanız ile mi yaşıyorsunuz? Size dosya yolladığında gecikmeli gönderseniz kızmaz ise bi süre sessiz kalın mesela dosya yolladı al sınavların bitsin yaz
(Eski konularını bilmiyorum belki ayrıntıları bilsem daha iyi yorumlardım ama:/)
Yok ben yurtdışında okuyorum. Türkiye’de annemle yaşıyorum ama.

Bunu şu açıdan sordum, istediği dosyaları geç yolladığınız takdirde maddi yardımı geri çeker mi, aranızda huzursuzluk olur mu diye

Rabbim yardımcınız olsun

Back
X