Anlamadım yazdığınızı15 tatil Di mi?!
Yanlış yazdımAnlamadım yazdığınızı
Haklısınız çok haklısınız. Ben içimde bi umut barindirmistim ama inanin evlendiği bilseydim asla muhattap olmazdimÇocuğu da size inat mı yapmış?
İnanmayın böyle saçmalıklara.Ayrıca beni hiçbir kuvvet ulaşılmak istemediğiniz sürece size ulaşabildiğine inandıramaz.Çizgiyi çekin ve böyle takıntılı adamlardan uzak durun.Eminim eşinden de boşanmaz.
Anlamsız bir iyiniyetle karışık hatalar silsilesi sanırım sizinki. Adamı isteseniz onunla evlenirdiniz senelerdir sürüncemeli görüşmek niye? Aldığınız kararların arkasında duramıyorsunuz sanırım, evliyim deyince şaka yapıyor sandım kısmını hele hiç anlamadım. Size tavsiyem oturup kendinize bi yol çizin, kimsenin iki sözüne de o yolunuzu değiştirmeyin...
Gecmise bir sünger cekip gelecege bakin ve bu adamdan uzak durun..
Unutamamismis inatmışmış miş miş miş. .
Yeme bizi sen evliyken nasıl arayabiliyor nasil bulabiliyor numarani?? Ne cesaretle yaa.sende var biseyler.eger konu gercekse (ki bence degil) kocandan da bu yüzden bosanmissindir.seni surekli bekleyen biri var nasılsa bosanmak cok koymamistir.
Almissindir boyunun ölçüsünü. İki tatlı arabesk söze kanmazsin artık.
Gerçi bu konu da sahte gibi ama....
Canım çok iyi yapmışsın. Evliliği biterse de senin yüzünden bitmeyecektir emin ol. Sen de şu an evli olabilirdin ve o yine mutsuz olacaktı... Düşünmemeye çalış, kader deyip geçmekten başka çaren yok. Nasip olsaydı evlenmemiş olurdu. O kızcağıza da çok günah, ...
Hakkında ne hayırlıysa o olsun cnm.
Faruk dediğiniz karaktersizin önde gideniymiş,Hani insan bazen bişeyler bitince diyor ya keşke kiymetimi bilene verseydim değer . O oldu bende sadece ve evli olduğunu duysaydim asla merak bile etmezdim. Öyle yapıyorum çok sagolunn
Bazen olaylar üst üste gelebilir. Kendinizden eminseniz çok takılmayın. Ulaşamaz da şu an. Rahatlayın kendinizi kafanızdan silin.
Faruk dediğiniz karaktersizin önde gideniymiş,
İntikam almak için o kadar sene beklemiş evlenip çocuk da yapmış bir de başka masumun hayatını mahvetmiş geri zekalı denyo!
Sen de üzülüp durma salla gitsin, bu erkeklerde bi yerimize sürülecek akıl yok yeminle hepsi birbirinden cins!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?