Konuşmamak

Canım bi de online ders olayına bak. Verbling diye bi site var. Ben yarın ordan başlıycam. Sen de bi göz at istersen.
İştekilere de münasip bi yerinle gül,afedersin. Herkes kendinde varolanı sergiler,bu işin prof u falan farketmiyor.
aslında şu an hocanın yaklaşımı mutlu etti
belki cidden farketmiştir hatalı olduğunu tavrının eğer öyleyse hemen yumuşarım valla :P

Kelime ezberleme olayını napıyosun cathy?
Yaaa kusura bakma konuyu sapıttım:olamaz:
sürekli makale okuduğum için makalelerde geçen bilmediğim kelimeleri -en sık geçenlerle başlayarak genelde- stickerlara yazıp duvara dolaba sağa sola yapıştırıyorum ,sürekli okuyorum:)
önemli değil sapsın ne olacak sohbet ediyoruz:)

aslında şu an hocanın yaklaşımı mutlu etti
belki cidden farketmiştir hatalı olduğunu tavrının eğer öyleyse hemen yumuşarım valla :p
O da bişey bence. Belki kimse dikkat çekmediği için o da farkında değildi davranışının. İnşallah ciddi bir farkındalık oluşur. Kahvenin de hatrı eklensin üstüne muhabbetle:kahve::spor: kahveden sonra yaz bence buraya;)

O da bişey bence. Belki kimse dikkat çekmediği için o da farkında değildi davranışının. İnşallah ciddi bir farkındalık oluşur. Kahvenin de hatrı eklensin üstüne muhabbetle:kahve::spor: kahveden sonra yaz bence buraya:KK66:
ay inşallah güzel şeyler yazarım,teşekkürler ^_^

Kızlar konuştuk bugün hocayla
Hata olduğunu kabul etti odam yoktu onunla ilgileneceğini söyledi sonra bir de işte derste ben de soru sorayım mı dedim çünkğ öğrenci gibi soru sorma özgürlüğü istiyorum hızlı öğrenmek için olur tabi dedi,öyle bi başlangıç yaptık güzel ayrıldık bakalım ne olacak:)

Hata olduğunu kabul etti odam yoktu onunla ilgileneceğini söyledi sonra bir de işte derste ben de soru sorayım mı dedim çünkğ öğrenci gibi soru sorma özgürlüğü istiyorum hızlı öğrenmek için olur tabi dedi,öyle bi başlangıç yaptık güzel ayrıldık bakalım ne olacak:)
Hadi bakalım:KK37: inşallah hep iyi gelişmeler olur bundan sonra :KK6:

Ya hep diyorum kahve candir diye :)) Cok sevindim olumlu gelismelere.. Bence kisa surede adaptasyon sorununu asacaksin uyum saglayacaksin is ortamina. ;) kolayliklar ve bol basarilar dilerim :*

Teşekkür ederim sorduğun için:)
Çok daha iyi:) Alışıyoruz birbirimize sanırım:KK66: ilk çok ezmeye çalıştılar ama şimdi dengeliler en azından yanımda arkamdan konuşma cesareti göstermiyorlar:KK70:
her yeni girilen ortamda ister istemez sınanıyor insanlar...zamanla iyi-kötü bi şekilde oturuyor taşlar..inşallah hep iyiye doğru gider herşey senin adına ;)

Back
X