- Emoji Skoru
- 3.603
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi lostcherry
-
Ben yeterince vurguluyorum artık ağırlaştığını, derslerin arttığını hatta akşam 7den önce eve giremediğimi, derslerin geçen seneki gibi hafif olmadıklarını.. hani benim evladım bana bunu dese tamam bugüne kadar yaptıkların için sağol der geçerim.Kızının çok başarılı olduğunu biliyor baban :) ki o şekilde konuşmuş..
Bence sınavlarının zorluğundan bahsetmelisin, babanın işlerinin acilliği var mı? Sınavlardan sonra baksan geç mi olur
Gayet makul :))Buna pratik yapiyor olarak bak. Yani ek is gibi. Sadece para almiyorsun. Sayfa basina para da teklif edebilirsin tabi ki.
Ben ona yeterince anlattım durumumu ama yani nedir buBazı aileler ya da aile fertleri daha ayrıntılı düşünemiyor..olayların geneline bakıyor şimdi biliyor kızı başarılı ya da çalışan biri, kendi işlerini zaten hallerde benim işleri de halletsin diye bakabiliyor.. Ama tabiki haklısınız zaten sınavları geçelim sınavlar başlarken o yaşadığımız stres yetiyor.. Annenize söyleseniz o biraz anlatsa babanıza?
Sınavlarınızın içinde Rabbim kolaylık versin
Yok ben yurtdışında okuyorum. Türkiye’de annemle yaşıyorum ama.Çok özür dilerim durumdan haberdar değildim
Siz babanız ile mi yaşıyorsunuz? Size dosya yolladığında gecikmeli gönderseniz kızmaz ise bi süre sessiz kalın mesela dosya yolladı al sınavların bitsin yaz
(Eski konularını bilmiyorum belki ayrıntıları bilsem daha iyi yorumlardım ama:/)
Bilemiyorum. Öyle bir şey yapmaz sanmam ama benim korkum böyle maddi bir yaptırım değil küser eder diye korkuyorum. Amin.Bunu şu açıdan sordum, istediği dosyaları geç yolladığınız takdirde maddi yardımı geri çeker mi, aranızda huzursuzluk olur mu diye
Rabbim yardımcınız olsun