konulara ukalaca cevap yazanların derdi ne olabilir???

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
konulara ukalaca cevap yazanların derdi ne olabilir??? beğeni olsun diyemi :) dalgamı gecmek amaç? insanlar ciddi yazıyor belki duygularını. bı ukalaca sımarıkca cevaplar egoları tatmin oluyor sanıyorum ...

Sevgili yeni arkadaslarim aslında bende çok eski sayilmam ama yinede az çok siteyi benimsemis biri olarak şunu diyebilirim ki herkesin bir tarzi var hiç tanimadiginiz sadece nicklerini bildiginiz bazi kullanicilarin mesajlarini daha dikkatle okumata baslayacaksiniz zamanla bazısı için aman diyip kaydiricaksiniz ekrani vs. Ama zamanla çoğu kullanıcıyı seveceksiniz bende öyle ildu şahsen ;)

iyi forumlar :)

Sevgili yeni arkadaslarim aslında bende çok eski sayilmam ama yinede az çok siteyi benimsemis biri olarak şunu diyebilirim ki herkesin bir tarzi var hiç tanimadiginiz sadece nicklerini bildiginiz bazi kullanicilarin mesajlarini daha dikkatle okumata baslayacaksiniz zamanla bazısı için aman diyip kaydiricaksiniz ekrani vs. Ama zamanla çoğu kullanıcıyı seveceksiniz bende öyle ildu şahsen :KK66:

iyi forumlar :)
Umarım öyle olur :)

Rahatsız olduğunuz yorumlara bu anlamı siz katıyor olabilirsiniz.
Cesur, içtenlikli, tokat gibi dediğimiz yorumlar genellikle böyle algılanıyor.
Konu sahibini sahiplenip, rahatsız olduğu kişiye saldıranları mesela çok
dostane buluyorum. Kardeşçe... (yapamasam da)
Her yorum farklı bir pencere ve değerli bence. :KK36:

aynen öyle, az önce bir tanesine denk geldim. Sitede yeni olmama rağmen sinirlerim bozuldu.
ay

aynen benımde sınır oldugum bır kac tıp var hep oyle yapıyorlar ....

Kim acaba, ben degilimdir umarim. :KK53:

1- Konudan konuya fark var. Bazi konularin fake oldugu hemen anlasiliyor. O konularda ciddi yorum yapilmasi beklenemez.

2- Birde sadece olumlu yorum isteyen konu sahipleri var. Onlar konularini cozmek icin degil, kendilerine yandas bulmak icin konu aciyor. Bir konu aciliyorsa iyi veya kotu her turlu yoruma acik olunmasi gerek. Sen karsit yorum yapiyorsun benim konumdan cik deme luxleri yok.

3- Gelelim bahsettiginiz kisilere evet bu uyelere bende zaman zaman rastliyorum. Okuyorum geciyorum sonucta kendi secenekleri. Herkes kendini yorup , dolu dolu yorum yapmak zorunda degil. Belki de kapasiteleri o kadar ama bu durumda yine bizi ilgilendirmez.

4- Uyeler hakkinda konu acmak yasak.

Ben de zaman zaman alaycı bir üslupla konulara cevap yazıyorum ama Lucky7'nin de dediği gibi fake olduğu belli olan konulara.
Çünkü özellikle son yıllarda sözlük müdavimlerinin "keps almak" için uğrak yeri oldu burası, belki de burdaki hanımlar da bunu bildikleri için alaycı cevapları refleks haline getirmiş olabilir.
Olan da galiba, fake olmayan saçma da olsa gerçekten öyle bir sorunu olduğu için konuyu açmış olanlara oluyor.

Işte malesef kim fake kim gerçek bilemiyoruz ...ki genel bir konu oldu şahıs adına konuşmadım ama herkes kendini biliyordur...yasak ise puan yerim yada başka birşey bu beni ilgilendirir hatırlatman güzel sağol

Işte malesef kim fake kim gerçek bilemiyoruz ...ki genel bir konu oldu şahıs adına konuşmadım ama herkes kendini biliyordur...yasak ise puan yerim yada başka birşey bu beni ilgilendirir hatırlatman güzel sağol

Seni ilgilendirir tabi ama ben bu tavrini hos bulmadim. Forum kurallarini hatirlattim. Durup dururken bosuna atarlanmissin. :KK20:

Amaç popüler olmak
Bakınız Millan nickli üye her konuya ilk ve abuk sabuk yorum yapıp popüler olmaya çalışıyor
Ben bunu kişilerin gerçek hayatta ezik olup burada o ezik egolarini tatmin etmek için yaptıklarını dusunuyorum:)
Çok haklısıniz

Son düzenleme:
lucky7 nin yazdiklarina aynen katiliyorum.

ilaveten, hakaret veya uslup sorunu gordugnuz konulari kib butonunu kullanarak yonetime bildirebilirsiniz...

bunun haricinda israrla uzatan, dalga gecen kisileri onemsemeden gecmenizi tavsiye ederim.
sinirinizi bozmaya degecek kadar onemlibirsey degil. ustelik sizin yanitlarinizdan ve atismalardan beslendiklerini unutmayin ; )

Ev
Seni ilgilendirir tabi ama ben bu tavrini hos bulmadim. Forum kurallarini hatirlattim. Durup dururken bosuna atarlanmissin. :KK20:[/QUOT evet haklisiniz

ilaveten, hakaret veya uslup sorunu gordugnuz konulari kib butonunu kullanarak yonetime bildirebilirsiniz...

bunun haricinda israrla uzatan, dalga gecen kisileri onemsemeden gecmenizi tavsiye ederim.
sinirinizi bozmaya degecek kadar onemlibirsey degil. ustelik sizin yanitlarinizdan ve atismalardan beslendiklerini unutmayin ; )
Çok doğru söylediniz haklısınız teşekkürler

Açıklamamda belirteceğim noktalardan birine athenenoctua değinmiş zaten.
Bana "üyeler ve konularla ilgili konu açılmasının yasak olduğu" kısmını söyleyip konuyu kapatmak kalmış.

Sebep üyeler ve konular hakkında topik açtığınızda başkaları istemeden de olsa üstüne alınabilir, bazılarınız bu topikte olduğu gibi kullanıcı adı verip polemiğe yaldızlı, ponponlu, hatta janjanlı davetiye çıkarabilir ve al sana bir kavga sebebi daha.

Back
X