- Konu Sahibi pppapatyaaaa
-
canim.bende universiteyi boyle gecirdim ama onlar hep benim sessiz oldugumi sandilar nornalde hc oyle degilimdir ama orada konusmaya deyecek birilerini bulamamistim bunu hic anlamadilar boaver bazen yalniz kalmakta iyidir yalniz kahveni icmek cayini icerek ders calismak kutuphaneye gitmek. arkadas olsaa tabi daha iyi olur ama boylesi de keyifli olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle sen kendini kabullen ve kendini eksik hissetme.
Tek insan modeli yoktur, herkes çok konuşacak, çok arkadaşı olacak diye birşey yoktur.
Diğer insanları kendinden üstün görmenden de kaynaklıyor bunlar, onlarda senin gibi
insanlar ve aslında o kadar saçma ve boş şeyler konuşuyorlar ki çoğu kez.
Yapınsa da bu durumu çok değiştirmeye uğraşmaya da gerek yok, üniversite hayatı,
özellikle de iş hayatı insanı çok değiştiriyor ve açıyor.
Kendini sev, çok arkadaşın olması da gerekmiyor, birkaç arkadaş mutlaka edinirsin,
bunun için sakın eğitim hayatından vazgeçme, kimse için okumuyorsun ki sen.
Hayat çok kısa, kendini kasma, konuşmak istersen konuş, kendini rahat hissetmediğin
ortamlarda da konuşma, anormal de hissetme kendini, hatta o ortamlarda bulunma bile.
Ben hazırlığa kadar böyle sesi çıkmaz bir insandım ancak part time bir işe girdiğimde çok değişmiştim sesim çıkmaya başlamıştı :) tabi yükselenimin ikizler olmasının da etkisi olabilir konuşmayı seviyorum
Ben aksine çok konuşkanındır hatta bildiğin gevezeyimdir. Bende üniv. Kazık yedim bol bol.yani konuşup konuşmamakla ilgisi yok bunun hem ben az konuşan kızları daha bir cool bulurum. Ayrıca sorunu niye kendinde arıyorsunki? Demek ki kafa yapına uygun seninle aynı dili konuşan bir arkadaş bulamamışsın salla gitsin. Az konuşmanın avantajlarını kullan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende onceden boyleydim sus pus otururdum kimseyle konusmazdim.Normalde cok eglenceli sevecen biriyim ama bu skici olma veya nasil davranmaliyim gibi kaygilar yuzunden benligimi kaybediyordum azdaha. Gittim psikiyatriste hap verdi tabi hobaa hapla olmuyo hepsi.onunda faydasi oldu Allah in iznyle..kendini nasil gorursen karsidakide hissediyo elbetteki.Bi empati kur sen skci oldugunu dusunuon oteki napsin gider.Iste sonra dedim ne kasiyosun be bn bu degilim ruh halim cok baska kim ne derse desin.Bi Allah biliyo ztn beni giden gider insanlarada guven olmaz O hep yanimda.yakin arkadaslarim vardi bzn onlardan bile cekiniodum.artik heryerde kendim gibi davraniyorum hicc tinlamiyorum guluyorum gulduruyorum elbette arada kiriliyorum kiriyorum.Bazen fazla delilikte biranda duygusal cokuntu yapio sonra.Ama memnunum tabi.Arkadaslik konusunda cokta rahat degilim cok seciciyim .Herkese cnm ciciim demek baska dostluk baska sonucta.
merhaba arkadaslar konusacak kimsem yok diye icimi size dökmek istedim .
cocuklugumdan beri sessiz sakin bir kizim konuskan degilim diye okulda hep ezildim hic kimse benimle arkadaslik yapmak istemedi bu yuzden hep yalnizdim . Okul hayatim bu yuzden hep kabusdu . Kurslara falan gitmeye calisdim ise yaramadi ayni durumu hep yasadim hep yalniz birakildim . Isanlara güler yüzle yaklasirim iyi niyetliyim ama bazen insanlar bu durumu kulandilar kulanildim. Arkadasim dostum yokkimseyle konusamyiyorum aklima konusacak birseyde gelmiyor kendimi kasiyorum titreme bile geliyor doktorlara tedaviye bile gittim ise yaramadi. üniversiteye gecde olsa baslicam ama gitmede korkuyorum evet kazik kadar oldum ama korkuyorum tek basima baska bir sehirde yurtta okulda yine yanliz kalicam kimse benimle konusmayacak yine ben kimseyle konusamicam . Kendime guvenim yok hep ezildim. Bu durumlari dusununce korku endise sariyor ve gitmekden caymak uzereyim yillardir ayni seyleri yasadim simdik yine yasiyacam biliyorum ama ne yapicam bilmiyorum
Cok uzattim biliyorum
canım aynen bana benziyorsun bnm bi de bi tane bile arkadaşım yok inan :S insanlara iyi niyetli yaklaşıyorum ama yanlış anlaşılıoyrum hayatım aynı senn gibiydi bu anlattıklarının hepsi sanki bni anlatıyor lise fln bok gibiydi. Üniversitede arkadaş edinmeye çalış herne kadar ben yapamasam da inşallah sen yaparsın :)))))
peki simdi ne yapiosun ? üniversitede bile yalniz kalicam biliyorum
ben şimdi aynı eskisi gibi üni dede yalnızım ünv 3.sınıfı bitirdm 4e başlayacagm bu sene mezun olacagm inşallah. Sen de eğer bnm gibiysen arkadaş edinmen zor olabilir diye tahmn ediyorum ama inşallah bnm gibi olmazsın
ben kendimi bildim bibleli okul yillarim hep yalniz gecti ve bu beni hep cok üzmüsdür ve benim mutsuz olmama sebeb oldu
Aynı beni anlatmışşsın bak senin gibi olanlar çok yalnız değilsin. üniversite yıllarında hiç arkadaşım olmadı tek başıma yemek yemeye gittim , tek başıma gezdim,duvarlarla konuştum ,sayısız kitap okudum, hiç bir şeyden zevk alamadım lokantaya tek gidip yemek yemenin nekadar acı olduğunu çok iyi bilirim ,mezuniyet törenine katılamadım arkadaşım yoktu çünkü.Şimdiyse öğretmenim ve hala yanlızlığı çekiyorum seminerler oluyor bi mola veriliyor koca salonda tek başıma kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum.Aslında güler yüzlü bir insanım ,konuşurum ama biyerden sonra tıkanırım.Çevresi kalabalık olan insanlara bakıyorum hep havadan boş laflar eden kakara kikirici insanlar ben öyle olamıyorum işte.Biz okulu yalnız bitirdiysek sende bitirebilirsin geleceğin için bu korkunu yeneceksin.
ben şimdi aynı eskisi gibi üni dede yalnızım ünv 3.sınıfı bitirdm 4e başlayacagm bu sene mezun olacagm inşallah. Sen de eğer bnm gibiysen arkadaş edinmen zor olabilir diye tahmn ediyorum ama inşallah bnm gibi olmazsın
Sen nasıldın yani canım?????
sınıfta gidip bi köşede otururdum kimseyle konuşmazdım işte her zmnki halim selam sabah vermezdim öyle yine arkadaşım olmadı hiç yalnız kaldım
peki bu durumu değiştirmek için bir şeyler yaptın mı ??..
okulu bitiririmde iste bu yalnizlik beni mutsuz ediyor sevilmek deger görmek istiyorumsevilmedim istenmedim bu yüzden yasamayi bile sevmez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?