İlişkim dışında ilk defa kendimle ilgili bir konu açıyorum.Yapı olarak aşırı fedakar biriyim.Arkadaşlarıma karşı özellikle.Yeterki bir dertleri,sıkıntıları olsun her şeyi unutup yanlarına koşarım.Çözemeyecekleri bişey olunca beni ararlar yasmiy yardımcı olur musun diye?Elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalışırım.Arkadaşlarım yasmiy ana der hatta.Ancak aynı ilgiyi kendimde bulamıyorum.Dertlerimi anlatan bir yapım yok pek.Size anlatabiliyorum değerli kk üyeleri.Bursumun hepsiyle arkadaşlarıma hediye alıp bir ay 20-30 lirayla geçirdiğimi bilirim sırf insanlar mutlu olsun diye.Geçen hafta yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum lütfen akıl verin.Stajım iÇin başka şehire gitmem gerekiyordu.Bu şehirde çok yakın 2 arkadaşım var öğrenci evinde kalıyorlar yanlarında 1 arkadaş daha var onuda tanıyorum ve seviyorum.Temmuzda başlıyor sürecim kasıma kadar 4 ay.Bende arkafaşlarıma sizinle kalabilir miyim hem masraflarınız da azalır.Yazın siz yoksunuz sizi rajatsız edeceğim 2 ay en fazla.Düzeninizi bozmak istemiyorum ancak özel yurtlar çok pahalı dedim.İşin garibi asla bişey isteyen biri değilim hayatımda ilk defa işim düştü.Arkadaşlarla konuşayım dedi Tabiki dedim ama kız bana yurt tavsiyeleri vermeye başladı çok gönüllü konuşmadı açıkçası.Hissettim o enerjiyi.Sana net bişey diyemem kestiremiyorum kızları dedi.Halbuki daha önce 3 sene beraber kaldığımız,sene başında nolur bizimle kal diyen kıxlar bunlar.Yanlış anlamayın istemeyebilirler sorun bu değil.Genel olarak sorunum ben insanlarla alakalı her şeye koşarken,kendimi unuturken ilk defa rica ettiğim bir konuda bu şekilde bir cevap verilmesi üzdü beni.Sizce abartıyor muyum?Ne yapmalıyım?