Konuları görünce feminist olasim geliyor diyenler,erkeklerden soğudum diyenler :)

valla konuları gördükçe ben de kadınlara kızıyorum.

çok pohpohluyoruz adamları,hep sorumluluğu kendi omuzlarımızda taşıyoruz.

neyse zamanında bana da kapak olmuştu bunlar,aldım dersimi,barıştım erkek milletine...

Kouları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Ah Erkekler" başlığına taşındı.

Valla bazilarini ne kadar pohpohlarsan da degismez... Erkek milletiyle baristigina sevindim

Ben bir feministim ancak feminizmi erkek düşmanlığı olarak görenler gibi radikal değilim. Feministim, çünkü toplumda kadına cinsel obje gözüyle bakılması, kadın-erkek eşitsizliği, kadına ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılması, kadınların özgürlüklerinin kısıtlanması yani insan haklarının ihlali kesinlikle kabul edemeyeceğim durumlar. Ancak bu sorunların hepsinin erkeklerden kaynaklandığını düşünmüyorum, o yüzden de feminist olmanın erkeklerden nefret edip, onlardan soğumakla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Benim fikrim budur.

zaten ilk darbeyi de babasından yemiş biri olarak,erkeklerden nefret noktasına geldim...

evililikten zaten evde ki sorunlardan dolayı soğudum tamamen,bir de etrafta gördüğüm,duyduğum,şahit olduğum olaylar....

erkekler kadınları cinsel birer obje olarak görüyorlar,bu bir gerçek...bir kadını beğendikleri zaman bile çoğu zaman bunun altında mutlaka bir cinsel dürtü yatar...

evlendikten sonra da 360 derece dönerler...

aşk biter,sevgi biter,saygı da onların hakaret etmeleri,şiddet uygulamalarıyla son bulur....

aman yuvam diyerek boşanılmaması da çocuklar üzerinde ağır travmalara yol açar...

erkek arkadaşım olduğu zaman hep değer verdim,dürüst ve sadık oldum,mutlu ettim ama bir süre sonra edilmedim....erkekler doyumsuzdur !

işte artık bu yüzden onlar benim gözümde duvara yapışmış birer zavallı sivrisinekler.....kanlarınızı emerler emerler,bir süre sonra canınıza tak eder sizin ve sonları aynen böyle olur....

bundan sonra hayatıma girecek olan adam ya da adamlara üzülüyorum aslında gerçekten,çünkü benden ne sevgi alabilcekler ne de adam yerine koyulacaklar....

Erkeklerden nefret etme değil de, artık o saf halimden çıktığımı düşünüyorum. Birine karşı o yapmaz öyle şey demiyorum, daha temkinliyim artık

Zaten erkeklerden nefret edemeyiz heralde illaki gelir çalar biri kalbimizi

Napim:26: Okulum bitince birakmayi dusunuyorum, simdilik birakta iceyim beyaaa
Ozel mesaj atiyorum canim
Herkeste böyle şu sigara olayı. Şu iş bisin bırakıcam derler, Allah korusun nefes alıp vermeleri durunca haliylen bırakmak "zorunda kalırlar"

Bütün erkekler "kötü" değildir ki... Şimdiye kadar kötülerle karşılaşmanız "şanssızlık"... Bence bunları tecrübelerinize ekleyin ve yeni hayatınıza girenlere karşı temkinli olun. Bunun dışında hepsine kötü gözüyle bakmayın, mutlu olamazsınız:) Sağlıcakla kalın...

Aynen!!! Kotu tecrube edindik ama ne yapalim Allah beterini vermezsin. Hayatimi hep sevdigim adama gore cizdim, bugun ne kadar buyuk hata yaptigimi farkindayim. Insan once kendini dusunmeli her ne olursa olsun... Once ailem sonra kariyerim gerisi bos

kesinlikle öyle.....

ben değer vereceğime onlar versin,ben üzüleceğime onlar üzülsün.artık umrum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…