bir surudegil de bir konu acmistim ben on gun once fln. evet dr a goturdum. ilerleme olup olmadigna bakalim gerekirse norologa yonlendirecegim dedi ortopedistlik is degilmis. ben sadece benzer durumlar yasayan annelerin tecrubelerinden faydalanmak istedim bu konuyu acarak.....Her cocugun yurumesi emeklemesi bir olmaz kimi erken kimi gec olur buraya kizim basmiyor kizim yurumuyor cildircam emeklemiyor diye birsuru konu acacak kadar takildiginiza gore doktora goturdugunuzu dusunuyorum eger bir sorun gorunmuyorsa ki gorunmemis belli bekleyin olur zamanla sizin bebeginiz bir ilk degil bunu diger konulardada cok soylediler....
icime su serptiniz. peki ne zaman desteksi ayaga kalkti acabaNormal. Bizimki onalti aylik yurudu. Hic sorun rtmedik..
5 aylikken donduicime su serptiniz. peki ne zaman desteksi ayaga kalkti acaba
Bence normal hiç dert etmeyin, 1 yaşına gelene kadar emekleme başlar ama emeklemeden yürüyen de var, herbirinde farklı. İnternette detaylı bilgi bulursunuz.merhaba benim yaklasik on aylik bir kizim var. kendisi on gune kadar destegimizl bile ayakta durmuyordu dizzleri hemen bukuluyor oturma pozisyonuna geciyodu. simdi destegimizle ayakta duruyor fakat oturur pozisyondan ayaga kalkamiyor. bu durum normal mi. oturmasinda donmesinde problem yok da emeklemiyor da. hem emeklememesi hem de ayagi kalkamamasi veni korkutuyor. tecrubeli anneler bana bi si soyleyin lutfen bu durum normal mi on ay icin. tesekkurler simdiden..
ben de bi onbes yirmi gundur basladim koymaya cidden faydasini gordum destekle de olsa onla ayaga kalkmaya basladiyurutece koysana biraz zararli diyorlar ama cocuk orda ayakta kalmayi ogreniyor ben koydum oglum normal 12 aylik yuruduhic sorun olmadi bazi bebekler gec yurur kendini uzme bosu bosuna
Çocuk nörolojisi ve fizik tedavi doktorlarına götürmeniz de yarar var.merhaba benim yaklasik on aylik bir kizim var. kendisi on gune kadar destegimizl bile ayakta durmuyordu dizzleri hemen bukuluyor oturma pozisyonuna geciyodu. simdi destegimizle ayakta duruyor fakat oturur pozisyondan ayaga kalkamiyor. bu durum normal mi. oturmasinda donmesinde problem yok da emeklemiyor da. hem emeklememesi hem de ayagi kalkamamasi veni korkutuyor. tecrubeli anneler bana bi si soyleyin lutfen bu durum normal mi on ay icin. tesekkurler simdiden..
yurutece koysana biraz zararli diyorlar ama cocuk orda ayakta kalmayi ogreniyor ben koydum oglum normal 12 aylik yuruduhic sorun olmadi bazi bebekler gec yurur kendini uzme bosu bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?