• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuma başlık bulamadım?

Hiç aklıma gelmemişti.

Kadın doğumcum erkekti; evli iki çocuk babası.

Geçen başka bir topiğe de yazdım; birlikte çalıştığı bayan kasın doğumcunun normal doğumunu da kendisi yaptırdı. Doğum yapan kadının kocası da kadın doğumcu ayrıca.

Hemşireler vs vardı; diğer doktora değil buna geliyorlardı.

Hemşirelerden biri benimle hamile idi; hatta ona beni,m yanımda demişti erkenden tahmin ettik ama bak seninkinin cinsiyetini bilemedik vs diye.

Tıp alanında çalışana çok da garip gelmiyor; bir de galiba görmek ile birlikte olmak arasındaki farkı da net olarak belirleyemiyorsunuz gibi geldi.

Adam örtünün altından küçücük bir deliğe bakıyor; birlikte olmak ise çok farklı. Yani kadın doğuma giden kadın da odada soyunup boy göstermiyor ki...

Kısaca evliyim ama kadın doğumcu da olsa evlenirdim.

Yani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
Ancak bekar bir bayan olarak biraz önce beni düşüncelere iten bir konu geldi aklıma.
tam olarak dert diyemesem de adına merak sonucu içime dert olmuş bir konu bu aslında.
evet soruyorum : )
bir kadın doğum doktoru sizinle evlenmek istese bunu kabul edermiydiniz?
yani benim ilk aklıma gelen hergün onlarca bayan cinsel organı gören bir adam. bilemiyorum elbette görevi ve kutsal bir görev ancak sonuçta tercih meselesi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dert edermiydiniz bunu?
Ne iş yaptığının ne önemi var ki ? Her gün gördüğü cinsel organlar onun için kulak, burundan farksız. Sen mesleğine değil, karakterine ve anlaşabileceğin bir erkek mi ona bak tatlım.

Sonuçta mesleği gereği görüyor malum organı.
Ama derler ki kadın doğumcular çok eşlilikten yanadır :)

Öyle dusunursek dahiliyeciye de basur olup gidebilir insanlar :-). :-)
Yani mayasi bozuk insan dr olmasa da bozuktur. Duzgun biriyse insanlara ne guzel faydali olur.
Psikiyatrlar da cinsel terapist olabilir danisanlariyla oturup neler konuşmasi gerekir.
Onlar da herkes gibi 'isini yapiyor' yani ben de boyle dusunuyorum hanimlarrrrr

hayır canım mesleği evet dediğin gibi kötü bir meslek değil.
ancak hani normal bir koca olsa sonuçta seni özler sarılır vs. kadın vücudu deyince yanındaki kadını görmek ister.
ancak bu adam sabahtan akşama kadar zaten kadın vücudu görmüş olacak hatta nelerini görecek belki ne bilim midesi bulanmış olacak.
acaba diyorum belki cinsel açıdan sana yaklaşmayabilir.
ya da bir kadının vücudu kalmıştır aklında o gelirse aklına falan. ne bilim binbir türlü sorular işte.
Ben o gördüklerinin etkisinde kalacağını ve bu minvalde hareket edeceğini sanmıyorum. Fazlasıyla alışmış ve umursamaz olacağına eminim. Bende umursamazdım şahsen kadın doğum doktoru olmasını.

Bende sorun etmezdim canım aslında benm sevgilim de polis hemde uzakta onu düşünmekten her gün mide krampları geçiriyorum kadın doğumcu olsaydı keşke hatta mankenlere karograflık yapsaydı keşkee :)
Neden ki polis olmasındaki kötülük ne ki böyle düşünüyorsun :)

Neden ki polis olmasındaki kötülük ne ki böyle düşünüyorsun :)

canım tehlikeli bir iş ya o açıdan o kadar arsız ve suçlu iğrenç insanlarla uğraşıyor kimi hırsız kimi sapık başına bela alır he olmadı Allah korusun ortam tehlikeli yani masabaşı iş olsa bu kadar kötü düşünmezdim :KK42:

canım tehlikeli bir iş ya o açıdan o kadar arsız ve suçlu iğrenç insanlarla uğraşıyor kimi hırsız kimi sapık başına bela alır he olmadı Allah korusun ortam tehlikeli yani masabaşı iş olsa bu kadar kötü düşünmezdim :KK42:

bir de bunların doğu da ki versiyonları var arkadaşım..
ahh ahhh....:KK43:
her gün arabası taşlanır, araç camları kurşunlanır... :KK61:

Allah yardımcıları olsun hepsinin En Büyük TÜRKİYE

bir de bunların doğu da ki versiyonları var arkadaşım..
ahh ahhh....:KK43:
her gün arabası taşlanır, araç camları kurşunlanır... :KK61:

Allah yardımcıları olsun hepsinin En Büyük TÜRKİYE

o da doğuda zaten istanbula düşücek büyük ihtimal agustous u iple çekiyorum .
tabi bir dünya anarşistle uğraşmak zorunda kalıcak insanlar kendini düşünürken başkalaının özgürlüğünü elinden alıyorlar mesela benim gece uykularımı . ben mi abartıyorum diyorum bazen ama inş. kalbim ferahlık verir Allahım

Back
X