Konuskan degilim diye ezildim :(

ben kendimi bildim bibleli okul yillarim hep yalniz gecti ve bu beni hep cok üzmüsdür ve benim mutsuz olmama sebeb oldu

haklisin ama ben bu durumdan cok mutsuz oluyorum mutsuz oldugum yere gidemiyorum okul zamaninda bile bu yüzden hep devamsizligim oldu

evet ikizleri cok kiskanirim tanidigm cok ikiz var hepsi masallah konuskanligindan dolayi cok seviliyorlar

Ben aksine çok konuşkanındır hatta bildiğin gevezeyimdir. Bende üniv. Kazık yedim bol bol.yani konuşup konuşmamakla ilgisi yok bunun hem ben az konuşan kızları daha bir cool bulurum. Ayrıca sorunu niye kendinde arıyorsunki? Demek ki kafa yapına uygun seninle aynı dili konuşan bir arkadaş bulamamışsın salla gitsin. Az konuşmanın avantajlarını kullan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonucda konuskan degilim skiciyim benim yanimda insanlar skliyor . Benimle birisi sohbet etmeye calisdiginda bile 5 dk susup yada cekip gidio :/

Bende onceden boyleydim sus pus otururdum kimseyle konusmazdim.Normalde cok eglenceli sevecen biriyim ama bu skici olma veya nasil davranmaliyim gibi kaygilar yuzunden benligimi kaybediyordum azdaha. Gittim psikiyatriste hap verdi tabi hobaa hapla olmuyo hepsi.onunda faydasi oldu Allah in iznyle..kendini nasil gorursen karsidakide hissediyo elbetteki.Bi empati kur sen skci oldugunu dusunuon oteki napsin gider.Iste sonra dedim ne kasiyosun be bn bu degilim ruh halim cok baska kim ne derse desin.Bi Allah biliyo ztn beni giden gider insanlarada guven olmaz O hep yanimda.yakin arkadaslarim vardi bzn onlardan bile cekiniodum.artik heryerde kendim gibi davraniyorum hicc tinlamiyorum guluyorum gulduruyorum elbette arada kiriliyorum kiriyorum.Bazen fazla delilikte biranda duygusal cokuntu yapio sonra.Ama memnunum tabi.Arkadaslik konusunda cokta rahat degilim cok seciciyim .Herkese cnm ciciim demek baska dostluk baska sonucta.

Son düzenleme:

peki nasil bir ilac ? hala kulaniyormusun ? tavsiye edermisin ilac kulanmayi ?

canım aynen bana benziyorsun bnm bi de bi tane bile arkadaşım yok inan :S insanlara iyi niyetli yaklaşıyorum ama yanlış anlaşılıoyrum hayatım aynı senn gibiydi bu anlattıklarının hepsi sanki bni anlatıyor lise fln bok gibiydi. Üniversitede arkadaş edinmeye çalış herne kadar ben yapamasam da inşallah sen yaparsın :)))))

peki simdi ne yapiosun ? üniversitede bile yalniz kalicam biliyorum

peki simdi ne yapiosun ? üniversitede bile yalniz kalicam biliyorum

ben şimdi aynı eskisi gibi üni dede yalnızım ünv 3.sınıfı bitirdm 4e başlayacagm bu sene mezun olacagm inşallah. Sen de eğer bnm gibiysen arkadaş edinmen zor olabilir diye tahmn ediyorum ama inşallah bnm gibi olmazsın

allah bize yardim etsin insallah durumumuz düzelir yani hicdegilse birkac arkadasimiz ins olur

ben kendimi bildim bibleli okul yillarim hep yalniz gecti ve bu beni hep cok üzmüsdür ve benim mutsuz olmama sebeb oldu

Aynı beni anlatmışşsın bak senin gibi olanlar çok yalnız değilsin. üniversite yıllarında hiç arkadaşım olmadı tek başıma yemek yemeye gittim , tek başıma gezdim,duvarlarla konuştum ,sayısız kitap okudum, hiç bir şeyden zevk alamadım lokantaya tek gidip yemek yemenin nekadar acı olduğunu çok iyi bilirim ,mezuniyet törenine katılamadım arkadaşım yoktu çünkü.Şimdiyse öğretmenim ve hala yanlızlığı çekiyorum seminerler oluyor bi mola veriliyor koca salonda tek başıma kalıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum.Aslında güler yüzlü bir insanım ,konuşurum ama biyerden sonra tıkanırım.Çevresi kalabalık olan insanlara bakıyorum hep havadan boş laflar eden kakara kikirici insanlar ben öyle olamıyorum işte.Biz okulu yalnız bitirdiysek sende bitirebilirsin geleceğin için bu korkunu yeneceksin.

okulu bitiririmde iste bu yalnizlik beni mutsuz ediyor sevilmek deger görmek istiyorum sevilmedim istenmedim bu yüzden yasamayi bile sevmez oldum

Sen nasıldın yani canım?????

peki bu durumu değiştirmek için bir şeyler yaptın mı ??..

yaptım sadece ilk okul zamanı öyleydim sonra arkadaşlar arasına girmeye çelıştım ama olmuyor ya bilmiyorum ben heryede her ortamda böyle oluyorum ilkokul lise yurt ... heryerde hep yanlış anlaşılıyorum bana doğru düzgün samimi arkdş gözüyle bakan hiç olmadı çok mutsuzum bu yüzden ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…