Konu yok değerli kk üyeleri :)

Ne guzel hangi sporu yyapcaksin :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Callanetics yapicam daha once de yapmistim cok faydasi olmustu.. kisin cok hareketli geciyor da yazin ramazan dolayisiyla bisey yapamiyorum.. hamlamak istemiyorum hem biraz vucudum da sikilassin :)

O nasil bir spor ya hic.duymadim :)

KK sagolsun burada buymustum bende ilk.. pilatese benziyor kalori yakmaya yonelik degil daha cok kaslari gerip guclendirmeye ve sikilasmaya yonelik..
1 bucuk ay yapmistim belimden 10 cmn gitmisti

kesinlikle cok zinde hissettiriyor insana kendini ve biraktiktan sonra da vucudun oyle kaliyor geriyo donus olmuyor

Ooov cok iyi yaa belden 10 cm gitmesi ne demek muthiiiis benimde ihtiyacim var buna hangi konuda buu linkini atar misin zahmet olmazsa bi bakayim

yaticam birazdan hava sicak oldugundan yatmak da istemiyorum su laptoplarin isinmayanini icat etseler ne harika olurdu
zaten sicak bide bunu tasiyoz kucagmzda :d

Ayy sorma ya bende ayni seyden muzdaribim .d cikmam lazim gunes doguyor balkabagina donusmeden uyuyim uyku dda geldi zaten iyi geceler canim Allah rahatlik versin yarin gorusmek uzere :)

Ayy sorma ya bende ayni seyden muzdaribim .d cikmam lazim gunes doguyor balkabagina donusmeden uyuyim uyku dda geldi zaten iyi geceler canim Allah rahatlik versin yarin gorusmek uzere :)

gorusurz canimm hadi sanada Allah rahatlik versin iyi uykularr

Evet keşke hiç gitmeseydi alinin asıl hikayesini çok merak ediyorum hala adam akıllı anlatmadı gıcık .d

4. sezonun finalinde bicok sey anlatti ama artik A kim ben onu merak ediyorum iyice sarpa sardi ve neden boyle birsey yapiyo.
gecerli bi nedeni olmali cnku milleti oldurup cikiyo

ya da hasta fln olmali

4. sezonun finalinde bicok sey anlatti ama artik A kim ben onu merak ediyorum iyice sarpa sardi ve neden boyle birsey yapiyo.
gecerli bi nedeni olmali cnku milleti oldurup cikiyo

ya da hasta fln olmali

O anlattıkları da muamma melissa mona lucas hepsi bişeylerin peşinde bence hepsi A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…