belkide muhabbete dahil olacağım derken çok belli ediyorsun canım? yardımcı olmak için ıhtımal düşünüyorum yanlış anlama.. bizim okulda bi öğretmenmz var, yani hepmz hoş muhabbetiz , ortamımız çok güzel herkes hoşgorulu mutevazı, kendsıde cok ıyı bırısı ama herşeye okadar çok fikir sunmaya kalkıyor ki, herşeye konuşuyor, birde bana bakın dercesine yuksek sesle güm diye giriyor araya, fikirleride sohbet sırasında kabul görmek ister tipte yani 1 dakika içinde kendisiyle çelişiyor sürekli, uzaktan izlediğimde kimse onu yok saymıyor ama pekte yokluğunu hissetmiyorlar. ortama geldiği zaman kendisi dahil oluyor sohbetlere vs... yani seviyoruz tatlı birisi ama gecen gun düşündüm ki keşke sakince kendince bir uğraş ile otursa, kendince bir ağırlık verse kendine , eminim daha iyi olacak.
bu bizim ortamımızla ve arkadasmzla ilgili bir durum. sizde takmayın bence. belkide gerçekten konuşlcak tıpte bir ortamnz daha olmadı. belki çevrenzden dolayı. kimseden beklemeyın , bu konuşacak konu bulmanızla ilgili değil, tamamen ortamınızla ilgili birşey. tabi ortak yaşamlar tecrubeler genel kültür vs.. insanların sizde birşeyler bulmasıda önemlidir herzaman.