Eğer bu adamla evlenecek sen hiç söyleme . Söylersen ilerde muhakkak bı olayda başına kalkar. Nasılsa cinsel bı birlikteliğin olmamış. Tövbe ni et Allah a sığın . Nereden biliyorsun ki o sana herşeyini söylediğini. Doğrusu herşeyi anlatmam ama her doğruda heryerde söylenmez. Evliyken başına kalkarsa hem evliliğin yıkılır hem sen .Merhaba güzel KK hanımları, uzun zamandır siteye girmiyordum içimi sızlatan ve kimseye anlatamayacağım bi durumu hakkında sizinle dertleşmek istedim.
Ben yaklaşık iki sene önce birisini çok seviyordum ve o kişinin de beni sevdiğini düşünüyordum. Daha doğrusu duygusal bir açlık hali ya İnanmak istiyordum. Fakat o kişinin beni göz göre göre uzunca bir süre kullandığını daha şimdi şimdi anlıyorum. Ve maalesef ki benim bu kişiyle özel paylaşımlarım, iki kez de yüzeysel yakınlaşmamız oldu. Bu durum benim ruhuma uzun süre hem pişmanlıktan, hem inancıma ve aileme yapıma ters olduğundan hem de duygularımın istismar edildiğini farkedince ızdırap oldu.
Sonra hayat yüzüme güldü ve ruhuma şifa olacak birisi girdi hayatıma. Bu kişinin de karşı cinsle özel bir yakınlaşması olmamış(yaşlar 25) ve evlilik öncesi de yaşamak istemeyen birisi.
Benim derdime gelirsek, Bana iki ay önce geçmişteki bu kişiyle aramda özel bir durum yaşayıp yaşamadığımı sordu. Ben uzunca bir süre duraksadım sonra da kaybetme korkusu hissedip yalan söyledim. Yani yaşadıklarımın arkasında durmadım.Biraz suçlu hissettiğimden olsa gerek, ona bu tarz şeyleri önemsemesinin beni rahatsız ettiğini söyleyip biraz kızdım, fakat kendisi de bu konuda dikkatli olduğu için sonrasında hak verdim.
Dün alakasız bir konu hakkında konuşurken de bana “...ben senden öyle kolay kolay ayrılamam bana kendin hakkında çok büyük bir yalan söylemen lazım anca...’’ tarzı bir cümle kurdu geçmişi kastederek.
O andan beri kendimi çok tuhaf hissediyorum. Söylersem her şey biter söylemesem de onu kandırıyor gibi hissediyorum. Bu yüzden iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir. Burda böyle bir üye vardı. Eşi sevgiliyken sormuş o da anlatmıştı. Evlenene kadar hiç bir sorun yaşamamıştı. Evlendikten sonra adam her defasında yüzüne vurmaya ve aşağılaya başlamıştı. En sonunda kadını aldattı. Hazmedemedi.Merhaba güzel KK hanımları, uzun zamandır siteye girmiyordum içimi sızlatan ve kimseye anlatamayacağım bi durumu hakkında sizinle dertleşmek istedim.
Ben yaklaşık iki sene önce birisini çok seviyordum ve o kişinin de beni sevdiğini düşünüyordum. Daha doğrusu duygusal bir açlık hali ya İnanmak istiyordum. Fakat o kişinin beni göz göre göre uzunca bir süre kullandığını daha şimdi şimdi anlıyorum. Ve maalesef ki benim bu kişiyle özel paylaşımlarım, iki kez de yüzeysel yakınlaşmamız oldu. Bu durum benim ruhuma uzun süre hem pişmanlıktan, hem inancıma ve aileme yapıma ters olduğundan hem de duygularımın istismar edildiğini farkedince ızdırap oldu.
Sonra hayat yüzüme güldü ve ruhuma şifa olacak birisi girdi hayatıma. Bu kişinin de karşı cinsle özel bir yakınlaşması olmamış(yaşlar 25) ve evlilik öncesi de yaşamak istemeyen birisi.
