• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma döneminde ilk mesajı kimin attığını çok önemser misiniz ?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
48
32
Yani mesela her gün erkekten mi beklersiniz ya da her gün atar mısınız mesaj ? Yani ben bir gün atıyosam diğer gün ondan bekliyorum hesap yapıyorum resmen elimde değil. :KK35:İki gün üst üste atmıyorum asla ama adamın sürekli beni düşünmesini sağlamak için atmalı mıyım? :D

İçinden geliyorsa at mesajını, cok takılma "o atsın, o atsın" diye düşünme. Eğer konuşmayı sen başlattığınında soğuk davranıyorsa bir jac gün ondan bekleyebilirsin. Ama konuşmalarınız güzel geçiyorsa, her gün ilk sen at, ne olacak ki

onemsiyordum zannedersem :D
Daha dogrusu ben sanirim kendimi kaptirmadan once adamin bana ilgisinden emin olmak icin, bana ilgi gostermesini bekleyenlerdenim

İçinden geliyorsa at mesajını, cok takılma "o atsın, o atsın" diye düşünme. Eğer konuşmayı sen başlattığınında soğuk davranıyorsa bir jac gün ondan bekleyebilirsin. Ama konuşmalarınız güzel geçiyorsa, her gün ilk sen at, ne olacak ki

Yani işte bu sefer de benden sıkılır diye korkuyorum, keşke taktiksiz sevebilsek ya:KK33:

Bende çok takılırıdım eskiden neden bilmiyorum sanki erkeğin ilk mesajı atması lazım gibi geliyor bana tabı yanılıyor da olabilirim o_O

hoşlandığın biriyse at gitsin üst üste her gün mesaj ne olacak canım sonradan keşke atsaydım diyeceğine şimdiden at :) yani bende beklerim karşımdakinden ama o atmıyorsa sen atabilirsin. biraz da karşındakinin seninle nasıl konuştuğuna bağlı. sen yazdığında sıcak davranıyorsa ertesi günde sen yazsan bir sıkıntı olmaz. ama biraz soğukluk farkedersen kendini çocuğu sıkmış gibi hissetmemek için atmazsın mesaj ondan beklersin olur biter. ama at dediysem de sürekli sen mesaj at demiyorum mesela 3 gün üst üste atarsan 4. gün ondan bekle :)

aradakı samımıyet sağlamsa boyle seylere onem verılmez ki o ya da sen
ama yenıysenız rayına oturur elbet
adam da sureklı senı dusunmesı ıcın sureklı msj beklemez ters teper sıkıladabılır

Böyle çocuksu hesaplar peşinde olma bence.
Bunun erkeği kızımı var ya
İlk sen atsan ne olur?
hayır ilk mesajı sen atıyorsun diye seni basit görecekler sanıyorsan
öyle bir adamla olma zaten

Bir de şimdi geldi aklıma... Siz mesaj olayına takılıyorsunuz da bir arkadaşım ilk kez tanıştığı adamla, tanıştığı günün gecesinde birlikte oldu. Bizim toplumumuza göre ne kadar ters değil mi? Ama 6 ay sonra evlendiler, senelerdir de birlikteler ve tanıdığım yıllarca flört etmiş çiftlerden çok daha mutlular. Dediğim gibi işin matematiği yok.

Back
X