Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hukuken bilgim yok ama hic sanmiyorum. Yani sizofrenik derecede bir durum soz konusu degilse Psikolojik destek almanin hic bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum.
eğer sen o duruma evlendikten sonra geldiysen bence çocuk asıl babaya verilmemeli neticede seni o hale getiren o bence buda göz önünde bulundurulmalı
alemsin kelebek
ama çokda dogru yazdıkların![]()
doğru tabi adam belki psikopattır anlatmamış ki konu sahibi çocukta psikopat birinde büyüyeceğine depresyondaki annede büyümeli bence..
hem bu devirde depresyona girmeyen kadın mı kaldı asıl sebep olanların cezalandırılmaları lazım bence..
Sadece fazla sinirliyim bazı sorunlardan dolayı normalde kizmayacagim şeylere fazla bağırmaya basladm ve bndan en çok etkilenen oğlum ona kizmak istemiyorumNasil bir rahatsizliginiz var? Depresyon gibi gecici birsey mi yoksa sizofreni gibi bir hastalik mi?
Sadece fazla sinirliyim bazı sorunlardan dolayı normalde kizmayacagim şeylere fazla bağırmaya basladm ve bndan en çok etkilenen oğlum ona kizmak istemiyorum
O zaman caninizi sikmayin bisey cikmaz icinizi ferah tutun