• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konularımı okuduysanız-Kacmak İstiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor
Bi dakka kim dayak yemiş?
Sen ewli değilsen mirasla işin ne?
Erkek kardeşini neden düşünüyordun sen erkek arkadaşının, yada eşinin..
Ben nerdeyim ne diyon sen yahu:confused:

Daha demin anlattigim aile sevdigim kisininailesi daha evlenmedik ama evlencez bu kavgalar oldugu icin kacalim diyor kimseye iyilik yaramazmis dayak yerken babam oturdu oylece diyor
sen daha evli değilsin yani alıp bohçanı gideceksin öyle mi?
durumlar da iyi değil..
sen zaten çalışmayı düşünmüyorsun?? Hem ne gerek var demi seni kaçıran düşünsün eve getireceği ekmeği. sanki baba evinde çalıştın mı allasennnn.

konu sahibi üzerine klavyeye limon suyu dök belki ekşirsinden kaçarsın saksını saran böcekler gibi:-)

Kacmak dogru degil, yiyorsa problemleri halletmeye ugrassın.
Ayrıca fake'missin güya. Öyle diyolaa. Yalan hikayelerinizle insanların vaktini calmayın, bir insandan calabileceginiz en kötü sey vakti. Cünkü zamanın geri dönüsü yok malesef. Hakkını ödeyemezsin suraya cevap yazanların.

hep derim pc kullanmak için ehliyet ruhsat versinler önüne gelene androit telefon ve pc satmasınlar diye ama ...bu ülke bir gün beni dinlerse refaha erecek arkadaş.

Ben de evlilik için aynı şeyi düşündüm şimdi. Evlenirken insanları belli bir teste tabi tutsunlar ve gerekli olgunluğa ulaşamamışları evlendirmesinler.

Aramizda sozlendik ama ailesini o anlatti bana
sen de şimdiden derdine düştün daha ailesine girmedin milletin malının mülkünün peşine.
gerçekten son derece iyi niyetlisin.
kanatsız bir melek misali..

Sen sırayı şaşırmışsın anlaşılan önce evlenilip sonra kaçılmıyor:confused::confused:

neler oluyor error error:confused:

Açtığınız konuların tamamının bütün üyeler tarafından okuduğundan haberiniz var dimi? Eski konularda yok gebelik, yok eşim, yok kayınvalidem... Hepsinde ayrı bir kişilik gibisiniz,pardon ama amaç ne acaba? Can sıkıntısı mı?

Ne olmuş ya okudukça kafam karışıyor.
-Evliymişte başka biriylemi kaçıyormuş?
-Evli değilmişde evli olsam bunları yaşardım diye hayal kurup bizide boş yere konusunda mı tutuyormuş?
Anlayan varsa Allah rızası için bi aydınlatsın:KK51:

Ayy şimdi olay anlaşıldı. Bu hanım kızımız evli. Kocasının anası yani kaynana olacak şahıs saksıdaki bitkilerin toprağına gübre olsun diye yemek döküyor. Eeee bitkiler de böcekleniyor. Esas kızımız durur mu kocası işteyken anası saksılara yemek dökmeyen bir yavuklu buluyor kendine. Ama o da ne? Bunun da ailesi mirastan zırnık koklatmıyor. Miras bölünecek diyorlar :KK43::KK43::KK43:
Şimdi bu hanım kızımızın önünde 2 seçenek var:
1)Bitli böcekli bitkilerle dolu bir evde yaşam
2)Mirasın bölünmesiyle, hesaba düşen payla idareten bir yaşam...
Allah yardımcın olsun kardeş, ibretlik hikaye :KK16:

Kibleyin ve konularına prim vermeyin bence. Bugün sadece 3 konu açtı ve her konusu 5-6 sayfa. Bizimle kafa buluyorsa bile bu sayfadan sonra da biz de buna çanak tutmuş oluyoruz.

Ne olmuş ya okudukça kafam karışıyor.
-Evliymişte başka biriylemi kaçıyormuş?
-Evli değilmişde evli olsam bunları yaşardım diye hayal kurup bizide boş yere konusunda mı tutuyormuş?
Anlayan varsa Allah rızası için bi aydınlatsın:KK51:

az evvel evliydi kpnin mirasını nasıl alırız derdindeydi şimdide kaçıcakmış sevdiğiyle:KK45:

başka konusunda da gebelik testi yaptırdığından bahsediyor.
imam nikahı mı var acaba?

Back
X