Konuşacak bir şey bulamamak.

herderdedeva

Bşl; 110 Gn: 103 By: 1.74 Hedef: 70
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
1.883
3.522
133
Merhabalar,
Normal şartlarda çok konuşkan bir insanım. Her konuda ufakta olsa bilgiye sahip olup konuşur ya da araştırıp bir şekilde kendimi ifade ederim.
Ama son dönemde insanlarla yüz yüze bakıp konuşacak bir şey bulamıyorum.
Hadi insanları geçtim deli gibi sevdiğim adamın yanına gittiğimde susup kalıyorum, aslında konuşmak istiyorum ama konuşacak bir şey bulamıyorum.
Aranızda bu durum ve benzeri olayları yaşamış ve tecrübe edinmiş sizler olarak soruyorum;
'' Nasıl yeneceğim bu sorunumu?''

Çok sık görüşüyorsanız tabi sevgılınızle paylasacak bir şey bulamazsınız . onun dışındakilerle de ortak noktanız vs yoktur.

Iliskiniz cok mu yeni?
Cekiniyor olabilirsiniz.
Bana ilk baslarda niye konusmuyorsum diyen çocuk simdi bi sus kadin diyor gülerek :D

iki - üç günde bir görüşüyoruz. Benim dilim tutuluyor sanarsın lal oluyorum :olamaz:

Gün içinde cok sık telefonda konusuyorsanız da olur. Ben mesela , izlediğim filmleri belgesellerı okudugum kitapları bunlar hic aklıma gelmiyorsa, gün içinde yaptgm işileri kavga ettiklerimi anlatırım.. bazıları geyik bazıları boş ama olsun laf olsn :deli:

Iliskiniz cok mu yeni?
Cekiniyor olabilirsiniz.
Bana ilk baslarda niye konusmuyorsum diyen çocuk simdi bi sus kadin diyor gülerek :KK70:

Evet ilişkimiz yeni ama aslında ilişkimizde çok garip başladı. Üniversite hazırlıktan beri birbirimize kardeş derdik ve gerçekten de o zaman hiç böyle bir düşüncemiz yoktu. İkimizin hayatında da farklı ciddi ilişkiler vardı, birbirimize derdimizi döktüğümüz çok oldu. Gel zaman git zaman derken ayrılıklar oldu hayatımızda ve bu ayrılık bizim başlangıcımız oldu. Herşeyi çok net konuşabiliyoruz ama öyle bir an geliyor ki onu sevdiğimi söylemekten başka birşey söyleyesim gelmiyor :-)

Gün içinde cok sık telefonda konusuyorsanız da olur. Ben mesela , izlediğim filmleri belgesellerı okudugum kitapları bunlar hic aklıma gelmiyorsa, gün içinde yaptgm işileri kavga ettiklerimi anlatırım.. bazıları geyik bazıları boş ama olsun laf olsn :deli:

Sanırım kendimi güncellemem gerekiyor :super:

Herhangi bir konudan bahset.Ama birkaç cümle söyleyip geçme,biraz uzat.Veya o sana bir şey sorduğunda veya bir şey söylediğinde sadece evet/hayır deme.Sebeplerini falan söyle.
Bunlar da olmuyorsa bakışarak konuşun.:D
Yani çok konuşmaya da gerek olmuyor bazen.İçinden nasıl geliyorsa öyle ol.

Evet ilişkimiz yeni ama aslında ilişkimizde çok garip başladı. Üniversite hazırlıktan beri birbirimize kardeş derdik ve gerçekten de o zaman hiç böyle bir düşüncemiz yoktu. İkimizin hayatında da farklı ciddi ilişkiler vardı, birbirimize derdimizi döktüğümüz çok oldu. Gel zaman git zaman derken ayrılıklar oldu hayatımızda ve bu ayrılık bizim başlangıcımız oldu. Herşeyi çok net konuşabiliyoruz ama öyle bir an geliyor ki onu sevdiğimi söylemekten başka birşey söyleyesim gelmiyor :-)

Ayy bizde boyleydik ama biz taa 16 17 yasindayken böyle idik :D
Sadece onu dinlemekten mutlu oluyordum o zamanlar. simdi sürekli konusuyorum degisiyor zamanla :))
Ortak sevdiginiz şeyleri yapabilirsiniz o zaman konuşacak bir seyler olur illa ki

