senin anlattığına göre arkadaşın sebepsiz böyle davranmış ama illaki bişeyler vardır içinde belkide senin bilmeden yaptığın bir hata , tabi gelip seninle paylaşması gerekliydi . birden silip gitmek kolay değil heleki gerçek dostluklarda ama oluyor işte insan hataya düşebiliyor . bazen diyorum üç günlük dünyada niye böyle yapıyoruz , ama şeytan arayı bozuyor bizde ona kanıyoruz..2 sene önce biride bana sizin gibi davrandi. heryerden engelledi sildi. ortada sorun yoktu üstelik
sonra ogrendim ki kendince biseyleri kiska mis sogumus ama beni haksiz duruma dusurmeyen sebeblerdi. sonra ortak arkadasimiz agzimi arayinca
"gemileri yakip gidene geri yuzecek liman birakmam, acik sozlu biri sanirdim onu derdi neyse yine soyleyebilirdi ne saniyor ben eski benimde pesinden mi kosturcam? yoluma cikmasin bi daha" dedim.
2 sene oldu ve hanfendi engeli kaldirdi. icimdeki tum iyi niyetleri aldi soktu goturdu ben sahsen bana yalvarsa arkadas olmam.küs kalmak degil kaale almamak.
tabii bu anlattiklarim sizin icin gecerli olmayabilir. ama siz boyle konu acinca o kisi aklima geldi. demek pismanki engeli kaldirdi..
ya hani herzaman yanımda oldu , bikere hastalanmıştım kötü bişey çıkabilir deyince öyle ağladıki karşımda bunu nasıl söylersin beni hiç düşünmüyomusun diye hiç unutamam , ne zaman paraya sıkışsam çıkarıp verdi . diyorum ya dostluğu çok büyüktü benim için. hani insan sevdiğine kırılırmış ya onun bana bu şekilde misilleme yapması ve beni son dakika afedersiniz döt gibi ortada bırakması çok gücüme gitti ozamanlar. bide bu arkadaşım Akrep burcu bilirsiniz akrepler kızdığı şeyin intikamını hep alır , oda öyle yaptı kısaca ben onunla istediği yere gitmedim diye oda zamanı gelince beni öylece ortada bıraktı. siz olsanız napardınız ? ufak bir sorun mu sizce , beni terslemesini göze alıp bişeyler yazarmıydınız ?
sordum tabiki onu konuştuk kendisi söyledi hem çalışıyordum izin alamadım aklımda o yok hep diye tersledi bende dedim önemli olan gelememen değil gelcem deyip deyip son dakika vazgeçmen ve bunu kasıtlı yapman . çok büyütüyosun sende benle gelmemiştin falan dedi. konuşma öyle kaldı , sonra ben bağımı koparma kararı aldım soğudum uzaklaştım . aradan bir hafta geçince mesaj attı . cevap vermedim iki kere , öyle kaldı , aradan iki sene geçti..Böyle bir insanın misilleme yaptığından nasıl emin oldunuz?
En azından neden böyle yaptın diye ona soracak kadar hatrı olmalıydı sizde.
Çok ayıp etmişsiniz açıkçası.
kesinlikle. ben meleğim demiyorum ancak yüz yüze bakıyoruz eşlerimiz sıkı arkadaş yani hiçmi yüz göz olmayacagiz? sonralari öğrendimki o ortak arkadas sebeb olmus..bana gelince hadi mira sunlarida cagiralim olurdu onlar kendi aralarinda toplaninca ben aranmazdim ve bu cok tekrar etmeye basladi. ciddi bi kiskanclik eşimle hissetmeye basladik halbuki benim onda cok emegim vardi. kandıği arkadasida gozumuzde cocuk o zamanlar 18inde filan:) gaza geldi sildi atti işte...senin anlattığına göre arkadaşın sebepsiz böyle davranmış ama illaki bişeyler vardır içinde belkide senin bilmeden yaptığın bir hata , tabi gelip seninle paylaşması gerekliydi . birden silip gitmek kolay değil heleki gerçek dostluklarda ama oluyor işte insan hataya düşebiliyor . bazen diyorum üç günlük dünyada niye böyle yapıyoruz , ama şeytan arayı bozuyor bizde ona kanıyoruz..
ben birine kırıldım mı tam siliyorum ve ilk defa pişmanım . genelde arkama bakmak pek huyum değil ama iki senedir bu gelgit içindeyim. sanırım atıcam bir mesajda olsa helallik isticem , belki cevap vermicek belki terslicek ama olsun , canı sağolsun..Bana göre böyle bi dostu silip atmak için çok basit bi sebep olmuş gerçek dostlar böyle şeyleri bile atlatabilmeli , gerçi iki sene boyunca kininiz kızgınlığınız geçmediyse demek ki gerçek dost değilmiş ki kolayca silmişsiniz
sordum tabiki onu konuştuk kendisi söyledi hem çalışıyordum izin alamadım aklımda o yok hep diye tersledi bende dedim önemli olan gelememen değil gelcem deyip deyip son dakika vazgeçmen ve bunu kasıtlı yapman . çok büyütüyosun sende benle gelmemiştin falan dedi. konuşma öyle kaldı , sonra ben bağımı koparma kararı aldım soğudum uzaklaştım . aradan bir hafta geçince mesaj attı . cevap vermedim iki kere , öyle kaldı , aradan iki sene geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?