Konuma bakarmısınız.?

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Benim konum bundan 5 yıl öncesiyle ilgili çok zamanbgeçmişn diyeceksiniz belki ama benim için önemli bişey. Kusura bakmayın çok uzun olur karmaşık olur diye konuyu geçiyorum soruma geliyorum.
Kendi üzerime olan hattın 5 yıl öncesine ait ses kaydı, mesaj v.s herhangi bişeye ulaşmam mümkün mü? Üzerime olan hatla ilgili sorum. Böyle bişeye çözüm bulabilsem,
Bilgisi olan yazarsa sevinirim 🙏 okuyanlara teşekkür ederim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.
Benim konum bundan 5 yıl öncesiyle ilgili çok zamanbgeçmişn diyeceksiniz belki ama benim için önemli bişey. Kusura bakmayın çok uzun olur karmaşık olur diye konuyu geçiyorum soruma geliyorum.
Kendi üzerime olan hattın 5 yıl öncesine ait ses kaydı, mesaj v.s herhangi bişeye ulaşmam mümkün mü? Üzerime olan hatla ilgili sorum. Böyle bişeye çözüm bulabilsem,
Bilgisi olan yazarsa sevinirim 🙏 okuyanlara teşekkür ederim.
Sim kart üzerine kayıt varsa sim kartı açtığınızda ulaşırsınız. Ama sizin mesajlarınız ya da sesiniz operatörde tutulmaz. Zaten müşteri gizliliğine de uygun değil.

Uzun bir zaman diye öyle tahmin etmiştim bende.
Zamandan dolayı değil. Ses kaydı almak yasak olduğundan. Mahkeme kararı ile hattınız dinlenebilir. 5 yıl önce önemli biri yada bir dava sürecinde değilseniz kim napsın,niye dinlesin, niye saklasın sizin kayıtlarınızı?
Ne için lazımdı?

Zamandan dolayı değil. Ses kaydı almak yasak olduğundan. Mahkeme kararı ile hattınız dinlenebilir. 5 yıl önce önemli biri yada bir dava sürecinde değilseniz kim napsın,niye dinlesin, niye saklasın sizin kayıtlarınızı?
Ne için lazımdı?
Önemli bir davayla ilgili başkası üzerine değil hat benim üzerime diye belki bilen vardır diye düşünüyordum

Sim kart üzerine kayıt varsa sim kartı açtığınızda ulaşırsınız. Ama sizin mesajlarınız ya da sesiniz operatörde tutulmaz. Zaten müşteri gizliliğine de uygun değil.
Başkasının ses kaydı değil de kendime ait olan hat diye olma ihtimaline karşı açtım konuyu. 🙄

Önemli bir davayla ilgili başkası üzerine değil hat benim üzerime diye belki bilen vardır diye düşünüyordum

kiminle konuştuğunuz gelir, numaralar ve dakikalar

mesajlar bir dönem geliyordu ama kaç yıllık geri bilemiyorum şimdi

HTS kayıtları geliyor yani hangi anda hangi baz istasyonu kullanıyordunuz gibi

yine aynı mekanda olanlar vs bu yol ile bulunuyor

ama siz beni aradınız aramızda bir konuşma geçti istediğiniz bu konuşmanın ses kaydı ise bunu kimse legal olarak tutmaz

bu kaydı daha önce mahkeme kararı ile telefonunuz dinlemeye alındı ise tutarlar ama o da sadece o dosyaya ilişkin kullanılır yani başka bir konuda dinlenirken ben sizi arayıp hakaret etsem de o dinleme delil olmaz

o dinleme kayıtları silinmediği için açılan dünya dava var silmeyenler ağır cezada yargılanıp ceza alıyor

ama örneğin eşiniz ile konuştunuz bana bu ses kaydı lazım derseniz içeriğine ulaşılamaz

Back
X