• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konusmaya cok ihtiyacm var ..

darrbee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
956
560
123
31
Daha öncede konu açmıştım .. Esimle ayriliyoruz ama o hayatini yasarken ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum .. Rabbime sığındım vardır bir hikmeti dedim ..Kadere ,hayır ve şerrin ondan geldigine inandm .. Tovbe ediyorum .. Dua ediyorum
Ancak kafamda hep sorular ? Suçluluk duygusu ?
Hatalarım var yok değil ama nedense kendiminleri daha çok görüyorum . Kime anlatsam benden taraf genelde ama ne bileyim kafami kurcaliyor . Ayrlmayi bile onlar beni dusunuyor baska turlu ben kopamazdim diyorum :KK43:

Avukatimada ben o incinsin kirilsin istemiyorum demis .
O zaman niye namussuz dedin diye dusunuyorum hep ikilemdeyim :(

Kayinvalideme dahi haksızlık yapmis gibi hissediyorum .. Onlar iyi ben kötüymüsüm gibi ..:KK43:

Son düzenleme:
Çok çok normal bu da bir evre
Ben de aynılarını düşündüm, hissettim, yaşadım
Ama geçiyor güven bana zamanla objektif görmeye başlayacaksın :KK19:

Sizinkisi aliskanliklardan kopmanin verdigi zorluk... Kolay degil düzeniniz bozuldu,yuvaniz dagildi. Sucluluk duygusu bundan geliyor. Zamanla alisirsiniz kendinizi suclamayin :)

Hep böyle diyorum .. Bitti artik yok diyorum unuttum diyorum . Ama birden aklima geliyor niye ben ona sunu dedim .. Neden annesine boyle dedim ...

Bir yandan yıkılan hayallerimm ..
Bembeyaz gelinligim ..
Gulusu, bakisi hic cikmiyor aklimdan :(

Neden boyle hisdediyorsun.
Ayrilma sebebi nefir
Esin mi ayrilmayi istedi
Kac yillik evliligi bitiriyorsunuz
Cocugunuz var mi

Bu sorular yorum yapabilmek icin onemli bence.
Bir donum noktasinda psikolojin bozuluyordur. Belki de sucluluk bundandir.
Allah yardimcin olsun

Neden ayrildiniz biraz ayrinti verebilirmisiniz?

Çok çok normal bu da bir evre
Ben de aynılarını düşündüm, hissettim, yaşadım
Ama geçiyor güven bana zamanla objektif görmeye başlayacaksın :KK19:

Sizin konunuzu okumustum benzer seyler yasamistik yanlis hatirlamiyorsam.. Insallah oyle olurr .. Ama kalbim oyle agriyor ki acinin tarifi yok :KK42:

Neden boyle hisdediyorsun.
Ayrilma sebebi nefir
Esin mi ayrilmayi istedi
Kac yillik evliligi bitiriyorsunuz
Cocugunuz var mi

Bu sorular yorum yapabilmek icin onemli bence.
Bir donum noktasinda psikolojin bozuluyordur. Belki de sucluluk bundandir.
Allah yardimcin olsun

Neden ayrildiniz biraz ayrinti verebilirmisiniz?

Sadece kendi yaptiklarimdan dolayi bu duygudayim su an ..

Ayrilma sebebimiz acikcasi esim evden kovmustu o . Kovma sebebi de aksam 11 , 11.30 gibi gelip beni alirsin demem . Sonra ipler koptu 5 gun sonra benim bosnmak istiyorum mesajim uzerine geldi tabi ama hic pisman olmus gibide degildi . Cok gururlu ve inatci . Kendisi de dedi evde kafayi yiyorum kac gundur ben naptim diye ama sen masallah bosanmak istiyosun dedi . O gun ayrildik kesin anlasmali bosanalim dedik ama arkamdan namussuz vs. Dediler . Ariza hasta dediler :cry: Kendime kiziyorum su an ne kadar gurursuzum diye ama ne yapayim engel olamiyorum duygularima :(

7 aylik evliydim . Cocuk yok . Kari kocalik yok .

Sizin konunuzu okumustum benzer seyler yasamistik yanlis hatirlamiyorsam.. Insallah oyle olurr .. Ama kalbim oyle agriyor ki acinin tarifi yok :KK42:

eğer şiddet gördüysen düşünme bile
bak ne diyorum geçecek
dünyada sanki en çok seven aşık olan benmişim gibi sancılar çekiyordum
asla bitemezmiş gibi hissediyordum

eğer şiddet gördüysen düşünme bile
bak ne diyorum geçecek
dünyada sanki en çok seven aşık olan benmişim gibi sancılar çekiyordum
asla bitemezmiş gibi hissediyordum

Sizinki kadar degil .. icmesi alkolu yoktu ama cenemdn tutup skardi , saclarima asilirdi .. Kufur o bicimdi .. Kendimi degersiz hissedip aglardim ona bile mudahale ederdi bktim artik felan derdi :(

Of insallh bende kurtulurum . Cok kotu bir duyguymus . Daha cok gencim atlatirim belki ama butun yikilan hayallerim :( ne emekler verildi o yuva icin . En skisik zamanimizda ailem herseyi eksiksiz yapti . Benim icin cabaladi . Ama ben bir yuvaya sahip cikamadim :(

