konuşmama kararı

esmerhatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
75
22
98
35
arkadaşlar merhaba
aslında 2010 yılında hamileyken başıma gelen bir olayı size anlatmak istiyorum,şöyleki 8 aylık hamileyken, tesadüfen eşimin tlf alarmını kapatırken içime bir kuşku düşerek mesajlarını okumakla eşimin beni alt katta oturan eltimin ve kaynımın ortak arkadaşları olan bi bayan la aldattığını ögrenmiş oldum gerçi mesajlarda absürt bişey yazmıyordu ama yinede kendiside evli olan bi bayan gece 2 de başka bi erkeğe mesaj çekemez düşüncesi ile tabiki kavga ettim ve evi terk ettim. eşim bu arada sürekli yok öyle bir şey diyip zırvaladı yalvarmalar ve kaynanamın araya girmesiyle tekrar döndüm çünkü benimde içimde ufacık bi his yoktu aldatıldığıma, ama her nedense döndükten sonra içim hep huzursuz hep mutsuz hissetmeye başladım kendimi gsm operatörini kurcalayarak ögrendimki eşim ve o kadın sürekli tlf la konuşmuşlar ve mesajlaşmışlar tabi ben bunları ögrendiğimde doğum yapmış lohusaydım,ama yinede dedimki bişey olmamıştır ileri gidememişlerdir daha yeni konuşmaya başlamışlardır diye kendi kendime umut veriyodum neyse tabi bu kadın yine hergün eltimlerin evine gelmeye devam etti ve bende eltimle irtibatımı kopardım ne o bana geliyodu nede ben ona,tabi o bana gelmiyo diyede diyodumki bak olayları biliyo yüzüme bakacak yüzü yok gelemiyo diye rahattım artık anlıyodum olmuştu bi ilişkileri sonra görümcemde ben eltimle konuşmuyorum diye tavır takınmaya başladı ve oda o kadınla samimi olmaya başlayınca bu sefer görümcemlede kopardım geliş gidişlerimi sadece özel günlerde görümcemle bir araya geliyodum ama eltimle aslaaa hiç bir araya gelmiyodum, aradan 3 sene sonra görümcem kzının isteme ve söz olacağı için davet etmek için bize geldi , erkek tarafı tanışma,bohça hazırlama derken yine geliş gidiş yapmaya başladık görümcemle, geçen hafta cumartesi görümcem bize geldi bizde tam yemek yiyecektik, gitme yemek yiyelim dedim yok dedi alta (eltim alt katta oturuyo) incem dedi o kadının adını telafuz ederek gelmiş yemege beni bekliyolar dedi bende o sinirle ki ağzımdan hiç öyle şeyler çıkmaz o mok boğazınızı bi tutamıyorsunuz dimi utanmıyormusun o kadınla aynı ortamda olup yemek yemege dedim 5 dakka daha oturup indi o günden beri gelmiyo, gelmesinde zaten, ben şimdi o kadınla kim aynı ortamda bulunuyorsa onla konuşmuyorum, tamam benim eşim bi hata yaptı ben hamileyken, ama siz niye bunu meşrulaştırıyorsunuz , niye normal bir şeymiş gibi hala o kadınla görüşüyorsunuz diye görümcemle ve eltimle görüşmeme kararı aldım

belki sıktım sizi kusuruma bakmayın ne olur

Eltiniz ve görümceniz olanları, konuşmalarını biliyorlar mı şimdi? Anlamadım

Size bunu yapan esinizi hayatinizdan cikarmiyorsunuz ama eltiniz ve gorumceniz ile konusmuyorsunuz neden?

Evet onlarin yaptigi dogru degil. Haberleri yok ise tabi ki suclari yok ama var ve hâlâ gorusuyorlarsa suclular ama onlardan daha suclu biri var eşiniz.

ya ben sizi kırmak istemiyorum ama eşinizle kadın terbiyesiz hadi de siz bu kadına böyle kinlenip o adamla nasıl aynı evde yaşıyorsunuz allah aşkına. bu kadar etrafınızda bir kadın varken nasıl bu kadar ona küstüm buna gitmedim diye normalleşebiliyorsunuz... ben kadınları hakikaten anlamıyorum sanırım.

Eşinizle durumunuz konusunda yorum yapmayacağım. ama madem böyle bir hayata karar verip eşinizi affetttiniz, eltinize ve görümcenize karşı enn doğrusunu yapıyorsunuz. Hatta bıçak gibi kesmeliydiniz ilişkileri ama düğün dernek olmuş neyse..

Gece 2 de mesajlaşabiliyorlar, Sürekli birbirleriyle konuşuyorlar ve siz hala " yok canım, yoktur aralarında bişey, eşim beni aldatmamıştır" diyebiliyorsunuz ancak ne tuhaftır ki o kadınla konuşan herkesi- eşiniz hariç- hayatınızdan çıkarıyorsunuz.
Bence bunca şeyden sonra eşinize üç maymunu oynamayın.

Bence gayet haklısın ve son çıkışın yerinde olmuş.Ne münasebet o kadınla hala görüşüyorlar ?
Olayları bildikleri halde ne kılıf buluyorlar ? Hem kadın da evliymiş.
Eltinle görümcen,bu olay senin kocanla değil başka adamla yaşansa tepki gösterecek insanlardır kesin.
Sırf sen sinir oluyorsun diye kadının yaptığına gözyumuyorlar sanki.
Eşin hata etmiş tamam ama olay baştan kesilmiş.Böyleyken bile bile kadını yakınlarda tutmanın hiç mantığı yok.

HANIMLAR GERÇEKTEN ÇOĞUNUZ SAÇMALAMIŞ, KADIN EŞİNİ KABUL ETTİ DİYE, HATASINI SİNEYE ÇEKİP OTURDU DİYE BUNLARA GÖZ MÜ YUMACAK. AZ DAHA YUVASI DAĞILIYOMUŞ O KADIN YÜZÜNDEN BEBEĞİYLE ORTADA KALIYOMUŞ, ÇOK MU NORMAL GÖRÜMCESİNİN VE ELTİSİNİN BU PİSLİK KADINLA GÖRÜŞMESİ? BEN DE OLSAM KOCAMI AFFETSEM DE ELTİM VE GÖRÜMCEM GÖRÜŞSE TAMAMEN İLİŞKİMİ KOPARIRDIM ÇOK HAKLISIN.

Yorumlara katılıyorum adamı kabul etmissiniz onlar neden etmesin ki? Ve neden kabul ettiniz orayı kacirdim ben adam aldatmış hamileliği vs yok bu isin

Vay be, erkek aldatiyor ona hicbir yaptırım yok... Canım benim sen eşine gerekli tavrı koydun mu ki eltinden gorumcenden taraf olmasını bekliyosun. Eltin de terbiyesizmis gorumcen de. Ama burda suçlanması gereken son 2 kişi. Ne güzel ya keşke erkek olsaydım sen aldat aldat eşin senden ayrilmayjp aman yapmıştır bi hata desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…