• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konum neden cinselliğe taşındı

Simsekdunya

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
19
16
3
30
Merhaba bugün burda bi konu açmıştım 'sevgilimin grup seks mesajları' diye. Cinsellikle ilgili hiçbi sorum yoktu. Sadece sizlere ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım diye sordum dert yandım ama şimdi girdiğimde konum taşınmış. Ben bile cevap veremiyorum sorulara. Bu neden yapılmıştır nasıl öğrenebilirim? Konumu geri buraya getirme şansım var mı? Yeni üyeyim bilmiyorum sağolun

Grup sex =cinsellik değil mi sonuçta konu ister istemez +18 oluyor o yüzden taşınmış taşındıysa daha gelmez.
Öyle olsa aldatma konuları da cinselliğe taşınmalı? Eşim başka kadınla yattı diye konu açılınca onların da taşınması gerekmiyor muydu? Konum sevgilimin grup seks le ilgili mesajlarını gördüm şöyle şöyle hissediyorum ayrılmalı mıyım içimi kemiriyor diye bi konuydu. Tam olarak bir derdim var konusu yani

Ne sormustun pekı ? Konu baslığın baştan falsoydu canım grup sex . Konu içeriği +18 sex çünkü .
Sevgilimin böyle böyle mesajlarını gördüm. Ama bi yerde benim ismim de geçmiş. Sizce ilerde aldatır mı. İçim çok daralıyor 1 haftadır kimseye soramıyorum çok üzülüyorum. Normalde böyle bi insan değil falan diye sormuştum. Başlığı düzenlerdim önceden bi uyarı falan gelseydi. Neyse olsun

Siz cinsellikle ilgili konuşulmuyor diye ısrar etseniz de emin olun birkaç üye gelip cinselliğe çekecektir konuyu. Bunu öngören ve önceden bilen yöneticiler konuyu taşımışlar sadece. Bu konu da kapanır şimdi zaten :)

Öyle olsa aldatma konuları da cinselliğe taşınmalı? Eşim başka kadınla yattı diye konu açılınca onların da taşınması gerekmiyor muydu? Konum sevgilimin grup seks le ilgili mesajlarını gördüm şöyle şöyle hissediyorum ayrılmalı mıyım içimi kemiriyor diye bi konuydu. Tam olarak bir derdim var konusu yani
başka kadinla yattı ayrı senin msj ayrı ve senin msjin dışında oraya yorum yapanlarda etkiliyor sonuçta seksli konuşma seksli konuşma sonuçta.

Sevgilimin böyle böyle mesajlarını gördüm. Ama bi yerde benim ismim de geçmiş. Sizce ilerde aldatır mı. İçim çok daralıyor 1 haftadır kimseye soramıyorum çok üzülüyorum. Normalde böyle bi insan değil falan diye sormuştum. Başlığı düzenlerdim önceden bi uyarı falan gelseydi. Neyse olsun
İçerikte de boşalma falan vardı yıne tasınırdı .
Valla bana ters .
Ben direk ayrılırdım . Ama çoğu insan gözardı edip ilerde ayrılıyo

Valla açtığı konuyu ne zamandır okuyamiyirsun bilmem ama yazan yok oraya 8 sayfada kalmış ha kimi ayrıl demiş kimi 22 yaş erkegi hava atmış demiş vs. Bu senin zamanla anlayacağın şey sen bakacaksin falso var mı vs diye

Ha bu arada demeden geçemeyeceğim bu kadar hayal kurduğuna göre zaten ya penisi kısadır ya da erken boşalıyordur :D

Ya nereye tasinacakti :) ev ekonomisine mi
Alemsiniz
Sitenin kuralları gereği...kişisel algilamayin

İçerikten dolayı taşınmıştır . Yönetime bir mesaj at istersen durumu açıkla

Cinsellik bolumu ile pro uyelik arasindaki iliskiyi Mune Mune Hanim'a sormak istiyorum. Pro uyelik niye? Aydinlanmak istiyorum. :kahve:

Cinsellik bolumu ile pro uyelik arasindaki iliskiyi Mune Mune Hanim'a sormak istiyorum. Pro uyelik niye? Aydinlanmak istiyorum. :kahve:

Cunku cinsellikle ilgili zengo uyeler konusup tartisabilir.. biz pis fakiriz : (
Alakası yok tabii ki de.
Aslında amaç kadın üyelerin oraya konu açması, yorum yapması.
Çünkü erkek üyeler gelip açarsa zıvanadan çıkabilir konu.
Ama burda da sıkıntı şu ki üyelik hediye edilen üyeler olabiliyor o üyenin cinsiyetini bilmeden üyelik hediye ederseniz ve eğer o kişi de erkekse aynı sıkıntılı duruma düşülüyor. Bkz: Nisankraliçesi :)

Back
X