Konuşmamak

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Ya arkadaşlar işyerimle ilgili sorunu kendimce çözdüm sanıyordum :KK70:
ve gerçekten de artık huzurluydum güyaa ama bugün öğrencilerden birisi ne demiş eski üniversitemden bir arkadaşıma cathy hoca hiç konuşmuyor ....arkadaşım şok olmuş çünkü ben böyle biri DEĞİLDİM
evet konuşmuyorum yahu delircem :deli: benim kadar işiyle sorun yaşayan var mı Allah aşkına
sürekli ingilizce konuşacak yeterli ingilizcem de yok!:KK43:
e napayım ben:bicak: ya gerçekten sıkıntıdayım ve geçmiyor bir türlü :işsiz:

Son düzenleme:
Boşver az konuş öz konuş boş boğaz Demez lerhhiç değilse :KK70:
ama bu ben değilim
eski cathy olabilmeyi özlüyorum
içimden bi ses bi süre dayanamayıp amaaan dalga da geçerlerse geçsinler deyip kendime döneceğimi söylüyor ya hayırlısı
ve sanırım doğru olan olması gereken de bu..

ama bu ben değilim
eski cathy olabilmeyi özlüyorum
içimden bi ses bi süre dayanamayıp amaaan dalga da geçerlerse geçsinler deyip kendime döneceğimi söylüyor ya hayırlısı
ve sanırım doğru olan olması gereken de bu..

Ben hayatımda hiç bi zaman insanlar ne der ne düşünür diye düşünerek hareket etmedim o an ağlamak geldiyse ağladım gülmek geldiyse güldüm oynamak geldiyse içimden oynadım ve insanlarda alıştı artık bana böyle bence insanları boşver ve kendin için yaşa nasıl mutluysan benim İngilizcem yok ve düşün bağıra bağıra ingilizce şarkı söylüyorum daha doğrusu yalan yanlış söylemeye çalışıyorum kissesinden iğrenç ama mutluysam hiç kimse umrumda olmaz açsın kendi kiclarina gulsunler

Ben hayatımda hiç bi zaman insanlar ne der ne düşünür diye düşünerek hareket etmedim o an ağlamak geldiyse ağladım gülmek geldiyse güldüm oynamak geldiyse içimden oynadım ve insanlarda alıştı artık bana böyle bence insanları boşver ve kendin için yaşa nasıl mutluysan benim İngilizcem yok ve düşün bağıra bağıra ingilizce şarkı söylüyorum daha doğrusu yalan yanlış söylemeye çalışıyorum kissesinden iğrenç ama mutluysam hiç kimse umrumda olmaz açsın kendi kiclarina gulsunler
eskiden ben de öyleydim...
sorun ne anlamıyorum neyse

Cathy, selam! :))
Dalga gecme mevzunu anlayamadim.
Ogrenciler mi alay ediyor, yoksa hocalar mi?
hocalar canım:)
maalesef koskoca 50 yaşındaki hocalar
peki cathy durur mu dün dekanla konuştum hocam bizle niye gizliden dalga geçiyorsunuz gibisinden biraz konuştuk işte
özeleştiri yaptım dedi ama umuyorum yanlış anlamışsınıdr filan dedi bu konuyu detaylı konuşalım dedi bir de yarın kahve içmeye çağırdı odasına:p
sanırım çözcem sorunlarımı:) inşallah yahu ...

Ya arkadaşlar işyerimle ilgili sorunu kendimce çözdüm sanıyordum :KK70:
ve gerçekten de artık huzurluydum güyaa ama bugün öğrencilerden birisi ne demiş eski üniversitemden bir arkadaşıma cathy hoca hiç konuşmuyor ....arkadaşım şok olmuş çünkü ben böyle biri DEĞİLDİM
evet konuşmuyorum yahu delircem :deli: benim kadar işiyle sorun yaşayan var mı Allah aşkına
yapamıyorum beceremiyorum bir adapte olamadım saçmasapan asistanlarla alay ediyorlar diye hocalarla muhatap olmama kararı almıştım ama bu sefer de derste hiç konuşmayan oluyorum
evet konuşmuyorum çünkü hep büyük hocalar konuşuyor asistanlara laf düşmüyor gibi oluyor
ve ayrıca sürekli ingilizce konuşacak yeterli ingilizcem de yok!:KK43:
e napayım ben:bicak: ya gerçekten sıkıntıdayım ve geçmiyor bir türlü :işsiz:

