- Konu Sahibi pppapatyaaaa
-
Biraz girişken olursan sanmıyorum ki unide yalniz kalasin..
Uni hayati cok daha farkli olacak sonucta arkadaslariniz daha olgun olacak.
Merak etmeyin orada yalniz kalmazsiniz.
Seni anlıyorum canım. Ben de pek cana yakın degildim unide o yüzden arkadaşlık kurmada zorlandim. Üniversitede sadece samimi oldugum bir arkadaşım vardi hala da görüşürüz. Üç senelik ogretmenim. Ogretmenlik biraz daha konuskan ve girisken olmami sağladı. Düşün goz teması kurmakta bile zorlaniyordum. Ilk yillarim cok zordu ogretmenlikte bu yuzden. Şimdi bazı seyleri aşmış sayilirim ama tam değil. Yine arkadaş cevrem geniş değil maalesef ama o da olur inşallah her şey zamanla.
Herkes ayni olmak zorunda degil ki. Ben severim sessiz sakin insanlari. Once kendini oldugun gibi kabul et. Sen boylesin, boyle de mutlu olabilirsin.
bana da cok uyanik, herkesle gorusebilen, cok disari donuk insanlar itici geliyor.
Onemli olan iyi niyetli olman, nasilsa senin gibi dusunen insanlari bulursun.
Ama diger insanalrla da iletisimi kesme, onlardan da cok sey ogrenebilirsin.
Kafanda surekli bunlari kurmassan daha girisken olursun. Buyuk ihtimal insanlarla konusurken napcam ne etcem ne konuscam diye diye konusamiyon bide ustune titreme terleme basliyor. Bir seyi 40 defa soylersen olur diye bir soz var. Surekli boyle dusunursen isin icinden cikamazsin.
Universitede cok farkli bi ortam 1-2 aya kadar toplarsin kendini. Girisken olmak icinde herkesle samimi olmana gerek yok sevdigin insanlarla konussan yeter.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sosyal fobiniz var galiba?
Korkmayın, boşverin en kötü yalnız kalırsınız bu da sizin üstesinden gelemeyeceginiz bir durum değil.
İnşallah istediğiniz gibi olur her şey..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?