Allah sabır versin çok zordur bebeğinle birlikte yaşam sevincini enerjini de kaybetmişsin kolay değil çok büyük acı.Merhaba arkadaşlar benim derdim suskunluk! kayinvalidem esim annem felan konusur konuşur anlatir ben öylece suskun kaliyorum.. Bide Misafire güler yüzlü davransam da agzima bi tek bicak acamiyorum acsam kesiliyorhem kayinvalide anlatir
Esim çok konusur anlatir mesela o muhabbet ederken ben hemen telefonuna sariliyorum..
Artik Çok assosyalim.. Muhabbet edecek biri de değilim. Arkadaslarimda yok. Kimsem yok.. Böylece çok yalniz hissediyorum Ben muhabbeti bir insan olmak istiyorum ama yok oda..
Herşeyi içime atiyorum bi anlatcam kesiliyor içimdeki çok birikti atamiyorum...
Gecen ay 7aylik bebeğimi kaybettim ondan sora böle oldum.. Kimseyle gorusesim gelmiyor sanirim ben hayata küstüm: ( ne yapacagimi bilmiyorum nolur bana hayata barismami için yol gosterin şimdiden herkese teşekkür ederim.
inşallah zamanla geçer ve hayattan zevk almaya başlarsınEvet içime kapattim misafirler geliyor konusuyor ben kisa bisey deyip kesiyorum hemen. Dobralik biseyim kalmadi..bebeğimi kaybettikten sora iletişimi kestim farkediyorum
AynenAllah sabır versin çok zordur bebeğinle birlikte yaşam sevincini enerjini de kaybetmişsin kolay değil çok büyük acı.
Amin inşallah.. Ben kimseye anlatmiyorum ki hatta tanimadigim biri bile.. Giderek böle içime kapatiyorum bi daha bebeğimi olsa ilki gibi olucak mi diye düşüncelere kapiliyorum çünkü bebeğim karnimda yuksek tansiyondan dolayı kordon kopmuş ordan öldü ikincisinden çok korkuyorum. Böylece umudum tükendi herşeyi.. Geriye bebek esyalari fotograflar kaldiBaşın sağolsun allah sabir versin bende aralikta dogum yaptim bebegimi kaybettim zor bir durum insallah ikimizede bizim gibi herjese allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Ben doktora gittim inan yabanci birine anlatmak bile ise yaradi sende gidip yardim alabilirsin
Amin inşallah.. Ben kimseye anlatmiyorum ki hatta tanimadigim biri bile.. Giderek böle içime kapatiyorum bi daha bebeğimi olsa ilki gibi olucak mi diye düşüncelere kapiliyorum çünkü bebeğim karnimda yuksek tansiyondan dolayı kordon kopmuş ordan öldü ikincisinden çok korkuyorum. Böylece umudum tükendi herşeyi.. Geriye bebek esyalari fotograflar kaldikonusasim da gelmiyor içime gelmiyor bilmiyorum esimle konuşmak istiyorum birşey sorcam felan diyorum sor askim şöle desede başka birşey diyip kesiyorum. Annemlerle de konusamiyorum çok zor oluyor evde tek basimdaym. Kayinvalidemle alt ustteyim yemeği yer yemez iniyorum eve.. Çok tuhaf biri oldum. Esimle her aksam sinema izleriz izlerken oğlumu düşünüyorum: ( napcam bilmiyorum ya
Seninde basin sağolsun güzel arkadasim yaninda olsam boynuna sarilirdim aglardim bebeğini kaybetmissin sende senin elini tutardimCanim o zaman ben sana kendimi anlatayim benim ilk bebegim 6 aylikken karnimda öldü kromozom degil ama anomalisi vardi bi daha olmaz bunu bi sanssizlik olrak gor denildi.
Sonra ikinci bebegim sorun yok denildi dogum yaptim bebegim solunum yapmadi makide bagli bir ay yasadi vefat etti ve sebebi belli degil ilki normaldi ikincisi sezaryen oldu sebebini bulamadilar anomalinin ve bi daha yasanirmi ayni durum bilinmiyor insallah yasanmaz ve saglikli bebeklerim olur
Yani demek istedigim senin hic degilse sebebi biliniyor önune gecilebilir bir durum keske bebegini kucagina alsaydin ama olmus artik uzulup kendini hasta edersen dogacak bebegine kim bakacak öyle düsun kendi kendini teselli et
Rabbim neyler Neylerse guzel eyler..
Agladigini hissettim bende agliyorum inşallah en kisa zamanda saglikli bebegimiz olsun..Amin canim benim
bende sana sarilip aglamak isterdim suan agliyorum zaten en kisa zamanda ikimizin de saglikli bebekleri olsun insallah
Bebeğini kaybettikten sonra olduysa eğer bir geçiş dönemidir ve normaldir aslında. Halbuki yazının başında bu özelliğin karakterinden geliyormuş gibi bir izlenime kapılmıştım.Merhaba arkadaşlar benim derdim suskunluk! kayinvalidem esim annem felan konusur konuşur anlatir ben öylece suskun kaliyorum.. Bide Misafire güler yüzlü davransam da agzima bi tek bicak acamiyorum acsam kesiliyorhem kayinvalide anlatir
Esim çok konusur anlatir mesela o muhabbet ederken ben hemen telefonuna sariliyorum..
Artik Çok assosyalim.. Muhabbet edecek biri de değilim. Arkadaslarimda yok. Kimsem yok.. Böylece çok yalniz hissediyorum Ben muhabbeti bir insan olmak istiyorum ama yok oda..
Herşeyi içime atiyorum bi anlatcam kesiliyor içimdeki çok birikti atamiyorum...
Gecen ay 7aylik bebeğimi kaybettim ondan sora böle oldum.. Kimseyle gorusesim gelmiyor sanirim ben hayata küstüm: ( ne yapacagimi bilmiyorum nolur bana hayata barismami için yol gosterin şimdiden herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?