konuşmak istiyorum ama tıkanıyorum...

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
GÜNCELLEME: Mesajlara tek tek cevap yazamadım çocuğun ilgi alanı spor üzerine hatta kendisi spor hocası o yüzden bu konudan ilerletmeyi düşünüyorum eğer aynı şekilde devam eder ise bir kaç gün yazmayacağım bakalım neler olacak olmazsada kader diyeceğiz :KK50:
Merhaba kk hatunları :KK54:

Okuyunca 'buda dert mi?' diyeceğiniz bir türden konu olabilir... Neyse konuma geçeyiiimm;
Bir çocuk var yüzyüze 1 kez gördüm sadece onun dışında sosyal medyada grubumuz var ikimizde aynı gruptayız çocukla ara sıra nasılsın napıyorsun gibi muhabbetimiz oluyor yada derdimi anlatıyorum bazen fikir istiyorum kendisinden oda yardımcı oluyor ve konu orada bitiyor kapanıyor bazı günlerde günaydın/iyi geceler mesajı atıyorum oda aynı şekilde yanıt veriyor yada napıyorsun diyorum klasik muhabbet oturuyorum sen? bende oturuyorum. Bu kadar yani :KK43:
Biliyorum ben yazmazsam kendisi asla yazmaz. Bu çocukla muhabbeti ilerletmek istiyorum ama bir noktada tıkanıyorum işte.
Örneğin; 'X' bahsettiğim çocuk olsun 'E' ben olayım.

E- Nasılsın?
X- iyiyim sennn?
E- bende iyiyim sağol napıyorsun?
X- Çalışıyorum sen napıyorsun?
E- Bende oturuyorum öyle
VE BİTTİ....
devamını getiremiyorum yakınlasmak istiyorum ama çekiniyorum bu konuda bana yardımcı olun hanımlar :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba kk hatunları :KK54:

Okuyunca 'buda dert mi?' diyeceğiniz bir türden konu olabilir... Neyse konuma geçeyiiimm;
Bir çocuk var yüzyüze 1 kez gördüm sadece onun dışında sosyal medyada grubumuz var ikimizde aynı gruptayız çocukla ara sıra nasılsın napıyorsun gibi muhabbetimiz oluyor yada derdimi anlatıyorum bazen fikir istiyorum kendisinden oda yardımcı oluyor ve konu orada bitiyor kapanıyor bazı günlerde günaydın/iyi geceler mesajı atıyorum oda aynı şekilde yanıt veriyor yada napıyorsun diyorum klasik muhabbet oturuyorum sen? bende oturuyorum. Bu kadar yani :KK43:
Biliyorum ben yazmazsam kendisi asla yazmaz. Bu çocukla muhabbeti ilerletmek istiyorum ama bir noktada tıkanıyorum işte.
Örneğin; 'X' bahsettiğim çocuk olsun 'E' ben olayım.

E- Nasılsın?
X- iyiyim sennn?
E- bende iyiyim sağol napıyorsun?
X- Çalışıyorum sen napıyorsun?
E- Bende oturuyorum öyle
VE BİTTİ....
devamını getiremiyorum yakınlasmak istiyorum ama çekiniyorum bu konuda bana yardımcı olun hanımlar :KK43:
Ortak ilgi alanları bulun. Sinema, müzik, edebiyat, spor gibi şeyler üzerine konuşun iletişimi artırmak için. Genelde çalışır. Olmazsa da zorlamayın.

Karşılıklı bi ilgi olsaydı o da konu açmaya çalışırdı ara sıra da olsa
Tek taraflı ancak bu kadar ilerlenir zaten
İlle de zorlayacağım şansımı diyorsanız okuduğunuz kitaptan, izlediğiniz filmden tvden duyduğunyz bir olaydan havadan sudan bir sürü konu çıkar
Normalde de konuşkan değil misiniz acaba?
Ben kimseyi bulamazsam kendi kendime konuşacak duruma geliyorum nerdeyse 😂😂
Kafamda hiç konu bitmiyor 😂

Profil fotosundaki sensen niye yazmasın ki 😁
Ben yazardım erkek olsam
Çohzel gız.

Hiç mi ortak ilgi alanlarınızdan sohbet etmediniz? sosyal medyalarından takip ettiği sayfalara bak belki oradan bi şeyler çıkar.. biz ilk zamanlar birbirimize komik bulduğumuz twitleri çok atardık oradan konu açılıyordu ashsdhs özellikle gece mesaj at :KK53: gece de sohbeti ilerletmiyorsa sal gitsin hoşlanmıyor demek ki..

Bakın biraz instagramına; kimleri takip ediyor, nelerden hoşlanıyor diyerek. İlk konuşmada o enerjiyi tutturmak zor olabiliyor direkt konuşmak istemiyor demeyelim o yüzden :KK68:

Ben hoşlandığım çocuğun takip ettiklerine bakmıştım, şimdi olsa yapmam belki ama çok beğeniyordum çocuğu yani bir şekilde o muhabbeti ilerletmeliydim. Okuldan arkadaşımdı ama pek sarmazdı bizim de konuşmalar. Neyse işte fark ettim ki bu pek fazla ünlü takip etmiyor, 2-3 kişi var takip ettiği onlar da bir filmde oynamış meğerse. Dedim ki tamam bu çocuğun en sevdiği film bu, açtım izledim netflixten.

Sonra da pek story atmayı sevmem aslında ama ne yapalım işte, iş başa düşmüştü. Filmi izlerken çekip story attım. Sonra o da cevap vermişti 'bu benim en sevdiğim film' falan diyerek. Film hakkında konuşurken konu konuyu açmıştı sonra flörtleşmiştik bir süre.

Tabii bu yaş aralığınıza göre değişebilecek bir muhabbet, belki ergence gelir size ama ben de tutmuştu yani 😂

erkekler konuşmak istedikleri zaman yazıyorlar ya. beğendikleri kadınlara illa ki yazıyorlar birkaç kez deniyorlar şanslarını. sohbet tıkansa bie ertesi gün falan mutlaka mesaj atıyorlar. şimdilik onda size karşı bişey var gibi gelmiyor. çok istiyorsanız bir ilgi alanı yakalayıp oradan yürümek gerekir.

Sizinle konuşmak isteseydi devamı gelirdi sadece siz yazdığınız için ayıp olmasın diye cevap veriyor gibi geldi bana sevgilisi olabilir mi yada ilgi alanında başka biri vardır.

Bazı insanlar böyledir benim eşim de böyle cevaplar verirdi ama konuşmak istemediğinden değil yoksa evliyiz yani şuan😄 ama huyu böyle adamın, onu çözünce ben ilerlettim muhabbeti baktım onun ilerleteceği yok napcen

Sizinle konuşmak isteseydi devamı gelirdi sadece siz yazdığınız için ayıp olmasın diye cevap veriyor gibi geldi bana sevgilisi olabilir mi yada ilgi alanında başka biri vardır.
duyduğuma göre sevgilisi yokmuş ama aklında başka biri olabilir o kısmı bilemiyorum :(

Back
X