• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmaya çalışsam mı

Hoşlandığım oldu da plan mı yapmadım lucko :KK70: bende plan çok adam yok :p
İtinayla plan yapılıyorsa bir ben de senin kapını tıklatayım ozaman:rolleyes:

@nyctophiliaa bence bezdirene kadar ürünler hakkında soru sor. Sonra artık ayrılırken de,ya bugün de sizi çok uğraştırdım isminiz neydi acaba falan dersin. Sonra yardımınız icin cok tesekkur ederim cart curt biseyler. Olmamı ki ya:KK73:

@nyctophiliaa bence bezdirene kadar ürünler hakkında soru sor. Sonra artık ayrılırken de,ya bugün de sizi çok uğraştırdım isminiz neydi acaba falan dersin. Sonra yardımınız icin cok tesekkur ederim cart curt biseyler. Olmamı ki ya:KK73:
Aa evet o şekilde de olabilir.. ama numarasını alamamış olucam ama sosyal medyadan falan ekleyebilirim öğrenirsem:D antidepresan falan mı içsem rahat olmak için napsam

Ahaha dıhlat dıhlat 7/24 onlinee servis :D

kesinlikle hiçkimseyi düşünme ve aldırma hemen git ve konuş. herkesin dediğini dinlersen bu iş olmaz zaten duyguların ile hareket et. beğenmesse beğenmesin seni ortalık yerde aşağılayacak değil veya bişey diyecek değil. ne kaybedersin ki :KK200:

Bence yine oraya git .yanında çalışan bi arkadaşına sor adı ne ilişkisi felan varmı diye .eğer varsa direk oradan uzaklaş.ama unutma herşey nasip....

Back
X