Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir öyle birsey demk istemedim burda okuyorum az çok derdini anlatinca yardimci olanda var yerin dibne sokanda. Ben gerçekten kötü günler geçiriyorm anlatmaya çalıştığım burda tanışıp konuşup yüz yuze oturup dertleseblmk dost olabilmek herşeyden herkesten soyutladm kendimi. Anlatmaya çalıştıklarm farklı anlaşılmasın lütfenAdana' da oturanlar daha iyi anlar mı diyorsunuz?
Adana' da oturanlar daha iyi anlar mı diyorsunuz?
Adana' da oturanlar daha iyi anlar mı diyorsunuz?
:) çok hoşuma gitti
Dalga mi geçiyor sunuz yanlış mı anladım
o zaman başlığı yanlış açmıssınız, Adana dan arkadaşlar aranıyor olsaydı iyiydi![]()
buradan güvenipte kimse pat diye reelden arkadaş olmaz
hele ki derdim sıkıntım var diyen biriyle
anlatsaydınız yardımcı olurduk en azından
Ewet gercekten komik birşey yapmışım sizde cok zekice bi yorum yaptiniz..
Üzüntünüze veriyorum, ille de birebir görüşme gibi bir şey yazınca böyle deme gereği duydum, bir fikir verdim sizeişaretleri çok severim ve sık sık kullanırım, alındığınız bu işaret
ise.
Daha sıkıntınızın ne olduğunu anlatmadınız ne gibi bir yorum bekliyordunuz, anlamadım doğrusu.
kendinizi bana kötü yorum yapacaklar, beni alaşağıya edicekler diye korkmana gerek yok, eleştirilere açık değilsen zaten konu açma. Ben de her hür insan gibi düşüncelerimi yazabilirim her halükarda, neyse size yüklenmek gibi bir niyetim yok, Umarım sıkıntılarınızı halledersiniz![]()
Anlayisiniza tesekkurler.. anlatayım biraz fark şeyler düşünülmesin. Ben 4 sene görüştüğüm bi insanla nişanlandm 7 ay kadr nişanlı kaldik sonra çok anlasamdk ve ayrıldık nisan bittikten sonra tekrar görüşmeye başladık ailemin reddedecegini bile bile. Başlarda o kadar ii dawraniyordu ki bu o insan mi die şaştım biraz zaman gecti ailm öğrendi görüştüğümüzü cok kötü günler gecirdim tabiki neyse aulem 2-3ay sonra kabullendi herseyi babam istiyisan vericem dedi. Bi öğrendim ki adam beni 4 aydir başkasıyla aldatiyomus. Sonra konustk ettk affettm tek gecelj bi dusuncedir dedim zor oldu ama yuttum hazmettim bu sefer tavirlari degisti aramamalar sormamalr twldn numarami engellmler.. ailem onlardan haber beklerkn o nelr pesinde. Çarşamba günü doğum günü ben hediyesini erk gönderdim farklı şehirlerdeyz bi öğrendim ki bu seferdw baska bi kizla berabeer. Aradum ağzıma geleni saydim seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Ölsem iyiydi. Ailm benden haber beklerkn onlari bi kez daha ezmisken nasil anlatrim olnlari yardim edin lutfn
Mesaj kutuma tlf bırakırsan ararım.Aynı şehirdeyiz..
Anlayisiniza tesekkurler.. anlatayım biraz fark şeyler düşünülmesin. Ben 4 sene görüştüğüm bi insanla nişanlandm 7 ay kadr nişanlı kaldik sonra çok anlasamdk ve ayrıldık nisan bittikten sonra tekrar görüşmeye başladık ailemin reddedecegini bile bile. Başlarda o kadar ii dawraniyordu ki bu o insan mi die şaştım biraz zaman gecti ailm öğrendi görüştüğümüzü cok kötü günler gecirdim tabiki neyse aulem 2-3ay sonra kabullendi herseyi babam istiyisan vericem dedi. Bi öğrendim ki adam beni 4 aydir başkasıyla aldatiyomus. Sonra konustk ettk affettm tek gecelj bi dusuncedir dedim zor oldu ama yuttum hazmettim bu sefer tavirlari degisti aramamalar sormamalr twldn numarami engellmler.. ailem onlardan haber beklerkn o nelr pesinde. Çarşamba günü doğum günü ben hediyesini erk gönderdim farklı şehirlerdeyz bi öğrendim ki bu seferdw baska bi kizla berabeer. Aradum ağzıma geleni saydim seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Ölsem iyiydi. Ailm benden haber beklerkn onlari bi kez daha ezmisken nasil anlatrim olnlari yardim edin lutfn