• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konularımı okuduysanız-Kacmak İstiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haydaaa harbidenn normal değilsiniz!!

Saksımızdakı toprakta mınnacık bocekler var esımın annesı yemek artıklarını gubre olsun dıye dokuyorum dıyıp duruyor gecen dun belkı ondan böceklenıyordur dedım hıc cevap bıle vermedı yıne devam etcek bunu yapmaya , hatta yenı toprak alalım sankı kac para dedım bu toprak bosunamı gıtcek dedı sımdı ben bu boceklerden nasıl kurtulucam sınır oluyorum eve gırse pire gıbi kucucukler hadı kıs gelıyor camları kapatıyoruz ama böyle olmazkı nasıl kurtulucam bunlardan :KK43:

Kacicagimi bilseydiniz farkli yazardoniz

yoo, yalancı zaten diye hiç cevap vermezdim.

Canım dakka başı yeni konu açıyon sen de. Hangisine cevap verelim şaşırdık valla.:KK12: Dikkat eksikliği mi var sende?:eek:
Aile olayına gelince o da ayrı acayip, bırakın mal mülk için birbirlerine girerlerse girsinler, siz girmediğiniz müddetçe sorun olmaz. Her ailede olur zaten böyle tipler. Bizim ailede de var. Siz de o mallardan pay istiyor olmayasanız sakın? Başka niye bunudert edesiniz öyle değil mi? :KK54:
O aileye gelin gitmem ben sozlume tekmeatmislar babasi gik cikarmamis

Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim
sen ne yapmaya çalışıyorsun?
konu konu üstüne?
ne yazadığın belli ne de neye çözüm aradığın.

Biri bu kadını(!) durdursun

Bide dün sitede şunları şunları yapmak yasak diye ahkam kesiyordu:KK53::KK53:

ama kendisi yasaklardan bir haber

sen ne yapmaya çalışıyorsun?
konu konu üstüne?
ne yazadığın belli ne de neye çözüm aradığın.
Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor

Eğer bu konu doğru ise .
Sakın ama sakın gitme ...
Bir duş al ve uyu , belki kendine gelirsin . :KK43:

hep derim pc kullanmak için ehliyet ruhsat versinler önüne gelene androit telefon ve pc satmasınlar diye ama ...bu ülke bir gün beni dinlerse refaha erecek arkadaş.

Benim sevdigim bir cocuk var bu durumlari anlatti bizim aile boyle boyle mal icin birbirine girer falan kabul ediyorsan kacariz kimse yerimizi bilmez yasariz dedi cocugumuzda bilmeyecek akrabasi oldugunu hicbirzaman diye dusundum cok seviyorum kacmayi dusunuyoruz benim param var biriktirdigim 7-8bin lira birsey bunu ona soylemedim onda da varmis evleri satilmis 15binlira onda var basina bu kavgalar falan cikinca biktim artik seninle yalniz yasamak istiyorum dedi ve bekliyor mesaj atti cevap yazmadim arayip duruyor mesgule atiyorum cok seviyorum gidicem sanirim

Koş ,git...biz de kurtulalim...
Ugrastigin şeylere bak , ergenlige yeni girdin herhalde.. Bir hallenmeler var üstünde.sokağa cik iki nefes al aklin yerine gelir belki..

Biraz önce ölmemiş kayınpederin malının derdine düşmemişmiydin... Çoçuklarım amca dayı görmüyecek diye yakınıyordun...Şimdi de kaçıyorsun ne renkli bir hayatın var ...kafam karıştı...Evli degilmişsin kaynının derdine düşmüşdün...Sen dalgamı geçiyorsun bizle git uğraşacak birşeyler bul... Boşvakitlerini daha verimli geçirecek birşeyler bul....

Back
X