Benim derdime gelirsek, Bana iki ay önce geçmişteki bu kişiyle aramda özel bir durum yaşayıp yaşamadığımı sordu. Ben uzunca bir süre duraksadım sonra da kaybetme korkusu hissedip yalan söyledim. Yani yaşadıklarımın arkasında durmadım.Biraz suçlu hissettiğimden olsa gerek, ona bu tarz şeyleri önemsemesinin beni rahatsız ettiğini söyleyip biraz kızdım, fakat kendisi de bu konuda dikkatli olduğu için sonrasında hak verdim.
Dün alakasız bir konu hakkında konuşurken de bana “...ben senden öyle kolay kolay ayrılamam bana kendin hakkında çok büyük bir yalan söylemen lazım anca...’’ tarzı bir cümle kurdu geçmişi kastederek.
O andan beri kendimi çok tuhaf hissediyorum. Söylersem her şey biter söylemesem de onu kandırıyor gibi hissediyorum. Bu yüzden iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Günahina kimseyi şahit tutmak zorunda değilsin. Senin hatandı. Kimseye anlatma.
Günah?? Hata??
Benim düşüncem bu. Ayrıca konu sahibi de aynı şekilde ifade etmiş. Sizinle aynı fikre sahip olmamız gerekmiyor. Birine kendimi kullandırdim diyorsa bu hatadır. Maddi olarak kullandırmış olsa yine hata olurdu.Günah?? Hata??
Niye bu kadar dert ettin ki ? Dünyadaki kadınların %98 i eminim ki sürtünme olayını yaşamıştır. Sonuçta cinsel ilişki veya ters ilişki gibi bişey geçmemiş hayatndan. Ben sevgilinin bakir olduğuna pek inanmadm 25 yaşında 1 erkek olarak. Bu kadar enine boyuna herşeyini söyleme pişman olursun.. Biraz özelin olsun.Merhaba güzel KK hanımları, uzun zamandır siteye girmiyordum içimi sızlatan ve kimseye anlatamayacağım bi durumu hakkında sizinle dertleşmek istedim.
İki kişinin bildiği sır değildir malesef kimseye söylemeseydiniz keşkeÇok teşekkür ederim cevaplarınız için, evet ben de ne yazık ki büyük bir olgunlukla karşılayacağını düşünmüyorum. Bu durumu su an bir Allah bir de uzun suredir küs olduğum kuzenim biliyor sadece bir de size anlattım.
Açıkça anlatmak istemedim ama dediklerinizden birisi geçti hayatimdanNiye bu kadar dert ettin ki ? Dünyadaki kadınların %98 i eminim ki sürtünme olayını yaşamıştır. Sonuçta cinsel ilişki veya ters ilişki gibi bişey geçmemiş hayatndan. Ben sevgilinin bakir olduğuna pek inanmadm 25 yaşında 1 erkek olarak. Bu kadar enine boyuna herşeyini söyleme pişman olursun.. Biraz özelin olsun.
Ben geçmişten gelecekten çok başka bi şeye takıldım acaba inancına ters gelem şeyleri yaptığın için eski sevgilinden uzaklaşmak için kendini başka birine daha sağlam limanlara atmış olabilir misin bunu iyi düşün eskiden kaçmak için kendini tekrar öyle kötü hissetmemek için yeni sevgilinin güvenli temiz çıkarsız hayatına girmek istiyo olabilir msn acaba bunu çok iyi düşünmelisin ileriye dönük adımlar atmadan önce acele karar verme derim. Konuya gelirsek kimsenin geçmişini öğrenmeye çalışması etik gelmiyo bana sonuçta geçmişinde yoktu şimdiki sevgilin yani onu ilgilendiren bi durum yok sormasa keşke ve sende yalan söylemek zorunda kalmasanMerhaba güzel KK hanımları, uzun zamandır siteye girmiyordum içimi sızlatan ve kimseye anlatamayacağım bi durumu hakkında sizinle dertleşmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?