konuşmama kararı

Konu sahibi kaçmazsa bu konunun 30 sayfası var temiz...

meraklanmayın kaçacak olsam konu açmazdım, doğru söylüyorsun ama şeytan taşlar gibi taşlıyolar beni oysaki benim demek istediğim ne olursa olsun eltim ve görümcem benim tarafımda olup o kadınla görüşmeyip hayatlarından çıkartmalarıydı

Konu sahibi, benim de anlayamadıklarım var.
Eşiniz aldattığını kabul etti mi?
Eltiniz ve görümceniz* aldatmadan haberdar mı?
Siz aldatıldığınıza inanıyorsanız önce sizin tavır almanız gerekmez mi? Siz kendinize saygı duymazsanız onların duymasını beklemek boş değil mi?

SÜPERSİN KONUYU ÇOK GÜZEL OKUMUŞ VE ANLAMIŞSIN VE BEN 15 YILLIK EVLİYİM YANİ TAZE GELİN DEİLİM DAHA ÖNCE VE YA SONRASINDA ALDATMA OLMADIKİ ÇEKEYİM GİDEYİM

SÜPERSİN KONUYU ÇOK GÜZEL OKUMUŞ VE ANLAMIŞSIN VE BEN 15 YILLIK EVLİYİM YANİ TAZE GELİN DEİLİM DAHA ÖNCE VE YA SONRASINDA ALDATMA OLMADIKİ ÇEKEYİM GİDEYİM

Biraz da kendini elestirebilen konu sahibi görse bu bdv! Nerde konu sahibini destekleyen bi yorum olsa( mantikli olmasina gerek yok) konu sahibi hemen tesekkürlere basliyor.

Madem bu kadar kendinizi hakli görüyorsunuz. Ne diye konu aciyorsunuz ki?

teşekkür neresinde yazıyo söylermisin sadece anlatmak istediklerimi çook güzel anlamış bi arkadaş, tabikide kendimce haklıyım dikkat ettiyse ne yapayım diye sormadım hiç birinize

teşekkür neresinde yazıyo söylermisin sadece anlatmak istediklerimi çook güzel anlamış bi arkadaş, tabikide kendimce haklıyım dikkat ettiyse ne yapayım diye sormadım hiç birinize

Cok düz mantik olmus sizinkisi. Tesekkür etmek deyince illa o kelime mi olmasi gerekiyor. Bi sekilde sadece onlari onayliyorsunuz.

Madem kimsenin ne dedigini önemsemiyorsunuz. Bu konunun “ sebebi neydi ki?”.

Suçlu kadın mı tek ? Bu kadın pislikse o zaman kocası da pisliğin önde gideni çünkü o sırada hamile bir eşi var buna rağmen aldatıyor. Kendi bu pislik kocayı kabul ettiyse eltisi görümcesi o pislik kadınla niye görüşmesin? Ayrıca ne biliyorsunuz belki bu pislik adam ayarttı kadını zaaflarını kullanıp baştan çıkardı ne malum. Ve de kadının düşmanı gene kadın ortada dört kadın bir erkek var şerefsizliği yapan adam ama hiç mevzuda geçmiyor ilginç.

Derler ya batının ahlaksızlığı dogununkinden iyidir diye. Hep avrupalıları suclariz yok önlerine gelenle yatiyolar terbiye yok ahlak yok diye, biz sanki superiz. Adam kadını aldatiyo aldattığı kadın da evli , üstelik ayni apartmanda oturuyorlar. Üstelik evli olan erkeğin kardeşleri o kadınla görüşmeye devam ediyorlar . aşçı sofore şoför hizmetciye...herkes haksiz bu konuda. Ama siz illa ki fikir alicam diyosaniz esinizle konuşup o apartmandan taşının.

Eşkıya dünya ya hükümdar olmaz diye bir dizi var..oradaki Meryem karakterinden etkilenmiş olmalısın. .ama o bu hafta esinden boşanma kararı aldı...
Şaka bir yana bence eşinle aranızda olan bir sorun bu..başkalarını karıştırmak saçma. .

İyi de siz normal bir şeymiş gibi eşinizle evliliğe devam ediyorsunuz da
Görümce ve eltinizin o kadınla görüşmesi neden normal değil?
evet ama aynı şey değil. sonuçta konu sahibinin karnında bebeği vardı, yuvası vardı vs. bunlar için affetti ve mecburiyetten diyelim evliliğine devam etti. ama onların ki tamamen keyfi bir görüşme. bu ikisini nasıl olur da aynı kefeye koyabilirsiniz. hayatta bazen hiç istemesek de bazı şeylere mecburiyetten katlanıyoruz. bizi bağlayan şeyler olduğu için. ancak keyfi olarak görüşmelere konu sahibine yapılan bence hem acımasızlık hem de düşüncesizlik. aynı şey onların kocasının başına gelse ne yaparlardı acaba? o kadın kendi kocalarına sarksa aynı şekilde aynı masada gülüp eylenip yemek yiyebilirlermiydi.

5 senedir hala niye ayni apartmanda o zaman?

Benim bildigim sen kendine saygi duymazsan kimseden o saygiyi beklemeyeceksin.

Hala görüşmedikleri ne malum,belki de görümce ve eltinin rahatlığı ordan geliyo,hani kadın uzak bir yerde olsa neyse de eltine gelip gidiyor eltin alt katta oturuyor görümce geliyor yemek yiyorlar falan

Benim kardeşim gelinimizi aldatacak ben o kadınla görüşücem, pehhh, gelin ister boşanır ister boşanmaz o ikili ilişki ama ben 2.kadınla görüşmem ki burda baya arkadaşlık söz konusu

Benim eltimin basina böyle birsey Gelse, kesinlikle münasebeti
Keserim o kadinla. Ama söyle, kadin suclu oldugu durumda gecerlidir bu.

Senin bilmedigin, eltinin bildigi birseyler olabilirmi. Belki esin kadini
Rahatsiz etti, belki kadinin sucu yok.

akıl almak için de açmış olabilir ayrıca hiç bişey olmasa bile dertler paylaştıkça azalır, böyle bir şey duydunuz mu hiç? ve burası da zaten dertlerin paylaşıldığı bir bölüm.

akıl almak için de açmış olabilir ayrıca hiç bişey olmasa bile dertler paylaştıkça azalır, böyle bir şey duydunuz mu hiç? ve burası da zaten dertlerin paylaşıldığı bir bölüm.

Konu sahibi acikca söyledi zaten. Napayim diye akil istemiyorum. Hakliyim dedi.

Iyi de esinin aldatmasini dert etmiyor ki zaten. Neyi paylasti da derdi azaldi anlamadim ben.

Konu sahibi acikca söyledi zaten. Napayim diye akil istemiyorum. Hakliyim dedi.

Iyi de esinin aldatmasini dert etmiyor ki zaten. Neyi paylasti da derdi azaldi anlamadim ben.
ben burada konu sahibini savunmak için yazmıyorum. sadece empati kuruyorum.
hangi kadın kocasının aldatmasını dert etmez sizce? ben böyle bir kadın olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…