• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma zamanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi meltom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meltom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Merhabalar .25 aylık kızım var basit tek kelimeler kullanıyor .kelime sayısı 50 kadar belki daha az .benim söylediğim bişeyi tekrar etmiyor no no diyor .sadece 2 harfli yada 3 harfli kelimeleri soyluyor oda canı isterse .al gel aç kalk git ye gibi .1 ay önce psikoloğa götürdük bi sıkıntı olmadığını söyledi bizi dil terapistine gönderdi .yaklasık 1 aydır da dil terapisine gidiyoruz .terapist karakter olarak inatçı bi kişiliğe sahip ondan konuşmuyor diyor .herseyi biliyor ama söylemiyor işaretle gösteriyor .ne zaman konuşmaya başlar varmı bu şekilde çocukları olupta daha sonra konuşan

Benim kız 20-21 aydan sonra açılmıştı. Öncesinde 15 kelimesi falan vardı ama her şeyi soruyodu eliyle işaret edip. Bilip söylemiyordu yani. 21 den sonra açıldı şuan 28 aylık susmuyor. Çok hızlı ilerledi 21den sonra

Benim kız 20-21 aydan sonra açılmıştı. Öncesinde 15 kelimesi falan vardı ama her şeyi soruyodu eliyle işaret edip. Bilip söylemiyordu yani. 21 den sonra açıldı şuan 28 aylık susmuyor. Çok hızlı ilerledi 21den sonra
Benimki inatla söylemiyor

Benim oğlumda gec konustu 3 yasinda falan uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama binalarda olduğumuz icin doktor normal demişti
Suanda dili harika ve bir yetişkin gibi nerdeyse

Back
X