konuşmama kararı

Iyi sana o evde ve o kocayla mutluluklar

yok yok benim eşim işinde gücünde binde bir iner aşağıya yani abisine, denk geldiğini hiç görmedim yada duymadım ben inanıyorumki iste eşim onla her yerde görüşür eşimden yana o bakımdan rahatım ama elti ve görümce o kadınla görüşmeseler kadında bi şekilde hayatımızdan çıkıcak,yani ben sorunlarımı çözdüm eşimle evet hatalıydı ama affettim onu

sen önce bi sakin ol şu salyalarını topla ne demek pislik şerefsiz fln terbiyeni takın

sen önce bi sakin ol şu salyalarını topla ne demek pislik şerefsiz fln terbiyeni takın

Engellenmişsin ama ben gene de yazayım. Bir cevaba alıntı yaparak yazdım. Tek suçlu kocanla birlikte olan kadın gibi gösterilmesine karsıyım. Bu tür olaylarda neden sadece kadın suçlu oluyor. Ayrıca evet hamile eşini aldatan erkek benim icin şer..fsizdir ha birlikte oldugu kadına da iyi demem. Ama mevzu öyle bi durum ki tek elti görümce suçlu kocanın hic sucu yok affedildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…