Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benımde sınır oldugum bır kac tıp var hep oyle yapıyorlar ....aynen öyle, az önce bir tanesine denk geldim. Sitede yeni olmama rağmen sinirlerim bozuldu.
Aynen daha demin masum bir soru sorayım dedim,sorduğuma pişman ettiler.Böyle insanlar olduğu için birbirimize yardım etmemiz zorlaşıyor.aynen öyle, az önce bir tanesine denk geldim. Sitede yeni olmama rağmen sinirlerim bozuldu.
Umarım öyle olur :)Sevgili yeni arkadaslarim aslında bende çok eski sayilmam ama yinede az çok siteyi benimsemis biri olarak şunu diyebilirim ki herkesin bir tarzi var hiç tanimadiginiz sadece nicklerini bildiginiz bazi kullanicilarin mesajlarini daha dikkatle okumata baslayacaksiniz zamanla bazısı için aman diyip kaydiricaksiniz ekrani vs. Ama zamanla çoğu kullanıcıyı seveceksiniz bende öyle ildu şahsen
iyi forumlar :)
aynen öyle, az önce bir tanesine denk geldim. Sitede yeni olmama rağmen sinirlerim bozuldu.
ay
aynen benımde sınır oldugum bır kac tıp var hep oyle yapıyorlar ....
Işte malesef kim fake kim gerçek bilemiyoruz ...ki genel bir konu oldu şahıs adına konuşmadım ama herkes kendini biliyordur...yasak ise puan yerim yada başka birşey bu beni ilgilendirir hatırlatman güzel sağol
Çok haklısınizAmaç popüler olmak
Bakınız Millan nickli üye her konuya ilk ve abuk sabuk yorum yapıp popüler olmaya çalışıyor
Ben bunu kişilerin gerçek hayatta ezik olup burada o ezik egolarini tatmin etmek için yaptıklarını dusunuyorum:)
Seni ilgilendirir tabi ama ben bu tavrini hos bulmadim. Forum kurallarini hatirlattim. Durup dururken bosuna atarlanmissin.[/QUOT evet haklisiniz
Çok doğru söylediniz haklısınız teşekkürlerlucky7 nin yazdiklarina aynen katiliyorum.
ilaveten, hakaret veya uslup sorunu gordugnuz konulari kib butonunu kullanarak yonetime bildirebilirsiniz...
bunun haricinda israrla uzatan, dalga gecen kisileri onemsemeden gecmenizi tavsiye ederim.
sinirinizi bozmaya degecek kadar onemlibirsey degil. ustelik sizin yanitlarinizdan ve atismalardan beslendiklerini unutmayin ; )
lucky7 nin yazdiklarina aynen katiliyorum.
ilaveten, hakaret veya uslup sorunu gordugnuz konulari kib butonunu kullanarak yonetime bildirebilirsiniz...
bunun haricinda israrla uzatan, dalga gecen kisileri onemsemeden gecmenizi tavsiye ederim.
sinirinizi bozmaya degecek kadar onemlibirsey degil. ustelik sizin yanitlarinizdan ve atismalardan beslendiklerini unutmayin ; )