Konumuz jandarma acilll

Niye bu kadar endişeleniyorsunuz ki, bulursa bulsun, diyelim ki ilk sevgilinizle aranızda cinsellik de yaşandı şu anki sevgilinizi bu hiç ama hiç ilgilendirmez, bunu öğrenince sizi öldürecek değil sanırım, yok eğer o kadar manyaksa zaten hemen ayrılın

Öyle bir uygulamaları var evet. Istihbarattan bir tanıdığı varsa rahat bulur.

Babanız asker ise bu programı bilmeniz gerekmez miydi?

Birde nerden buluyorsunuz böyle hanzoları. Kendinize kıymet verin biraz.

Genç kızlarımızda nedir bu asker polis sevdası hic anlamamışımdır
bi tanıdıgım sevdiğim mesleği olan 20 yaşlarda bir kız vardı çok ta güzel akıllı bir kızdı,polisleri çok seviyorum derdi .sevgilisi polisti ama çok kıskançmış onu giyme bunu giyme falan .dedim boşver ayrıl ondan sağlıklı koca olmaz.uzun süre görüşmedik sosyal medyadan bi baktım başka polisle evlenmiş. sürekli paylaşım yapar,kocamda kocam .kocam da kocam

Rica edicem bütün jandarma polis teşkilatıyla çıkmayın yahu,hepsi birbirine düşmesin mümkünse.

Ne tehlikeli bir tipmiş yalnız birlikte olduğunuz adam. Namus bekçisi kesilmiş başınıza. Hiç mi kendinize saygınız yok?

Ya meraklı melehat her şeye burnunu sokuyo
bunu meraklı melahatlık gibi ponçik sayılcak bir kavramla mı tanımlıyorsunuz?

bu jandarma astsubay uzman çavuş ve hatta polis tayfasının bu konulardaki "merakı" hiç hayırlı meraklar olmuyor, saf mısınız?

Genç kızlarımızda nedir bu asker polis sevdası hic anlamamışımdır
üniforma
kuvvet
silah, hepsi eril erkeksi şeyler hatun düşürmelik tam
ehh bir kısmında boy pos da yerinde Allah için

bir de anadoluda bazı yerler var ki başka maaşlı meslek mensubu yok

ailelerde 2şer 3er polis astsubay var, erkekler asker/polis kızlar ev hanımı...bunları çarprazlıyorlar sonra
bir de küçük yaşta mesleğe atılıp küçük yaşta evleniyorlar
sevgilileri de dolayısyla genç kızlar

Allahim inşallah bulamqz ya bulsa diğeri başıma bela olacak bulmasın diye bunla devam etmek zorundaymisim gibi hissediyorum
Dertsiz başınıza dert .İkiside sorunlu.Hic kendinize acımıyor,hayatın kıymetini bilmiyorsunuz Bu sorunlu tiplerin bir gün elinde can verirsiniz Önce gidin tedavi olun "manyak adamları seviyorum doktor bey bende bir sorun var, canımın hiç kıymeti yok" deyin........

Öyle bir uygulamaları var evet. Istihbarattan bir tanıdığı varsa rahat bulur.

Babanız asker ise bu programı bilmeniz gerekmez miydi?

Birde nerden buluyorsunuz böyle hanzoları. Kendinize kıymet verin biraz.
Valla babam 20 yıl önce şehit oldu o zamanlar yoktu bilmiyorum

Bulurum falan dedi 2 tane şehirden şüpheleniyo iki şehirde bu uygulamada yaza yaza eski sevgilimin kim olduğunu bulur mu
Adama neden eski sevgilinizden bahsediyorsunuz anlamıyorum ki birde adam neden senin eski sevgilini araştırsın

Valla babam 20 yıl önce şehit oldu o zamanlar yoktu bilmiyorum

Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun.
Senin erken yaşta babanı kaybetmen ister istemez babasızlık travmandan dolayı, o yüzden bence hep askerleri seçiyorsun.
Fakat bunu yaparken hataya düşüyorsun, travma tedavisi görmelisin..

Asla tehditlere boyun eyme bulursa bulsun ne halt ediyorsa etsin seni rahatsız edeni de git polise şikayet et sakın korkup ilişkiye devam etme. Aile eski sevgili kimden korkuyorsan korkma eğer korkup sinersen daha kötü olur. Senden ayrılıyorum defol git kime ulaşırsan ulaş de engelle sil bir şey yapamaz şikayet edersen mesleği yanar bak bakalım yapabiliyorlar mı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…