- Konu Sahibi Turkiyeliyikk
-
Konuyu değiştirmeyelim diye bir şey demiyorum, mutlaka anlat
Canım açtığın konulara baktım ama göremedim:26:Yazdigim konulara bakarsin bos zamaninda canim, az cok bahsettim
Canisiii cugaram galmadi :90: Gidip alayim yoksa vay halimeSonra gorusuruz canim
valla konuları gördükçe ben de kadınlara kızıyorum.
çok pohpohluyoruz adamları,hep sorumluluğu kendi omuzlarımızda taşıyoruz.
neyse zamanında bana da kapak olmuştu bunlar,aldım dersimi,barıştım erkek milletine...
Kouları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Ah Erkekler" başlığına taşındı.
Canım açtığın konulara baktım ama göremedim:26:
Şu pis şeyi içmeyin!
Herkeste böyle şu sigara olayı. Şu iş bisin bırakıcam derler, Allah korusun nefes alıp vermeleri durunca haliylen bırakmak "zorunda kalırlar"Napim:26: Okulum bitince birakmayi dusunuyorum, simdilik birakta iceyim beyaaa
Ozel mesaj atiyorum canim
zaten ilk darbeyi de babasından yemiş biri olarak,erkeklerden nefret noktasına geldim...
evililikten zaten evde ki sorunlardan dolayı soğudum tamamen,bir de etrafta gördüğüm,duyduğum,şahit olduğum olaylar....
erkekler kadınları cinsel birer obje olarak görüyorlar,bu bir gerçek...bir kadını beğendikleri zaman bile çoğu zaman bunun altında mutlaka bir cinsel dürtü yatar...
evlendikten sonra da 360 derece dönerler...
aşk biter,sevgi biter,saygı da onların hakaret etmeleri,şiddet uygulamalarıyla son bulur....
aman yuvam diyerek boşanılmaması da çocuklar üzerinde ağır travmalara yol açar...
erkek arkadaşım olduğu zaman hep değer verdim,dürüst ve sadık oldum,mutlu ettim ama bir süre sonra edilmedim....erkekler doyumsuzdur !
işte artık bu yüzden onlar benim gözümde duvara yapışmış birer zavallı sivrisinekler.....kanlarınızı emerler emerler,bir süre sonra canınıza tak eder sizin ve sonları aynen böyle olur....
bundan sonra hayatıma girecek olan adam ya da adamlara üzülüyorum aslında gerçekten,çünkü benden ne sevgi alabilcekler ne de adam yerine koyulacaklar....
zaten ilk darbeyi de babasından yemiş biri olarak,erkeklerden nefret noktasına geldim...
evililikten zaten evde ki sorunlardan dolayı soğudum tamamen,bir de etrafta gördüğüm,duyduğum,şahit olduğum olaylar....
erkekler kadınları cinsel birer obje olarak görüyorlar,bu bir gerçek...bir kadını beğendikleri zaman bile çoğu zaman bunun altında mutlaka bir cinsel dürtü yatar...
evlendikten sonra da 360 derece dönerler...
aşk biter,sevgi biter,saygı da onların hakaret etmeleri,şiddet uygulamalarıyla son bulur....
aman yuvam diyerek boşanılmaması da çocuklar üzerinde ağır travmalara yol açar...
erkek arkadaşım olduğu zaman hep değer verdim,dürüst ve sadık oldum,mutlu ettim ama bir süre sonra edilmedim....erkekler doyumsuzdur !
işte artık bu yüzden onlar benim gözümde duvara yapışmış birer zavallı sivrisinekler.....kanlarınızı emerler emerler,bir süre sonra canınıza tak eder sizin ve sonları aynen böyle olur....
bundan sonra hayatıma girecek olan adam ya da adamlara üzülüyorum aslında gerçekten,çünkü benden ne sevgi alabilcekler ne de adam yerine koyulacaklar....
Aynen!!! Kotu tecrube edindik ama ne yapalim Allah beterini vermezsin. Hayatimi hep sevdigim adama gore cizdim, bugun ne kadar buyuk hata yaptigimi farkindayim. Insan once kendini dusunmeli her ne olursa olsun... Once ailem sonra kariyerim gerisi bos
Erkeklerden nefret etme değil de, artık o saf halimden çıktığımı düşünüyorum. Birine karşı o yapmaz öyle şey demiyorum, daha temkinliyim artık
Zaten erkeklerden nefret edemeyiz heralde illaki gelir çalar biri kalbimizi
kesinlikle öyle.....
ben değer vereceğime onlar versin,ben üzüleceğime onlar üzülsün.artık umrum değil
He vallaAma oncelikle kendine deger vermen sart, kendini hep assalayan biri nasil deger bekler ki
erkekleri bilmem ama bitanesine kiyamam ben ya
yerim kocisimi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?