Konumu sildim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahsen yerinizde olsam bende söylemem. Benim bir tanidigim genc yasta tecavüze ugradi. Bunu evlenmeden evlenecegi kisiye anlatti. Evlilklerinde sorunlar ciktigi zaman "bakire" olmadigi yüzüne vuruldu ve erkek tarafin ailesinden birileri de "ayaklarini yikadigi suyu icip cükretsin öyle kabul ettigi icin" gibi igrenc cümleler kuruldu. Bizim toplumda kadina insaf yok, af yok. Zaten pismammissiniz.

Bende hep böyle düşünürdüm... önceki sevgilim ile birliktelik yaşadım bundan fazlaca pişmanlık duydum... şimdi ki sevgilimle tanıştığımda asla bu konudan bahsetmeyi düşünmüyordum... Çünkü kendisi daha önce böyle birşey yaşamamış muhafazakar bir adamdı hiçte sormadı... bana karşı o kadar dürüsttü ki kendim anlattım asla sorun etmedi... Hatta iki hafta sonra nişanımız var... seni gerçekten seven erkek asla bunu sorun etmez....

Dün alakasız bir konu hakkında konuşurken de bana “...ben senden öyle kolay kolay ayrılamam bana kendin hakkında çok büyük bir yalan söylemen lazım anca...’’ tarzı bir cümle kurdu geçmişi kastederek.
Maymunaa bak, şark kurnazı... ağzından laf almak için böyle çok lütüfkarmışcasına söylemler yapana ayrı bitiyorum....Sanki seçme hakkı bi onun gibi. O lütfettiği için bu ilişki devam ediyor.

Belki gıcık olup siz bırakacaksınız onu..çok itici hareketler bunlar.

yalan söylüyor o da. elbette özel şeyler herkes o yaşa kadar yaşar ve bu kimseyi ilgilendirmez.

Bende hep böyle düşünürdüm... önceki sevgilim ile birliktelik yaşadım bundan fazlaca pişmanlık duydum... şimdi ki sevgilimle tanıştığımda asla bu konudan bahsetmeyi düşünmüyordum... Çünkü kendisi daha önce böyle birşey yaşamamış muhafazakar bir adamdı hiçte sormadı... bana karşı o kadar dürüsttü ki kendim anlattım asla sorun etmedi... Hatta iki hafta sonra nişanımız var... seni gerçekten seven erkek asla bunu sorun etmez....
O evlenip kavga etmeye başlayınca belli olur. Kafasına takmasa bile sırf siz bunun altında ezilin diye sizi susturmak için kullanır.

soylemek zorunda degilsin diyen butun arkadaslara katiliyorum.

Ancak kendim soyle dusunuyorum,
acik acik konusamadigim, bir seyleri gizlemek durumunda oldugum kisi ile evlilik dusunmezdim. Bence bu insanin kendisine haksizligidir.

Ben o yuzden yerinizde olsam, ya hic bir sey soylemem, yani bu konuyu konusmak istemiyorum, ya da sana bu konuda bilgi vermeyi dogru bulmuyorum derim. Ya da anlatirim, ne dusunurse dusunsun.
Amma velakin evlilik niyetim yoksa ve acikcasi gecici bir iliski diye dusunuyorsam da belki o zaman yalan soylerim yani, bilemiyorum. Neticede her flortume de gecmisimi anlatacak degilim.

Senin bedenin senin kararın. Ben bakire değildim evlendiğimde eşimle hiç konuşmadık bişey sormadı. Sorması da çok çirkin olurdu. Bende eşime sormadım hiç beni ilgilendirmez. Sorup anlattırıp o detayları bilmek istemem ben.

O evlenip kavga etmeye başlayınca belli olur. Kafasına takmasa bile sırf siz bunun altında ezilin diye sizi susturmak için kullanır.
15 aydır birlikteyiz bir gün bile bana bunu hissettirmedi ayrıca herkes aynı olmak zorunda mı? Kusurlarımla hatalarımla beni sevmeyecekse hiç Yanımda olmasın...

