- 12 Eylül 2013
- 75
- 22
- 98
- 35
- Konu Sahibi esmerhatunn
-
Konu sahibi kaçmazsa bu konunun 30 sayfası var temiz...
Konu sahibi, benim de anlayamadıklarım var.meraklanmayın kaçacak olsam konu açmazdım, doğru söylüyorsun ama şeytan taşlar gibi taşlıyolar beni oysaki benim demek istediğim ne olursa olsun eltim ve görümcem benim tarafımda olup o kadınla görüşmeyip hayatlarından çıkartmalarıydı
HANIMLAR GERÇEKTEN ÇOĞUNUZ SAÇMALAMIŞ, KADIN EŞİNİ KABUL ETTİ DİYE, HATASINI SİNEYE ÇEKİP OTURDU DİYE BUNLARA GÖZ MÜ YUMACAK. AZ DAHA YUVASI DAĞILIYOMUŞ O KADIN YÜZÜNDEN BEBEĞİYLE ORTADA KALIYOMUŞ, ÇOK MU NORMAL GÖRÜMCESİNİN VE ELTİSİNİN BU PİSLİK KADINLA GÖRÜŞMESİ? BEN DE OLSAM KOCAMI AFFETSEM DE ELTİM VE GÖRÜMCEM GÖRÜŞSE TAMAMEN İLİŞKİMİ KOPARIRDIM ÇOK HAKLISIN.
1 kereden bi şey olmaz he :)SÜPERSİN KONUYU ÇOK GÜZEL OKUMUŞ VE ANLAMIŞSIN VE BEN 15 YILLIK EVLİYİM YANİ TAZE GELİN DEİLİM DAHA ÖNCE VE YA SONRASINDA ALDATMA OLMADIKİ ÇEKEYİM GİDEYİM
SÜPERSİN KONUYU ÇOK GÜZEL OKUMUŞ VE ANLAMIŞSIN VE BEN 15 YILLIK EVLİYİM YANİ TAZE GELİN DEİLİM DAHA ÖNCE VE YA SONRASINDA ALDATMA OLMADIKİ ÇEKEYİM GİDEYİM
Biraz da kendini elestirebilen konu sahibi görse bu bdv! Nerde konu sahibini destekleyen bi yorum olsa( mantikli olmasina gerek yok) konu sahibi hemen tesekkürlere basliyor.
Madem bu kadar kendinizi hakli görüyorsunuz. Ne diye konu aciyorsunuz ki?
teşekkür neresinde yazıyo söylermisin sadece anlatmak istediklerimi çook güzel anlamış bi arkadaş, tabikide kendimce haklıyım dikkat ettiyse ne yapayım diye sormadım hiç birinize
Cok düz mantik olmus sizinkisi. Tesekkür etmek deyince illa o kelime mi olmasi gerekiyor. Bi sekilde sadece onlari onayliyorsunuz.
Madem kimsenin ne dedigini önemsemiyorsunuz. Bu konunun “ sebebi neydi ki?”.
HANIMLAR GERÇEKTEN ÇOĞUNUZ SAÇMALAMIŞ, KADIN EŞİNİ KABUL ETTİ DİYE, HATASINI SİNEYE ÇEKİP OTURDU DİYE BUNLARA GÖZ MÜ YUMACAK. AZ DAHA YUVASI DAĞILIYOMUŞ O KADIN YÜZÜNDEN BEBEĞİYLE ORTADA KALIYOMUŞ, ÇOK MU NORMAL GÖRÜMCESİNİN VE ELTİSİNİN BU PİSLİK KADINLA GÖRÜŞMESİ? BEN DE OLSAM KOCAMI AFFETSEM DE ELTİM VE GÖRÜMCEM GÖRÜŞSE TAMAMEN İLİŞKİMİ KOPARIRDIM ÇOK HAKLISIN.
evet ama aynı şey değil. sonuçta konu sahibinin karnında bebeği vardı, yuvası vardı vs. bunlar için affetti ve mecburiyetten diyelim evliliğine devam etti. ama onların ki tamamen keyfi bir görüşme. bu ikisini nasıl olur da aynı kefeye koyabilirsiniz. hayatta bazen hiç istemesek de bazı şeylere mecburiyetten katlanıyoruz. bizi bağlayan şeyler olduğu için. ancak keyfi olarak görüşmelere konu sahibine yapılan bence hem acımasızlık hem de düşüncesizlik. aynı şey onların kocasının başına gelse ne yaparlardı acaba? o kadın kendi kocalarına sarksa aynı şekilde aynı masada gülüp eylenip yemek yiyebilirlermiydi.İyi de siz normal bir şeymiş gibi eşinizle evliliğe devam ediyorsunuz da
Görümce ve eltinizin o kadınla görüşmesi neden normal değil?
umarım başınıza hamileyken bir aldatma olayı gelmez. dışarıdan böyle rahatça gülerek yorum yazmak gayet kolaydır. ama biraz empati..1 kereden bi şey olmaz he :)
evet ama aynı şey değil. sonuçta konu sahibinin karnında bebeği vardı, yuvası vardı vs. bunlar için affetti ve mecburiyetten diyelim evliliğine devam etti. ama onların ki tamamen keyfi bir görüşme. bu ikisini nasıl olur da aynı kefeye koyabilirsiniz. hayatta bazen hiç istemesek de bazı şeylere mecburiyetten katlanıyoruz. bizi bağlayan şeyler olduğu için. ancak keyfi olarak görüşmelere konu sahibine yapılan bence hem acımasızlık hem de düşüncesizlik. aynı şey onların kocasının başına gelse ne yaparlardı acaba? o kadın kendi kocalarına sarksa aynı şekilde aynı masada gülüp eylenip yemek yiyebilirlermiydi.
Gelirse ben boşanirim . netumarım başınıza hamileyken bir aldatma olayı gelmez. dışarıdan böyle rahatça gülerek yorum yazmak gayet kolaydır. ama biraz empati..
akıl almak için de açmış olabilir ayrıca hiç bişey olmasa bile dertler paylaştıkça azalır, böyle bir şey duydunuz mu hiç? ve burası da zaten dertlerin paylaşıldığı bir bölüm.Biraz da kendini elestirebilen konu sahibi görse bu bdv! Nerde konu sahibini destekleyen bi yorum olsa( mantikli olmasina gerek yok) konu sahibi hemen tesekkürlere basliyor.
Madem bu kadar kendinizi hakli görüyorsunuz. Ne diye konu aciyorsunuz ki?
akıl almak için de açmış olabilir ayrıca hiç bişey olmasa bile dertler paylaştıkça azalır, böyle bir şey duydunuz mu hiç? ve burası da zaten dertlerin paylaşıldığı bir bölüm.
ben burada konu sahibini savunmak için yazmıyorum. sadece empati kuruyorum.Konu sahibi acikca söyledi zaten. Napayim diye akil istemiyorum. Hakliyim dedi.
Iyi de esinin aldatmasini dert etmiyor ki zaten. Neyi paylasti da derdi azaldi anlamadim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?