Konuşmak istemiyomuş

Tabi ki değil. Ama özel durumumuz var. Ben ayrı bi şehirde yalnızım yeni yeni ortam yapmaya çalışıyorum. Ailem de uzakta ve benim için fazlasıyla zor bunlar.. Konuşmak istemiyorum cümlesi kulaga ve kalbe agır geliyo. İstemeyebilir ama bu şekilde dile getirmesi benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo. Bi de 2 aydır görüşemedik buna ragmen ben her şeyde telefona sarılırken onun boyle demesi kırdı beni
Işte zaten sorunda tamamen şu bakış açısı
"benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo"
Ruh halimizden her zaman kendimiz sorumluyuz kimseye bu sorumluluğu yıkamayız .

Sevgiliniz/nişanlınız/eşiniz sizinle o an konuşmuyor diye hemen başkasıyla konuşmak zorunda mısınız? Bunu illa karşı cins için söylemiyorum.

Keyfi her an konuşmak için uygun olmayabilir bunu düzgünce belirttikten sonra üzerine gitmeyin adamın.

Işte zaten sorunda tamamen şu bakış açısı
"benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo"
Ruh halimizden her zaman kendimiz sorumluyuz kimseye bu sorumluluğu yıkamayız .
Konuyu sündürdüğün şeyi tartışmıyoruz. Herkes anlamak istedigi yöne çekiyo. He hepimiz ilgi delisi prensesleriz, zulmediyoruz karşıya, onlar insan değil. Nasıl bi rahatlama geldi mi? Bu ilgi seviyesine beni alıştıran, aramayınca niye aramadın diyen hep haber bekleyen kendisi. Ben onun beklentilerine ve ilişkimize azami dikkat ederken onun aynı özeni göstermemesi sorun. Anlamadın sen.

Başkasıyla konuşun. Yani eşiniz de insan sonuçta, 7 24 sizin emrinizde telefonun diger ucunda güzin abla gibi sizin dertlerinizi dinleyip akıl vermek zorunda değil sevgisinde eksiklik yoksa sorun yapmayın ailenizden birileri ile konuşun illa konuşma ihtiyacınız var ise....

Sevgiliniz/nişanlınız/eşiniz sizinle o an konuşmuyor diye hemen başkasıyla konuşmak zorunda mısınız? Bunu illa karşı cins için söylemiyorum.

Keyfi her an konuşmak için uygun olmayabilir bunu düzgünce belirttikten sonra üzerine gitmeyin adamın.
Evet çünkü ailemle degilim bu şehirde yeniyim kimsem yok her insan gibi benim de paylaşım gibi bi şeye ihtiyacım oluyo. Eğer bunu düşünemiyosa gidip başkalarıyla paylaşmalıyım hayatımı ve sonra o neden benle paylaşmıyosun dememeli

Başkasıyla konuşun. Yani eşiniz de insan sonuçta, 7 24 sizin emrinizde telefonun diger ucunda güzin abla gibi sizin dertlerinizi dinleyip akıl vermek zorunda değil sevgisinde eksiklik yoksa sorun yapmayın ailenizden birileri ile konuşun illa konuşma ihtiyacınız var ise....
Kesinlikle katılıyorum, bunu hep savunmuşumdur. Ama bizim ilişki dinamiğimiz boyle değildi en başından beri. Her şeyde haberleşmeye ve paylaşıma dayalı bi ilişkimiz var. Özgürlük alanı istiyosa bunu baştan beri sağlamalıydık zaten. Ya da ben yapınca hoşuna gitmeyeceği şeyi yapmamalı. Ben yapsam kesinlikle hoşuna gitmez, çünkü benle ilgili her şeyden haberdar olmak istiyo

Ben hiçbişey anlamadım?
Eşim demişsiniz
Sevgilim demişsiniz?
Nişanlım demişsiniz?
Haftaya evleniyorsunuz , uzaktan bi sevgiliniz var ve bu konuyu eşinizle konuşmak istiyorsunuz?
Kaç kişi ile evleniyorsunuz hanım efendi?
Lütfen yazımı düzeltin beynim cayır cayır yandı.
konu sahibinin nikahı olmuş sanırım =)

Yani bu olay bir kez olduysa adamın gerçekten bezdiği bir anda aramış olabilirsiniz, insanlık hali konuşmak istememiş olabilir.
Ama sürekli sürekli devam eden bir durumsa, daha evlenmeden bıkmış olabilir.

Kesinlikle katılıyorum, bunu hep savunmuşumdur. Ama bizim ilişki dinamiğimiz boyle değildi en başından beri. Her şeyde haberleşmeye ve paylaşıma dayalı bi ilişkimiz var. Özgürlük alanı istiyosa bunu baştan beri sağlamalıydık zaten. Ya da ben yapınca hoşuna gitmeyeceği şeyi yapmamalı. Ben yapsam kesinlikle hoşuna gitmez, çünkü benle ilgili her şeyden haberdar olmak istiyo
Sizde onun hosuma gitmeyeceği gibi davranın o halde buna zorunlu hissetmeyin kendinizi. Ama bu anlattığınız olayı sorun etmeyin düğüne ne kalmış şunun şurasında.

Erkeklerin hepsi aynı stres artınca gerilimleri artıyor😂 Yansıtma şekilleri üzücü oluyor ama tabiki yuvayı dişi kuş yapıyor 🐣Şimdiden mutluluklar dilerim🙏🏼
Sağolun ben stresini hep minimum tutmaya çalıştım. Daha az stresli geçmesi için düğün istemedik mesela ama her şeye rağmen stres oluyor ne yazık ki.

Sizde onun hosuma gitmeyeceği gibi davranın o halde buna zorunlu hissetmeyin kendinizi. Ama bu anlattığınız olayı sorun etmeyin düğüne ne kalmış şunun şurasında.
Evet ben de biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum. Bu sefer de onun ilgisizlikten yakınacagından o kadar eminim ki

Sağolun ben stresini hep minimum tutmaya çalıştım. Daha az stresli geçmesi için düğün istemedik mesela ama her şeye rağmen stres oluyor ne yazık ki.

Malesef öyle oluyorlar doğaları farklı onların😂 evlendikten sonra da olacak bazen biz kadınlarında özellikle özel günlerimizde olduğu düşünüyorum. Önemli olan birbirinize ne kadar anlayışlı olduğunuz o zaman bunlar tuzu biberi😊

Eş mi
Sevgili mi
Nişanlı mı?

Onun açısından hiç düşündünüz mü?Siz ısrarla konuşmak istediğiniz zaman boğuluyor gibi hissediyor olabilir mi?
Ben öyle hissediyorum hatta çok moralim bozuksa konuşmamayı uyumayı tercih ediyorum...

Çünkü insan bazen yalnız kalmak istiyor daraldığını hissedince....
Bu arada elbette kendi ruh durumunu daha çok önemseyecek siz de öyle yapıyorsunuz şuan çünkü....

yalnızım burada yeni yaşam kurmak zor diyorsunuz...

Özel alanına saygı duyun bence iyi hissettiği zaman yazmasını onu çok merak edeceğinizi ve onu çok sevdiğinizi söyleyin...
E zaten evleneceksiniz heppppp aynı yerde olacaksınız...

Back
X