konumun yeri burasımı bilmiyorum ama danışmak istedim

tugcemA

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
71
4
16
Ankara
arkadaşlar sorum su psikiyatrı yada psikolaga gitmeniz bosanma davasında cocugun velayetinde degişikliğe sebep olur mu bir es bunu kullanıp velayeti alabilrmi

Hukuken bilgim yok ama hic sanmiyorum. Yani sizofrenik derecede bir durum soz konusu degilse Psikolojik destek almanin hic bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum.

Burda avukatlar da var forum anasayfasından başlıkları inceleyerek bulabilirsiniz, onlara da bi danışın.

Nasil bir rahatsizliginiz var? Depresyon gibi gecici birsey mi yoksa sizofreni gibi bir hastalik mi?

Konu hakkında bilgim yoktu ama merak edip biraz baktım . Türk Hukuk Sitesinde avukatlar kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunmuş bu konuda , forumda . Bakarsan epey bilgi edenirsin .

İşin özeti , özellikle anne bakımına muhtaç olduğu düşünülen yaştaki (7-8 e kadar) çocukların menfaati göz önünde tutuluyor mahkemede ve annenin psikolojik rahatsızlığı geçici ise (depresyon gibi) çocuk annede kalıyor .

Ha tabii karşı taraf bunu mahkemede kullanacaktır ama rahatsızlığınızın ne olduğu ve geçici olup olmadığı ile çocuğunuzun yaşı önemli kıstasmış.

Psikolojik hastalığın ne olduğu geçici olup olmadığı önemli.Yoksa herkes belirli dönemlerde gitmiş veya gidiyordur.

Hayatını etkileyen çok ağır bir durum olmadıkça sorun çıkmak diye düşünüyorum. Şuan en sağlıklı insan bile doktora gitse işin ucundan depresyon çıkıyor. Bunun için anneye vermemeleri komik olurdu.

eğer sen o duruma evlendikten sonra geldiysen bence çocuk asıl babaya verilmemeli neticede seni o hale getiren o bence buda göz önünde bulundurulmalı

:9::9::9:alemsin kelebek
ama çokda dogru yazdıkların:16:

doğru tabi adam belki psikopattır anlatmamış ki konu sahibi çocukta psikopat birinde büyüyeceğine depresyondaki annede büyümeli bence..
hem bu devirde depresyona girmeyen kadın mı kaldı asıl sebep olanların cezalandırılmaları lazım bence..

doğru tabi adam belki psikopattır anlatmamış ki konu sahibi çocukta psikopat birinde büyüyeceğine depresyondaki annede büyümeli bence..
hem bu devirde depresyona girmeyen kadın mı kaldı asıl sebep olanların cezalandırılmaları lazım bence..

haklısın canım
dogru söze ne denirki:34:

Eğer cocukların kendisine verilmesini etkileyebilcek bir pskikolojik rahatsızlık ise verilmesin zaten diye düşünüyorum. bu yüzden bunu ne gizlemek nede tedaviyi geciktirmek mantıklı.Ama depresyon vs durumların etkileyebileceğini sanmıyorum..

Şizofren falan değilim arkadaşlar zaten öyle olsaydm saklanacak bir durummu şimdiye kadar çoktan goturmuslerdi hastaneye. Sadece fazla sinirliyim çok fazla agliyorm cocugum istemedgm bise yapsa hemen kiziyorm snra kızdığım için oturup ağlıyorum o benm için herseyden önemli başkalarının hırsını ondan almak istemiyorum

Bunu esin delil olarak sunabilir o kadar cahilse
Ama onun karsisindaki insanlar murekkep yalamislar,psikologa gidenin deli olmadigini bilirler.hatta daha saglikli dusunen bireyler destek alir.kaldi ki her insanin zor zamanlari
Olur bunu da asmak icin destek almaktan daha
Dogal ne var.ancak tanimlanmis bir durum
Varsa o baska tabi

Back
X