bak sözluyken naısl kurtula bılırım dıyorsun.ah bırde evlı olsun duşun artık.bıttı dıyeceksın ve bıtecek once sen ınan sen ınanırsan zaten oda ınanır.bu arada erkeklerın senı bırakmam sözüne keısnlıkle ınanma yuzune bırakamam arkadan neler soyluyorlar sadece yüze oyleler bunda kesınlıkle emınım.helekı aldatmış zaten senı gözden cıkarmış ki.
Yalan, hakaret, aldatma ve bilmediğimiz daha niceleri.
Söyleyecek bir şey var mı?
Nasıl ayrilicam diyorsun. kafanın karışık olduğunu ve süre istediğini söylemekle başlayabilirsin.
Evlilik bambaşka bir dünya. Bu adamla aman diyeyim sana.
benim zaafımı bılıyo ben merhametlı yanı hep acırım ınsanlara kıyamam vıcdanlı bırıyım oda hep bısey yaptıgında kendını acındırır kotuyum oldurucem kendımı vs bı sans dıye dıye buralara geldık ınanın ben sana sevgımı yok ettın ıstemıyorum dedım benım senden baska kımım var sensız yasayamam klıse sozler ıste suanda msj atıp duruyo cevap vermıyorum sureklı arıyo falan buarada utanıyorum ama soylemekten ben haber vermeyı unutmustum bıkere dısarı cıkarken oda vurmustu bana kolumu falan sıkmıstı yemın ederım bırakmak ıstıyorum onu uzak olsun sıtıyorum babanı ararım oraya gelırım ayrılamazsın falan dıyo
inanmıyorum şu hareketlere bak daha şimdiden ruh sağlığı bozuk bunun .merhametı once sen kendıne yap bence.ailen bılıyorsa söyle bıttı de bu tur hareketlerı var de zaten baban dayanamaz sen bıtmedı desen bıle bıttı der.eyer ailen bılmıyor ve sana babanı carırım dıyorsa şimdiden başlamış tehdıde düşün gezirini insan sevdığını b u şekılde üzer mı ?ayrılsa bıle sevdığı için ona zarar gelsın ıstemez.işte boyle piskobattan kurtulduğun için bence cok şanslısın.
ay sinir oldum ya nasil mali gibi davraniyolar yaa
hakaret
şiddet
kıskançlık....
yanlış anlama cnm ama böle bi adamla evlenirsen hayatın kararır..
ne bu hangi devirde yaşıyoruz..
bunları daha sözlüyken çekmek zorunda deilsin..
kendini acındırmasına izin verme sen de kat aileni araya..
yol ver gitsin...
böyle adamdan koca olmaz..
senin durumun da olan bi arkadaşım vardı evlendi 1 ay sonra boşandı..
hayat o kadar güsel ki , bu tip adamlarla vakit kaybedecek kadar boş deil cnm..
kusuruma bakma belki acımasız oldum ama bu tarz erkeklere çok doluyum...
elime verseler bı kaşık suda boğarım o kadar yani...
Aldattığını da yakalamışsın,bir çok şeyide görmüşsün zaten.Diğer arkadaşların da dediği gibi evlenirsen ve evlendikten sonra nasıl kurtulursun orasını düşünmek bile istemezsin.Yol yakınken vazgeçin.Ne demek ayrılmam falan diyor.Bunca yanlışını görmüşsünüz aldattığını bile onunla konuşunca hala daha ben seni bırakmam mı diyor?Senden vazgeçmek istemeseydi hemen fırsat yaratıp seni aldatmazdı.İş tamamen resmiyete dökülmeden kararınızı verip,bu kararın arkasında durmanız gerekiyor.
Size kendimden örnek göstereyim.Yıllar önce ki bir erkek arkadaşım ondan ayrılmamı asla kabul etmedi yalvarmalar,ağlamalar,onlarca telefon.Annemin bile önünü kesmiş ağlamış yalvarmış.Annem güzelikle durumu açıkladı.Tabi belli bir süre msjları kesilmedi ama ben hiçbirine cevap vermedim.Böyle devam etti belli bir süre o da anladı sonra anlamak zorundaydı kabbullendi.Ben kabullendiğini sanıyordum.Bundan 3-3,5 sene önce beni şu herkesin kullandığı sizin de aldatıldığınızı öğrendiğiniz malum siteden beni bulmuş.Bana ordan ne yazılar ne hakaretler yok sen beni bıraktın neler yaşadım,sende yaşarsın inşallah..bir sürü şey ona bir yazdım pir yazdımm o derece yüzüne vurdum bana yaptığı yanlışı.Bende sizin gibi belki de kabul etmek istemedim o zamanlar,inanmadım komşumuza yanlış görmüştür dedim(komuşumuz kolkola gayet samimi yürürlerken görmüş).Aynı apartmanda oturduğu komuşusunun kızıymış,bir keresin de ilişkimiz devam ederken bunları dolaşırken görmüştüm bir şeyler uydurmuştu ben de saf gibi inandım.Şimdi düşünüyorumda o zaman gerçekten cahilmişim,toymuşum resmen.Ama o bunu hep inkar etti hatta terbiyesiz insan bana bu çamuru bulaştırmaya çalıştı.İşin özü kurtuldum ondan iyi ki de kurtulmuşum saplantılı o insandan.Şimdi hayatımda çoook daha mutluyum,huzurluyum.
Kusura bakmayın bende yazdıkça yazdım kendi yaşadıklarımı
iyide canim yani belli sende anlamisssin daha ne bekliyorsun söyle annene babana anlat ne ugrasiyosunki ?
eger verdiysen kararini yarin ilk isin o olsun derim ben
yok canım acımasız olmadın az bıle soyledın oyle seyler yasattıkı bana hayatım boyunca unutamıcagım seyler haklısın aılemı araya katmalıyım belkı ozmaan kurtulabılırım
Bundan sonra ki hayatınızda çooook mutlu,huzurlu olmanız dileğiyle.Şunu da unutmayın Allah insanın karşısına her zaman daha çook seven kıymet bilen kişiyi çıkartıyor.Hemde ummadığınız bir anda.Her şeyin sonu değil bu kararınız aksine yeni bir hayatın başlangıcı.Hakkınız da hayırlısı olur inşallah.
çok da rahatsız ederse savcılığa ver gitsin..
100 metre bile yaklaşamaz..
ısırcak köpek havlamaz cnm asla kendine zarar vermes acıma bölesine ...
ailene anlat herşeyi ...çekinme yani onlar senin ailen...
küfür ettiği zaman nasıl terk etmedin şaşırdım gerçekten??
geç bile kalmışssın kutulmak için...
evet Allah cok buyuk ınsallah daha mutlu huzurlu olucam yenı bı baslangıc yapıcam onceden herseyın sonu dıye dusnuyodum ama bu evlılık olursa benım sonun olucak cok tesekkur ederım güzel dıleklerın ıcın sende hep mutlu olursun ınsallah yarın gelısmelerı paylasıcam sızınle Allah herseyın hayırlısını versın herkese :)
Aminnnnn.Allah hepimize hayırlı,ömürlüsünü nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?