Konumuz jandarma acilll

Abi niye insanlari yargılıyosunuz bu şekilde denk geldi bu şekilde oldu ayrıca sevinebilirim onlarda insan iyileri olduğu gibi kötüleri de var yani yardım etmek yerine yargılamak nedir

Abi niye insanlari yargılıyosunuz bu şekilde denk geldi bu şekilde oldu ayrıca sevinebilirim onlarda insan iyileri olduğu gibi kötüleri de var yani yardım etmek yerine yargılamak nedir

Yardım amaçlı yorum yapmıştım.

20 yaşındaymışsınız. Şayet bu adam veya eski sevgiliniz sizi yeniden rahatsız ederse, haklarında şikayetçi olacağınızı söyleyin ve tekrar iletişime geçmeyin.

Yardım amaçlı yorum yapmıştım.
Size demiyorum başkaları nokcak bu senden yoksa seninde kalır yanında yok bilmem ne ayrıca jandarma asker sevmek kötü mü onlar iyi ki varlar farklı yönden düşünmeyin benim açtığım konuyla sizin yargilandiginiz konu çok farklı

Size en iyi yardım cümlesi bu adamdan acilen ayrıl . Diğerini başıma bela olur diyorsun başınızdaki başlı başına bela şuan. İnş en yakın zamanda bunu anlarsın yoksa sonunuz pek parlak durmuyor malesef.

Teşekkür ederim bu şekilde cümleler insana yardimi dokunuyo diğerleri hesap sorar gibi davrnaniyo yargiliyo buraya konu açan insan zaten derdi olma insan siz iyice bunaltıyosunuz yargılanmaya ihtiyacım olsa beni yargılayın diye başlık açardım

Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
At bu dızoyu da başından. Bu kadar lüzumsuz herifi nerden denk getirip buluyorsunuz böyle yav?

Aranızda bi şey geçti mı diye soracakmış bana güvenmiyo ayrılmak istiyorum e ayrilirsam diğerini kesin bulur başıma bela eder
Ne biçim ilişkiler yaşıyorsunuz, ona neymiş ki eski ilişkinden?Böyle hasta kafalı erkeklerden uzak dur diyeceğim de, özellikle seçiyorsun galiba.

ey allahım ya sana güvenmeyip,eski sevgiline, aranızda ne geçti diye soracak olan adamla olacakmısın hala? eminsin yani..

Genç kızlarımızda nedir bu asker polis sevdası hic anlamamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…