Bence bir iki umursamamayi deneyin gulduler mi sizde katilin onlara sonra herkes umursamadiginizi farkedecek ve kimse ustunuze gelmeyecek diye dusunuyorum ozunuze donmenize zemin hazirlamis olursunuz

hocalar canım:)
maalesef koskoca 50 yaşındaki hocalar
peki cathy durur mu dün dekanla konuştum hocam bizle niye gizliden dalga geçiyorsunuz gibisinden biraz konuştuk işte
özeleştiri yaptım dedi ama umuyorum yanlış anlamışsınıdr filan dedi bu konuyu detaylı konuşalım dedi bir de yarın kahve içmeye çağırdı odasına:p
sanırım çözcem sorunlarımı:) inşallah yahu
Cathy bu isi muziplikle mi cozsek acaba? :)) Mesela ben " 50 yasinda koca koca prof.lar ergen gibi alayli alayli mi konusuyorlar yaa. Ne kadar ayip yakisiyor mu hic bilgi sahibi insanlara. Onlara olgunluk yakisir" gibi cumleler kursam.. sende yanlislikla ders notu yerine o mesajin yazili oldugu ciktiyi alip hocanin onune koysan, okuyup utansalar filan.. amann cathy'im benim kafa bir milyon sacmaladim. :))

Konusmakla en sahanesini yapmissin. Bence kisa zamanda asarsin bu meseleyi. Cunku senin iletisimin kuvvetli. Ayrica cok naif, ince, yerinde, nezaketli, sevecen ve dengeli bir uslubun var. Mutlaka dikkate alinacaksindir. Ingilizce'yi dert etme. Bu hafta bende calismaya basliyorum. Hani sana yetisirsem birlikte konusa konusa asariz :)) yok yok saka sen beni bekleme ♡ ♡

Cathy bu isi muziplikle mi cozsek acaba? :)) Mesela ben " 50 yasinda koca koca prof.lar ergen gibi alayli alayli mi konusuyorlar yaa. Ne kadar ayip yakisiyor mu hic bilgi sahibi insanlara. Onlara olgunluk yakisir" gibi cumleler kursam.. sende yanlislikla ders notu yerine o mesajin yazili oldugu ciktiyi alip hocanin onune koysan, okuyup utansalar filan.. amann cathy'im benim kafa bir milyon sacmaladim. :))

Konusmakla en sahanesini yapmissin. Bence kisa zamanda asarsin bu meseleyi. Cunku senin iletisimin kuvvetli. Ayrica cok naif, ince, yerinde, nezaketli, sevecen ve dengeli bir uslubun var. Mutlaka dikkate alinacaksindir. Ingilizce'yi dert etme. Bu hafta bende calismaya basliyorum. Hani sana yetisirsem birlikte konusa konusa asariz :)) yok yok saka sen beni bekleme ♡ ♡
vaay süper olur arada alıştırma yapalım bence:P
teşekkür ederim bu arada övgülerin için utandım bir de mutlu oldum :KK200:

vaay süper olur arada alıştırma yapalım bence:p
teşekkür ederim bu arada övgülerin için utandım bir de mutlu oldum :KK200:
Katiyyen ovgu degil, hakikatler.. sen hep mutlu ol arkadasim,simdi sikintili bir surectesin ama eminim asacaksin. Omrum gonlun ferah olsun her daim♡

Dekan ile kahve ic bakalim. Ona gore paslasiriz yine. ;)

Yeni bi yere uyum sağlamak zordur cathy..gayet normal yaşadığın.
İngilizce için ders alıyordun diye biliyorum. Devam etmiyor musun?

Yeni bi yere uyum sağlamak zordur cathy..gayet normal yaşadığın.
İngilizce için ders alıyordun diye biliyorum. Devam etmiyor musun?
devam ediyorum etmez miyim,speaking kursum var özel dersi de denedim ama hocaya fazla ders vermişler o yüzden bana vakti kalmadı,bir ders yapabildik maalesef:110: belki yine araştırırım iyi bir hoca belki de kendim denerim çünkü yeni taktikler öğrendim
mesela kendi sesini kaydedip sonra dinlemek çok iyi oluyormuş

devam ediyorum etmez miyim,speaking kursum var özel dersi de denedim ama hocaya fazla ders vermişler o yüzden bana vakti kalmadı,bir ders yapabildik maalesef:110: belki yine araştırırım iyi bir hoca belki de kendim denerim çünkü yeni taktikler öğrendim
Canım bi de online ders olayına bak. Verbling diye bi site var. Ben yarın ordan başlıycam. Sen de bi göz at istersen.
İştekilere de münasip bi yerinle gül,afedersin. Herkes kendinde varolanı sergiler,bu işin prof u falan farketmiyor.

Bu arada o kendi sesini dinleme olayı yanlış telafuzu pekiştirmeye falan yol açmasın?

Back
X