Merhaba deva.
Sana üsenmedim, İlhan UCKAN'in ''Aşk oyunları kılavuzu''kitabından alıntı yaziyorum;
''Muhabbet etmeyen erkekle eglenme oyunu:Hani biri bize bir sey soyleyince duymadıgımızda refleks gibi ''Hı!'' deriz ya...
İste kucuk oyunumuzun malzemesi bu...
Sevgilinizle herhangi bir konuda konusurken yada susarken birden ''Hı!'' deyin ona bakarak.
Lafını tekrarladıkca ''Hı'' ''Hı'' diye devam edin yaptıgınız seyı anlayana kadar.
Anlayınca güler, ''Tuzaga düstüüün'' dersiniz.
Susarken ''Hı!'' derseniz ''Birsey demedim'' der haliyle.Siz de gene ''Hı!''dersiniz.O gene tekrarlar,sizde ''De o zaman,muhabbetine de doyulmuyor'' dersiniz, mesela...'':süslü::süslü:

Merhaba deva.
Sana üsenmedim, İlhan UCKAN'in ''Aşk oyunları kılavuzu''kitabından alıntı yaziyorum;
''Muhabbet etmeyen erkekle eglenme oyunu:Hani biri bize bir sey soyleyince duymadıgımızda refleks gibi ''Hı!'' deriz ya...
İste kucuk oyunumuzun malzemesi bu...
Sevgilinizle herhangi bir konuda konusurken yada susarken birden ''Hı!'' deyin ona bakarak.
Lafını tekrarladıkca ''Hı'' ''Hı'' diye devam edin yaptıgınız seyı anlayana kadar.
Anlayınca güler, ''Tuzaga düstüüün'' dersiniz.
Susarken ''Hı!'' derseniz ''Birsey demedim'' der haliyle.Siz de gene ''Hı!''dersiniz.O gene tekrarlar,sizde ''De o zaman,muhabbetine de doyulmuyor'' dersiniz, mesela...'':süslü::süslü:

Mine hanım,

Tavsiyeniz için teşekkürler ama muhabbetine doyum olmayan benim :olamaz: ben konuşamıyorum kendisi baya muhabbetçi birisi ama ben bazen anlatacak konuşacak birşey bulamıyorum. o_O

Mine hanım,

Tavsiyeniz için teşekkürler ama muhabbetine doyum olmayan benim :olamaz: ben konuşamıyorum kendisi baya muhabbetçi birisi ama ben bazen anlatacak konuşacak birşey bulamıyorum. o_O

Aslında beraber susabilmek de maharet, altında bişey aramadan, birbirinizi seviyorken de öyle susmak, sanırım bunu yapan yok, illa neden konuşmuyosun, konuşsana, ne yaptın bugun vıdı vıdı konuşmak zorundayız:KK48:

Aslında beraber susabilmek de maharet, altında bişey aramadan, birbirinizi seviyorken de öyle susmak, sanırım bunu yapan yok, illa neden konuşmuyosun, konuşsana, ne yaptın bugun vıdı vıdı konuşmak zorundayız:KK48:

Karşısında yaptığım en güzel şey susmak :oops:

Merhabalar,
Normal şartlarda çok konuşkan bir insanım. Her konuda ufakta olsa bilgiye sahip olup konuşur ya da araştırıp bir şekilde kendimi ifade ederim.
Hadi insanları geçtim deli gibi sevdiğim adamın yanına gittiğimde susup kalıyorum, aslında konuşmak istiyorum ama konuşacak bir şey bulamıyorum.
Aranızda bu durum ve benzeri olayları yaşamış ve tecrübe edinmiş sizler olarak soruyorum;
Az konuşmak çok güzel bişey alında, söylemediğinin telafisi var da söylediğinin telafisi zor oluyo.. Ama sevdiceğinle bişeyler konuşmak istiyosan illaki ortak bi hobiniz filan vardır ne biliyim bi spor dalı sanat dalı yönetmen, hatta yemek herhangi bişey olabilir o alanda internette araştırma yapın viddeolar izleyin hatta komik capslar filan bulursanız kaydedin eşinizle bu konu hakkında konuşcak şeyler bulmuş olursunuz ve konuşursunuz... Hadi hayırlısı kolay gele :)

Merhabalar,
O bende de var.misafir geliyo ve ben muhabbet edecek bisey bulamiyorum.misafir konusuyo ben de hmm haa demekten baska biseuy demiyorum.bunu asan varsa bana da desin.konuyu takip ediyorum

Back
X