- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
-
bende de oyle degisen pek bisey yok davetler bayram hazirligi fln :) bayram da gecsin de spora basliicam onu bekliyorum
Ne guzel hangi sporu yyapcaksin :)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Callanetics yapicam daha once de yapmistim cok faydasi olmustu.. kisin cok hareketli geciyor da yazin ramazan dolayisiyla bisey yapamiyorum.. hamlamak istemiyorum hem biraz vucudum da sikilassin :)
O nasil bir spor ya hic.duymadim :)
KK sagolsun burada buymustum bende ilk.. pilatese benziyor kalori yakmaya yonelik degil daha cok kaslari gerip guclendirmeye ve sikilasmaya yonelik..
1 bucuk ay yapmistim belimden 10 cmn gitmisti
kesinlikle cok zinde hissettiriyor insana kendini ve biraktiktan sonra da vucudun oyle kaliyor geriyo donus olmuyor
Tesekkur ederim tatlim :) senin uyku yok galiba :)
yaticam birazdanhava sicak oldugundan yatmak da istemiyorum su laptoplarin isinmayanini icat etseler ne harika olurdu
zaten sicak bide bunu tasiyoz kucagmzda :d
Ayy sorma ya bende ayni seyden muzdaribim .d cikmam lazim gunes doguyor balkabagina donusmeden uyuyim uyku dda geldi zateniyi geceler canim Allah rahatlik versin yarin gorusmek uzere :)
Merhaba kızlar:)) hayırlı kandiller:16:
Aminnn... dualariniza beni de katmayı unutmayın :)Merhaba canim hayirli kandiller Allah dualarimizi kabul etsin insallah :)
o zaman dha 5. sezona gelmedin
izle izle.. onun Hannayi birakmasinda bi hikmet var ama hadi hayrlisi altindan birsey cikacak onun
Ayy gordum calebiii .d cok cok az ezrayi andirmis sanki yakismis ama.d acaba raveswood tutmadi da geri mi donuyo pll ye .d
Evet keşke hiç gitmeseydi alinin asıl hikayesini çok merak ediyorum hala adam akıllı anlatmadı gıcık .dsanirim oyle oldu
ama boyle daha iyi gitmeseydi hic daha iyi olacakti :d
demi bence yakistirdim kisa saci ona
Evet keşke hiç gitmeseydi alinin asıl hikayesini çok merak ediyorum hala adam akıllı anlatmadı gıcık .d
4. sezonun finalinde bicok sey anlatti ama artik A kim ben onu merak ediyorum iyice sarpa sardi ve neden boyle birsey yapiyo.
gecerli bi nedeni olmali cnku milleti oldurup cikiyo
ya da hasta fln olmali
O anlattıkları da muammamelissa mona lucas hepsi bişeylerin peşinde bence hepsi A
iste bence de A bir takim ama gorecez smdi yeni bolumu izliim bari daha izlememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?