Geçmişinizdeki detaylar onu ilgilendirmez ya da bir başkasını. Şimdi siz sevgiliniz, eliniz eline değmiyor mu, yarın ayrılsanız ve başka biriyle tanışsanız ve o da "eli erkek eline dahi değmemiş" kız arayan kafadaysa ona karşıda mı suçlu hissedeceksiniz? "Geçmişte sevgilim oldu tıpkı da senin gibi normal bir flörttü" dersiniz olur biter, ahlak dedektifliği yapıp da insanın adabını bozmasınlar bakiiim...

15 aydır birlikteyiz bir gün bile bana bunu hissettirmedi ayrıca herkes aynı olmak zorunda mı? Kusurlarımla hatalarımla beni sevmeyecekse hiç Yanımda olmasın...
Herkes ayni olmak zorunda değil, biz evlenirken bunu sormadık bile birbirimize. Madem onenli değil neden geçmişten bahsedilir ki? Bunun konusu bile açılıyorsa önemseniyordur.

Bunun cevabını vermek zorunda değilsin. Ama illa ki bir şey söyleme gereği duyuyorsan "ufak yakınlaşmalar oldu" gibi yüzeysel bir cevap verebilirsin. Seni gerçekten seven adam bunu sorun etmemeli. Böyle bir sebepten seni bırakacak bir adam evliliğin içinde ki başka problemlerde de arkanda durmaz. Sende ona olan güvenini, doğru kişi olup olmadığını test etmiş olursun.

kendi kendine psikolojik baskı yapıyorsun
adı üstünde geçmişte kalmış
öğrenince ne olacak yani ; ayrılacak
öğrenmese sen vijdan yapıcaksın
kısa ve net ayrıl
sevgilin Takıntılı

Sana bir kere sormuş. Sen cevabını vermişsin hala daha sana imâlarda bulunuyor. Demek ki senden şüpheleniyor. Sana tam güvenmiyor. Asıl sorun bu bence. Ayrıca suçluluk duyma şu hayatta kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Sadece kendilerini öyle gösteriyorlar.

Merhaba güzel KK hanımları, uzun zamandır siteye girmiyordum içimi sızlatan ve kimseye anlatamayacağım bi durumu hakkında sizinle dertleşmek istedim.

Ben yaklaşık iki sene önce birisini çok seviyordum ve o kişinin de beni sevdiğini düşünüyordum. Daha doğrusu duygusal bir açlık hali ya İnanmak istiyordum. Fakat o kişinin beni göz göre göre uzunca bir süre kullandığını daha şimdi şimdi anlıyorum. Ve maalesef ki benim bu kişiyle özel paylaşımlarım, iki kez de yüzeysel yakınlaşmamız oldu. Bu durum benim ruhuma uzun süre hem pişmanlıktan, hem inancıma ve aileme yapıma ters olduğundan hem de duygularımın istismar edildiğini farkedince ızdırap oldu.

Sonra hayat yüzüme güldü ve ruhuma şifa olacak birisi girdi hayatıma. Bu kişinin de karşı cinsle özel bir yakınlaşması olmamış(yaşlar 25) ve evlilik öncesi de yaşamak istemeyen birisi.

Benim derdime gelirsek, Bana iki ay önce geçmişteki bu kişiyle aramda özel bir durum yaşayıp yaşamadığımı sordu. Ben uzunca bir süre duraksadım sonra da kaybetme korkusu hissedip yalan söyledim. Yani yaşadıklarımın arkasında durmadım.Biraz suçlu hissettiğimden olsa gerek, ona bu tarz şeyleri önemsemesinin beni rahatsız ettiğini söyleyip biraz kızdım, fakat kendisi de bu konuda dikkatli olduğu için sonrasında hak verdim.
Dün alakasız bir konu hakkında konuşurken de bana “...ben senden öyle kolay kolay ayrılamam bana kendin hakkında çok büyük bir yalan söylemen lazım anca...’’ tarzı bir cümle kurdu geçmişi kastederek.