Lütfen duygulariniza yenik düşüp bu kadar lackalasmis birevliligi devam ettirmeyi.sonra bide çocuk olur o çocuğun psikolojisini bi düşünun.kolay değil biliyorum ama saygisiz bir evlilikten de Saygin bir ayrilik daha iyidir.olmuyorsa zorlamaninda anlami yok

Lütfen duygulariniza yenik düşüp bu kadar lackalasmis birevliligi devam ettirmeyi.sonra bide çocuk olur o çocuğun psikolojisini bi düşünun.kolay değil biliyorum ama saygisiz bir evlilikten de Saygin bir ayrilik daha iyidir.olmuyorsa zorlamaninda anlami yok

Barismak gibi bir niyetim yok zaten .. Daha fazla orada kalip kendimi hice sayamam . Babamin , annemin gururunu hice sayamam .. Beni monusturmayan fikirlerime saygi duymayan bir adamla yapamam ..
Sadece duygularim bir acayip iste :(

Barismak gibi bir niyetim yok zaten .. Daha fazla orada kalip kendimi hice sayamam . Babamin , annemin gururunu hice sayamam .. Beni monusturmayan fikirlerime saygi duymayan bir adamla yapamam ..
Sadece duygularim bir acayip iste :KK43:
Allah yardimcin olsun :(

Emin ol ki zamanla herseye alışıyorsun ve acın azalıyor ama sadece biraz zamana ihtiyacın var bu zor ve sancılı dönemlerini atlatabilmek için biraz sabretmelisin.

Daha öncede konu açmıştım .. Esimle ayriliyoruz ama o hayatini yasarken ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum .. Rabbime sığındım vardır bir hikmeti dedim ..Kadere ,hayır ve şerrin ondan geldigine inandm .. Tovbe ediyorum .. Dua ediyorum
Ancak kafamda hep sorular ? Suçluluk duygusu ?
Hatalarım var yok değil ama nedense kendiminleri daha çok görüyorum . Kime anlatsam benden taraf genelde ama ne bileyim kafami kurcaliyor . Ayrlmayi bile onlar beni dusunuyor baska turlu ben kopamazdim diyorum :KK43:

Avukatimada ben o incinsin kirilsin istemiyorum demis .
O zaman niye namussuz dedin diye dusunuyorum hep ikilemdeyim :KK43:

Kayinvalideme dahi haksızlık yapmis gibi hissediyorum .. Onlar iyi ben kötüymüsüm gibi ..:KK43:

bunlarin hepsi kendinden once baskasini dusunmenden kaynaklaniyor oncrlikli olarak kendi dusunurmusun lutfenn ?
ben sadece esin ve kayinvalidene karsindegil herhangi birinin sana imali soyledigi bir seyi bile kafana takabilecek bir yapıda oldugunu dusunuyorum ama yaoma bu sadece sana zarar verir madem karsindaki hayatina devam ediyor seni bu sekilde dusunmeye iten bisi yok hayatina devam et. hem kalbi temiz olani Allah bi sekilde feraha kavusturur

Emin ol ki zamanla herseye alışıyorsun ve acın azalıyor ama sadece biraz zamana ihtiyacın var bu zor ve sancılı dönemlerini atlatabilmek için biraz sabretmelisin.

Af Af cok zorr gercekten Rabbim kimseye yasatmasin beterinden korusun .,

bunlarin hepsi kendinden once baskasini dusunmenden kaynaklaniyor oncrlikli olarak kendi dusunurmusun lutfenn ?
ben sadece esin ve kayinvalidene karsindegil herhangi birinin sana imali soyledigi bir seyi bile kafana takabilecek bir yapıda oldugunu dusunuyorum ama yaoma bu sadece sana zarar verir madem karsindaki hayatina devam ediyor seni bu sekilde dusunmeye iten bisi yok hayatina devam et. hem kalbi temiz olani Allah bi sekilde feraha kavusturur

Evet beni cok guzel cozmussunuz . Hep kendimi harciyorum bu yuzden aslinda farkindayim ama yapim boyle aman o kirilmasin uzulmesin .. Aman o oyle dedi kesin yaptim ben bunu :( insallah oyle olacak ..

Canim ya cok duygilandim.lutfen kendini uzme, bence sen yasanmamis yarim kalmislik gibi duygulari yuzunden kendini sorgular olmussun..evliligin ilk aylarinda sana bu kadar acimasizca davranan bi adamdan gelecekte mulayim bi koca modeli bekleme..ama ben seviyorum cekerim diyorsanda yikma yuvani derim ben..

Canim ya cok duygilandim.lutfen kendini uzme, bence sen yasanmamis yarim kalmislik gibi duygulari yuzunden kendini sorgular olmussun..evliligin ilk aylarinda sana bu kadar acimasizca davranan bi adamdan gelecekte mulayim bi koca modeli bekleme..ama ben seviyorum cekerim diyorsanda yikma yuvani derim ben..

Imtihan etmesin Rabbim ama artik donusu yok zaten .. Birde ben olabilsem .. :( Duygularima engel olamiyorum sadece . Kendimi yiyip bitiriyorum

Bir gun gelicek ayrilirsaniz tabi onu hatirlamayi dahi gereksiz bulacaksin.basimdan gectigi icin soyluyorum.Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.bu surec gercekten zor..

Back
X