O andan beri kendimi çok tuhaf hissediyorum. Söylersem her şey biter söylemesem de onu kandırıyor gibi hissediyorum. Bu yüzden iyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim anladığım cinsel birlikteliğin olmamış o yüzden sus unut kapat zihninde konuyu. İlk sorduğunda söylememişsin çünkü bu sefer 2 kere sorgular herşeyi. Madem onun için çok önemli. Bundan sonrada şeffaf ol bence.

Herkesin özeli kendine başka kimseyi ilgilendirmez.Eski sevgilinizle yeni tanıştığınız kişinin muhattap olma ihtimali yoksa sorun olmaz.

Ne vajinaymış arkadaş özelinden, geneline, ailenden akrabana, arkadaşından komşuna kadar.
Vajina hakkında şiir yazıcam.
Ne yani biriyle birlikte olunca hayatın mı kayacak?
Taşlasın bi de seni isterse...

Mesela bana da 25 yaşına gelmiş erkeğin bakir olması aşırı garip geliyor.

Güzel kardeşim cinsellik çok güzel bı duygudur. Eğer kendini biliyor ve tatmin ediyorsan daha da güzel bı duygudur, histir, temastır.
Özel olduğunu hissettiğim özel olmasını istediğin insanla bunu yaşarsın.
He karşındaki karaktersiz çıkar tecrübe der. Bı daha tekrarlamazsın.
Ama bu deneyim... Senin evlilik hayatını etkileyecek insanla evlenme...
Bı ömür pişirir pişirir önüne koyar bu temas istemeyen vajina severler beyefendileri.
Napcaz şimdi seni çöpe mi atıcaz.

Hayat o kadar güzel ki...
Bu güzelliklerin içinde cinsellikte var.
Geçmişin seni ilgilendirir.
He geçmişini araştırıp araştırıp seni huzursuz edecekse şimdiden yolunu ayır ilerine çok pişman olursun.

Size bı yaşamış olduğum olayı anlatıcam.
Bı gün abimle oturuyoruz. Konuşuyoruz.
Bak kardeşim dedi.
Hayatta herşey bizler için, eğer birisiyle bişey yaşar seni tehdit eder rahatsız ederse.
Bana geleceksin, polise gidiceksin dava açacaksın dedi.
O zamanlarda genç kızları kaldırıp fotoğraf çekip tehdit ediyorlardı.
He ben böyle bişey yapmadım, başıma gelmedi ama.
Ben abime o günden sonra öyle büyük bi saygı duyuyorum ki anlatamam.
Hep bende bitmeyen bı kredisi var.

O yüzden geçmişin seni ilgilendirir.
E yakınlaşacaksın tabi ki özelinde ki erkekle.
İlişki ister yaşar ister yaşamazsın o detay sadece seni ilgilendirir.

Benim çok kısa süren bı evliliğim oldu. Eşimle tanıştığımda üzerinden çok uzun yıllar geçmişti. Bana bir kere bu konu hakkında soru dahi sormadı.
Beni gelinliğimle ailemi el üstünde tutarak ana ocağından telli duvaklı gelin çıkardı.
Adamlık çok ayrı detaydır.
Şu platformda eşinden şikayetçi olmayan çok az insandan biriyim.
Nedeni medeniyet, insana insan olduğu için değer verme, sevgi nedir bilmek vs vs.
Eşim asla bana en ufak bi baski kuran insan değil ama öyle iyi öyle iyi bı adam ki ben kendi istediğimle onsuz bı adım atmam.
Çünkü hak ediyor.

Lütfen aklına yatmıyorsa kendini germe, sıkma, üzme.
Hayat bu detaylar için çok kısa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X